Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

iyiyim şekerim çok şükür yok canım dün başım ağrıyodu bende sünizit varda yakaladımı bırakmıyo melet dün kötüydüm bugün iyiyim şükürler olsun sudenin uykusu düzenemi girdi maşallah çok akıllı bir kızın olucak göbeğide dert etme cerenin dediği gibi sıkı diyet ve sporla onunda üstesinden gelirsin elbet

yasemincim evet ceren haklı takma şimdi sen saglıkla sudeyi dünyaya getir sonraı elbet birşeyler bulunur..bende şuan senin dedigin gibi göbüşlüyüm yarın bir gün gebe kalınca çok çabuk şişer karnım diye düşünüyorum...aşılama yapılacagı gün doktor bana sıkışık gel demişti elimde şişe biraz da yürüyorum muayenehanesinde karnım su içmekten nasıl şişti sanırsınız hamileyim bayagı sivrileşti belli oldu yanii sen 1 litre su ile bu kadar şiştim yarın bir gün 9 ayında nasıl olursun merak ederim dedi eşim bakalım görecez bazılarının iç karnı büyük olurmuş bazılarının ki küçük sanırım benimki küçük olacak..

evet evet bencede sen bütün gün oynaş onunla uyutma bak o zaman nasıl yorgun düşüp gece uyuyacak hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
canım yaa boşver sen şuan en büyük sınavı veriyorsun zaten doğumla birlikte başka bir sınava geçiş yapacaksın. Dersleri o kadar dert etme bir çaresi bulunur elbet...
Valla bende göbek yoktu eskiden hamile olduğum bile daha yeni yeni belli olmaya başladı fakat kötü taraf şuki kilo almaya fazlaca müsait bir yapım var ne yesem yarıyor anacım kaydirigubbakcemile3
peki bunu takan varmııııı naniknanik yooooookkkk lülülülülülü
umurum değil valla napiiim sağlığım bozulmasın kızım iyi olsunda ben nasıl olsa bir şekilde eririm allahın izini ileeeee inşallahhhhh

kıııızzzz ne var yani göbek varsa sen bir hamiş ol bebişi doğur gör bak onunla uğraşırken nasıl eriyorsun en fazla 1 yıl içinde veririz kiloları kızlar şimdiden bunları dert etmeyin lütfeeeennnn.....

Kumsalcım valla dükkat ediyorum fazla iş yapmamaya agır birşey kaldırmamaya ama bu gidişle pasaklıydım dahada pasaklı olacam gibi..

pasaklımııııı kiiimmm senmiiiiii -tatlicadiarzu-
hayatta inanmaammmm sositososito
keyfine göre hareket et boşveeeeeerrrrr kaç kere gelicezki dünyayaaaa kaydirigubbakcemile5

ceren kız artık avatarını görmemeye başladım degiştirmedin dimi anacım..kaç gündür görüyordum bugün gözükmüyor alt kısmın boş ama resim yazı falan yok..

Kumsalcım valla dükkat ediyorum fazla iş yapmamaya agır birşey kaldırmamaya ama bu gidişle pasaklıydım dahada pasaklı olacam gibi..

kim senmi pasaklısın eminimki evin misler gibidir hem keyiftenmi temizlik yapmıyoruz sanki dikkat etmemiz gerekiyor kuşum bebişler gelsin yeterki sonra bol bol yaparsın temizliğini tabi fırsat bulabilirsen ozaman görürsün sen pasaklıyııııııııı

ceren kız artık avatarını görmemeye başladım degiştirmedin dimi anacım..kaç gündür görüyordum bugün gözükmüyor alt kısmın boş ama resim yazı falan yok..

kızzz aynı sorun bendede var bende takvimi felan görmüyorum bizden kaynaklanan bir şey değil yani cicim kk da bir problem var sanırım sabahtan beri öyle :):)

haklısın valla hayırlıs evime misafir gelemdikten sonra sorun degilde..sagolsun eşimde yardımcıdır bu konuda ..

Allah razı olsun eşlerimizen yaa valla onlarda yardım etmese ne olur halimiz -tatlicadiarzu-

Ya kızlar şu listede en üstte durmak hiç hoşuma gitmiyor. Benden daha çok 38 ay gibi biri daha olması lazımdı, yanılıyor muyum?

Benim dr da şeker hapını hiç bırakmayacaksın demişti, bebek aspirinini de hiç anlamadım. Neyse çok karıştırmamak gerek, dr en derse o kadarını yapıcam şimdilik ben de.

Canim esas dualarimda kayirdigim kisilerdensin:))) Inan dun gece Allaha cok icten dua ettim Allahim nolur ozellikle benssenbnin ve nesemeseninde yuzunu guldur, onlarada hayirli evlat nasip et diye...

Saolasın bitanem, ne kadar uzun zaman geçirdik birlikte değil mi? Herşeyimizi paylaştık birlikte. İçinizde en tembeli benmişim baksan hala başladığım yerdeyim :çok üzgünüm:

Canım benim, çok duygulandırdın beni de bak şimdi. Allah hepimizin gönlündekini hakkında hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Ben de hamiş haberimi alınca hazırladığın o güzel tebriklerden çiçeklerden istiyorum ona göre kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaaaaar a.s.
nasılsınızzzz
yaşasın hafta sonu geliyorrrrrhihoyyythihoyyyt
herkese hayırlı cumalarrrr :Saruboceq:

Canım sana da hayırlı cumalar.

Bu süperdi işte kadın zekası.

Canım namazlarınızda beni ve benim durumumda olanları hiç unutmayın ne olur. Bize bu konuda dua edebilecek kimsem yok benim çünkü bebek istediğimizi ailelerimiz dahil kimse bilmiyor inşallah.

nesemesecim günaydın canım nasılsın

İyiyim canım. Hala benssenb'ye seviniyorum. Sen nasılsın tatlım?

hıımmm tamam o zman bende yine göremiyorum diyrodum yakında kk yı bile hiç göremeyecem diye ödüm patlıyor zaten..malum bu tür forumlar yasakların içinde çünkü..bir neşe gelsene kız bu tarafa sınavlarım bitsin gelecem dedin hani nerdesin sınavlarda bitti sonra hergün başka bahane buldun...kızıyorum ya oklavayı göstercem az kaldı..

o aum du sanırım cnm 38 ay olan ama asık girmedikleri için sildik listeden malkum paylaşım yapmayanaları siliyoruz..şeker hapı için şimdi birşey söylemedi bakalım 5 martta gittigimde zaten kullanmam gereken şeyleri söyler senin kullandıgın ilacın adı ne...asprin ise kanı sulandırsın diye gebelerdede sık veririler bu ilacı zaten duymamışmıydın daha önce.??senin regl tarihin ne zaman bacım?

bende iiiyim çok şükür hayatım çok sağol evet bende çok sevindim allahın izniyle sıra bize geliyo galiba bizim kızlar topiğe uğramayanları temizlemişler listeden ama istemiyosan değiştiririz canım

kız yerim seni ben ben sana yazı yazarken sende bana yazı yazmışın iyiyim hayatım bessenb ye ne kadar çok sevindim anlatamam yüreğim hala dün gibi bugünde kıpır kıpır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…