- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #14.841
Mavişim gözün aydın gülüm Allah şifa versin eniştene..
Cereeeen başladınmı anneyi uyutmamayaaaGece gündüzü bilmiyor annesi düzelcek bak bizimki düzeldi çok şükür. Büyüsün :dance:
Kumsal canım benim nasılsın? Uykusuzmusun niye başın ağrıyo dikkat et kendine.
Günaydın fıstıkııım sen nasılsın?
Evet gülüm inşallah gece uyumazsa gündüz uyutmamkihihoyyyt gıdıklarım şarkı söylerim uyutmam :lepi:öğlen uyuturum sonra bütüüüün gece uyusun.
zaten göbüşlüydüm ben aniden büyüdü bide Sude Melis hanım çıkınca ne hal alcak çok merak ediyorum.
Söz balım stres yok çalışcam elimden geldiğince geniş geniş bu sınavı verdim verdim yoksa seneye ancabenneyaptımki ki oda Sude varken ben ders nasıl çalışırsamgamyoncuiremsu
yasemincim evet ceren haklı takma şimdi sen saglıkla sudeyi dünyaya getir sonraı elbet birşeyler bulunur..bende şuan senin dedigin gibi göbüşlüyüm yarın bir gün gebe kalınca çok çabuk şişer karnım diye düşünüyorum...aşılama yapılacagı gün doktor bana sıkışık gel demişti elimde şişe biraz da yürüyorum muayenehanesinde karnım su içmekten nasıl şişti sanırsınız hamileyim bayagı sivrileşti belli oldu yanii sen 1 litre su ile bu kadar şiştim yarın bir gün 9 ayında nasıl olursun merak ederim dedi eşim bakalım görecez bazılarının iç karnı büyük olurmuş bazılarının ki küçük sanırım benimki küçük olacak..
Kumsalcım valla dükkat ediyorum fazla iş yapmamaya agır birşey kaldırmamaya ama bu gidişle pasaklıydım dahada pasaklı olacam gibi..
Kumsalcım valla dükkat ediyorum fazla iş yapmamaya agır birşey kaldırmamaya ama bu gidişle pasaklıydım dahada pasaklı olacam gibi..
ceren kız artık avatarını görmemeye başladım degiştirmedin dimi anacım..kaç gündür görüyordum bugün gözükmüyor alt kısmın boş ama resim yazı falan yok..
haklısın valla hayırlıs evime misafir gelemdikten sonra sorun degilde..sagolsun eşimde yardımcıdır bu konuda ..
Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:
1. Nesemese.............................20.ayımdayım
2. Mavi45...................................19. ayımdayım
3. Rahel.....................................18. ayımdayım
4. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
5. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
6. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
7. prenses_irem........................ 1. ayımdayım (19 Mart)
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın
Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:
1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................31. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................28. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................24. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................23. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................23 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................20. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................18. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................6.haftamı zdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
18.Benssenb............................... en yeni anne adayımız
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr
slm kızlar ve günaydın...iyiyim ben umarım sizlerde iyisinizdir.eşim kendine gelmiş şükür sabah tlfla konuşmuşlar bakalım bugün görecekler gidip...dualarınız için sagolun tekrar..ceren hanımın maaşallahı var demek taklalar attıgına göre..neşe cim şeker hapını gebelik şüphesi oldugunda kullanılmıyor diye biliyorum propektüsündede yazıyor sanırım ..ama ben açık açık neden bırakıyorum demedim..coraspinide bırakmıyorum ki ona 4 gün falan oldu başlayalı devam ediyorum zaten gebe kalırsamda duruma göre içmeye deavm ederim sanıyorum..ablamdan da biliyorum doktor vermişti ona bebe aspirini içerdi..progestana başladım dün akşam ..kontrole kadar durum böyle şeker hapınıda mart başı bırakacam zaten ondan 5 gün sonra yani 5 martta kontrolüm olacak o zaman doktorum ne yapmam gerektigini söyler tekrar...
Canim esas dualarimda kayirdigim kisilerdensin:))) Inan dun gece Allaha cok icten dua ettim Allahim nolur ozellikle benssenbnin ve nesemeseninde yuzunu guldur, onlarada hayirli evlat nasip et diye...
Hmmm unutmadan dualarimda ozellikle mavi deniz, filiz abla ve bu forumdan birkac kisiyi daha aniyorum hep.. Ama ne yalan soliyim benssenb ile nesemesenin yeri bir baska.. Ilk gecen sene basladik bizim topige nesemese acmisti ve taa o zamandan bu zamana birbirimize destek olduk, o yuzden onlarin yeri bir baska benim icin, alinma olmasin diye yazdim:)))
günaydın kızlaaaaar a.s.
nasılsınızzzz
yaşasın hafta sonu geliyorrrrrhihoyyythihoyyyt
herkese hayırlı cumalarrrr :Saruboceq:
KADIN ZEKASI.... (kadınlardan korkun !)
Ekrem işten çıkmadan önce karısını evden arar;
-Tatlım , patron bir kaç arkadaşıyla beraber komsu vilayetteki
büyük gölde balık avlamaya gidecek, benim de gelmemi istiyor.
Bu hafta sonunu orada geçireceğiz.
Bu benim terfi almam için iyi bir fırsat.
Benim için yeteri kadar giysi ve olta takım çantamı hazırlarmısın?
Direk ofisten çıkacagız ve geçerken evden çantaları alırım. Ha, yeni ipek mavi pijamamı da koymayı unutma.
Karısı biraz işkillenir.
Fakat kocasının istediklerini de yapar.
Hafta başında adam eve gelir, biraz yorgundur
ama iyi gözükmektedir.
Karısı onu karşılar ve çok balık tutup tutmadığını sorar.
Ekrem: Ha, evet epey balık tuttuk. .
Fakat sana söylediğim pijamayı çantaya koymamışsın.
Karısı: Oltanın bulunduğu takım cantasına koymuştum.
Aanaaaaaammm benssenbemmmmmmm canim beniiiiimmm, inan kac gundur dualarimda ozellikle sen ve nesemese varsiniz Allahim nolur onlarida sevindir diyordum hatta dun gece teheccude kalkmistim o zamanda ozellikle size dua ettim... Ya Allahim demekki zamanini simdi olarak belirlemis. Cok ama cooookk sevindim, inan aldigim en guzel haber bu sadece bugun degil son zamanlarda aldigim en guzel haber. Cok ama cok tebrik ederim arkadasim, Allahim sorunsuz bir hamilelik gecirmeni ve saglikli hayirli bir evlat nasip etsin sana ve esine...kaydirigubbakcemile2delikafadulden:dance:a.s.
nesemesecim günaydın canım nasılsın
Ya kızlar şu listede en üstte durmak hiç hoşuma gitmiyor. Benden daha çok 38 ay gibi biri daha olması lazımdı, yanılıyor muyum?
Benim dr da şeker hapını hiç bırakmayacaksın demişti, bebek aspirinini de hiç anlamadım. Neyse çok karıştırmamak gerek, dr en derse o kadarını yapıcam şimdilik ben de.
Saolasın bitanem, ne kadar uzun zaman geçirdik birlikte değil mi? Herşeyimizi paylaştık birlikte. İçinizde en tembeli benmişim baksan hala başladığım yerdeyim :çok üzgünüm:
Canım benim, çok duygulandırdın beni de bak şimdi. Allah hepimizin gönlündekini hakkında hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Ben de hamiş haberimi alınca hazırladığın o güzel tebriklerden çiçeklerden istiyorum ona göre kaydirigubbakcemile3
Canım sana da hayırlı cumalar.
Bu süperdi işte kadın zekası.
Canım namazlarınızda beni ve benim durumumda olanları hiç unutmayın ne olur. Bize bu konuda dua edebilecek kimsem yok benim çünkü bebek istediğimizi ailelerimiz dahil kimse bilmiyor inşallah.
İyiyim canım. Hala benssenb'ye seviniyorum. Sen nasılsın tatlım?
tatlım nasılsın iyimisin .sinüzitinin geçmesine çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?