Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kız yerim seni ben ben sana yazı yazarken sende bana yazı yazmışın iyiyim hayatım bessenb ye ne kadar çok sevindim anlatamam yüreğim hala dün gibi bugünde kıpır kıpır.

valla al bendende o kadar burcu ve benssenb ye çok sevindim uzun bi aradan sonra üst üste çok güzel haberler aldık

rabbim hepiniz için sevinmeyi de nasip etcek içime doğuyor hergece yatmadan bende alışkanlık 3 ihlas 3 felak 3 nas 3 elham 7 ayetel kürsi okuyorum muhakkak ve peşinede sizleride kendimide dualarıma ekleyip yatıyorum hayatım. ve bu arada eşimde benim üzerime üfleyerek sureleri okuyo onada öğrettim rabbim seni korusun deyip üfledikten sonra allahım olmayanlarada bebek versin deyip yatıyo valla .saolsun oda aşırı içten inanan biridir

kız kimsecikler kalmamış yazıp yazıp çıkmışlar ... huuuuuu ceren hnm nerelerdesin bulcuk, mavi deniz, filiz ablam ,nurrrrr, iremmm ,yaseminnn ,htccc

ya bulcuk'unda az kaldı yanlış hatırlamıyosam pzt'si bebişinin pıt pıt larını duymaya gidicekti kimbilir pzt'siyi iple çekiyodur öyle oluyo heyecan basıyo insana.ama ben duymadım sadece gösteriyo attığını dr çünkü dinletmek iyi değilmiş bebek kalbi etkilenirmiş ben öyle biliyom hiç dinlemedim hep gördüm ben

slm ierror ne bileyim direk kumsala laf attın muhabbet edelim diye bende hiç girmedim aranıza bak asen böyle direk giriyorsun sonrada niye benle konuşmuyorsunuz diyorsun kuzum biz buradyız da ..sen nasılsın bebiş nasıl cinsiyeti ögrenmişmiydiniz kızn olacaktı dimi..bizim topigi kızlar bastı zaten..ffiliz abla irem bugün gelmediler ceren buralarda idi ama çıkmış yok..

aşkolsun hemen de hedef tahtası yaptın beni kızımmm kötü ol dediysek münasebetsiz akrabalara ve misafirlere dedik bizim üzerimize gel diye kötü ol demedik valla gözükmüyosunnn kız amudamı kalkıyım şimdi inanman için sana niye yazmıyım sadece arife gözüküyooo

mavi bak çık ortaya kızıyorum saklambaç oynamanın sırası değil saklandığın yerde düşücen başımıza iş açıcan dikkatli olman lazım bu aralar şekerim hatta sen adresini ver temizliğini biz yapalım hayatımmm

amin canım rabbim dualarını esirgemeyen herkesten razı olsun senin bebiş kızdı dimi adını cemre koyucaktınız

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1. Nesemese.............................20.ayımdayım
2. Mavi45...................................19. ayımdayım
3. Rahel.....................................18. ayımdayım
4. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
5. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
6. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
7. prenses_irem........................ 1. ayımdayım (19 Mart)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................31. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................28. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................24. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................23. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................23 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................20. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................18. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................7.haftamı zdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
18.Benssenb............................... en yeni anne adayımız

kızlar bugun çok takip edemiyorum sizi cuma malum çok yoğun geçiyor

Yok kalsın. Sadece içim burkuldu görünce biraz

Allah razı olsun canım. Çok mutlu oldum. Bize de dualar geliyor en güzel. Ben de akşam iyi dua edemedim az sonra başlayacağım inşallah.

Kız bütler daha bugün bitti, ama haklısın kendi sınavlarım bitsin demiştim dimi ben:)) okalvam nerde kaydirigubbakcemile3

diaformin kullanıyorum canım ben. aspirini ilk senden duyuyorum. Reglim sapıttı canım benim. Geçen ayın nerdeyse tamamı regl vaziyetinde geçti. Ama eskiye göre düşünürsek 8 mart gibi inşallah. Ama korkuyom gene bozulcak diye.

kızlarrr ben geldim yineee biraz işlerim vardı kaybolmuştum ama geldim burdayımmm

kızzz neşe aum vardı senden önce ama mavişinde dediği gibi siliyoruz belli bir süre sonra gelmeyenleri ona göre sende dikkat et heee gelmezsen listede sende olmazsın kaydirigubbakcemile3
kızz neşe sen 8 martta hastamı olucan? 8 mart benim doğum günüm biliyormusun inşallah olmazsında bana güzel bir doğum günü hediyesi verirsin :sm_cool:

İnşallah canım ya. Hayırlısı olsun. Koç burcusun sen dimi o zaman?

ierror gitme dur kuzum :1no2:valla kaçırdım seni tlf la konuşuyordum valla geç gördüm yazılarını kız benim cüssem o kadar küçükmü görmüyon beniii ben burdayım gıııı yok be aaa ne hedef tahtası bende sitem edeyim demi senmi hep sitem edecen :jeyyar:bak ..banane bana sen laf atmazsan bende konuşmam :dilcikar::dilcikar:sonra saklanırım sonrada hopp teoene zıplarım aklşın şaşar heee yok yok ben bizim bıcırıga kıyamam:1hug: ama sana degill haaa boşuna şımarma:roflol::roflol:

anam ne gözelll martta inşallah hep birlikte güzel haberler kutalarız...marttada biizm nişan yıldönümü eskidik be biz oyyy oyyy ne günlerdi ..gittigimiz cafeler bile kapanmışta memlekette kuzenim dalga geçiyor ora bile kapandı eskidiniz siz diye...anam nerden nereye zira martta neler var..bende atladım konudan konuya:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…