- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #14.861
arifecim daha çok sevineceğimiz konu olacak rabbimin izniyle üst liste diye bişiycik kalmıcak
kız yerim seni ben ben sana yazı yazarken sende bana yazı yazmışın iyiyim hayatım bessenb ye ne kadar çok sevindim anlatamam yüreğim hala dün gibi bugünde kıpır kıpır.
rabbim hepiniz için sevinmeyi de nasip etcek içime doğuyor hergece yatmadan bende alışkanlık 3 ihlas 3 felak 3 nas 3 elham 7 ayetel kürsi okuyorum muhakkak ve peşinede sizleride kendimide dualarıma ekleyip yatıyorum hayatım. ve bu arada eşimde benim üzerime üfleyerek sureleri okuyo onada öğrettim rabbim seni korusun deyip üfledikten sonra allahım olmayanlarada bebek versin deyip yatıyo valla .saolsun oda aşırı içten inanan biridir
arifecim ben şimdilik çıkıyorum işim çıktı yine gelicem aeo tatlım
bende iiiyim çok şükür hayatım çok sağol evet bende çok sevindim allahın izniyle sıra bize geliyo galiba bizim kızlar topiğe uğramayanları temizlemişler listeden ama istemiyosan değiştiririz canım
rabbim hepiniz için sevinmeyi de nasip etcek içime doğuyor hergece yatmadan bende alışkanlık 3 ihlas 3 felak 3 nas 3 elham 7 ayetel kürsi okuyorum muhakkak ve peşinede sizleride kendimide dualarıma ekleyip yatıyorum hayatım. ve bu arada eşimde benim üzerime üfleyerek sureleri okuyo onada öğrettim rabbim seni korusun deyip üfledikten sonra allahım olmayanlarada bebek versin deyip yatıyo valla .saolsun oda aşırı içten inanan biridir
hıımmm tamam o zman bende yine göremiyorum diyrodum yakında kk yı bile hiç göremeyecem diye ödüm patlıyor zaten..malum bu tür forumlar yasakların içinde çünkü..bir neşe gelsene kız bu tarafa sınavlarım bitsin gelecem dedin hani nerdesin sınavlarda bitti sonra hergün başka bahane buldun...kızıyorum ya oklavayı göstercem az kaldı..
o aum du sanırım cnm 38 ay olan ama asık girmedikleri için sildik listeden malkum paylaşım yapmayanaları siliyoruz..şeker hapı için şimdi birşey söylemedi bakalım 5 martta gittigimde zaten kullanmam gereken şeyleri söyler senin kullandıgın ilacın adı ne...asprin ise kanı sulandırsın diye gebelerdede sık veririler bu ilacı zaten duymamışmıydın daha önce.??senin regl tarihin ne zaman bacım?
kızlarrr ben geldim yineee biraz işlerim vardı kaybolmuştum ama geldim burdayımmm
kızzz neşe aum vardı senden önce ama mavişinde dediği gibi siliyoruz belli bir süre sonra gelmeyenleri ona göre sende dikkat et heee gelmezsen listede sende olmazsın kaydirigubbakcemile3
kızz neşe sen 8 martta hastamı olucan? 8 mart benim doğum günüm biliyormusun inşallah olmazsında bana güzel bir doğum günü hediyesi verirsin :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?