Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ablaaaaaaaaaaaa dur gitmeeeeeeeeeee nereye gidiyorsunnn geldim ben burdayımmmmm hihoyyyt
kk çok ağır kızlarrrr bir sorun var benceeee

bende burdayım abla dur gitmeee..valla benkk yı açtım ama dönemedim bile henüz bir yandna tlf sinir oluyor insanlara laf anlatmaktan ödeme için arayıp duruyorlar işin yoksa laf anlat anlamıyorlarda muhasebe görüşmek istemiyor..ödeme yok sıyıracam ben az kaldı...ayyy hamiş listesi çogaltı diger azaldı neredeyse başa ba gidiyordu bundan 1 ay önce falan. inş bir an önce azalır yok olur o liste..

evet evet liste baş başa idi baya bir azaldı üst liste kızlarrrr durmak yok yola devaaammmm hihoyyyt
evet mavişçim yaaa bende bayıldım resimeeeee

kkkııızzz arife ne oldu bacım daralmı geldiiiii
ay banada geldi valla vakit geçmiyor bu gün akşam olmuyor yaaaaa
iş güç bitti nette gezmekten canım sıkıldı bende şimdiden kreş araştırması yapmaya başladım ceren hiççç
gülmeyinn yaaa biliyorum erken ama benim başka sebeplerimde varrrrr
ama istediğim gibi bir kreş bulamadım dahaaaa

ayyy neşe yaaa yanlış yazmışım gülüm anla işte neden dalga geçiyorsun ki bennnleee ben hamilee bir bayaaaanım :çok üzgünüm:

evet cerencim valla daral geldi ay kimsecikler yok gelen giden yok bisen varsın sende kreşlere dalmışsınkaydirigubbakcemile3 sen bi cerenimizi kucağına alda gerisi kolay zaten

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1. Nesemese.............................20.ayımdayım
2. Mavi45...................................19. ayımdayım
3. Rahel.....................................18. ayımdayım
4. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
5. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
6. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
7. prenses_irem........................ 1. ayımdayım (19 Mart)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................31. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................28. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................24. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................23. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................23 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................20. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................18. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................7.haftamı zdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
18.Benssenb............................... en yeni anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr

evet arife yaaa ikimiz kalmışız topikte herkesin işi gücü var sanırımmmm
canım yaa evet ceren bir doğsa hayırlısı ile hepsi çorap söküğü gibi ard arda gelecek inşallah
ama ben iki tane kreş buldum tam bana göre bakalım bir doğsunda hanımefendi :):):)
Bizim kızlar bunu okuyunca bana manyak dicek ama olsun ben şimdiden araştırma yapayımda neme lazım.....

valla bilemiyorum canım biz o takvimi nasıl ilerleticez ama bence tarihleride yazalım yaa hamileleri ordan takip ediyoruz çünkü kimin kaç haftalık olduğunu felannn istemiyorsanız hamiş aaylarına tarih yazmayız sadece hamilelere yazarızz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…