Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Ohh bee şükür kavuşturana sen sabahları mutlaka ugrardın çünkü..valla sabahtan beri bir sıkıntı rahatsızlık vardı bende..migrenim tuttu sanırım birazda wc problemi hepsi karıştı yani..yeni yeni kendime geliyorum..sen nasılsın anlat bakalım.bizim hafta sonu hem iyi hem yorucu geçti yorgunum kaç zamandır adam akıllı evimde dinlenemedim bile bu aralar..

senin bu aralar kendine çok dikkat etmen lazım ama biliyorsun değil mi? klava:

Ablacım of of biliyorum bir dokun bin ah işit modundayım valla inan bu ameliyat işi bizde çok yordu ama ne yapacaksın onlarda buraya başka şehirden geldi yigenleri olarak ilgilenmek dudumundayım sagolsun kayınvalidem benden çok ilgilendi..ama biliyorsun hafta içi çalışıyorsun kafan dagılsın diye şöyle çıkın dolaşamadım bile..bazı günler iş çıkışı kayınvalidemlere gidiyoruk teyzem orada görelim diye yorucu oluyordu bayagıı.2 .hafta sonlarıda bendeler bir yandan ev toparla birşeyler ikram et neyseki yemege elimi sürdürmediler ama iş yemekte bitmiyor ki sadece inan diken üstünde oturuyor gibi idim yatamıyorsun kasıklarım hep batıyordu ..ya böyle acayip doluyum galiba...ya sizi de sıktıysam özür dilerim..inan sizinle paylaşınca biraz rahatlıyorum..

Evet geldim kız ben buraya uğramadan selam vermeden güne başlarmıyım hiiççç gelemediysem bilki kesin pc başında değilim bir şeyler varr....
Geçmiş olsun baş ağrın geçtimi peki nasılsın şimdi?
Canım ya kabızlık için activia yesene ben yiyorum çok faydasını gördüm doktorumda özellikle önerdi zaten kabız olmak bana yasak kesinlikle bu yüzden her akşam bir tane yiyorum rahatım kaydirigubbakcemile3
Sen artık istirahate çekil cicim fazla yüklenme kendine tamammı iş iş iş nereye kadar biraz kendine evine kocana vakit ayırr artıkkk....

kuzenim gitti canım annesi biraz sorun yaptı devamsızlık
yapacak die bende yolladım

okulumu vardı? kaça gidiyordu?
Aman bırak annesiyle kötü olmasın gelir yine arada nasıl olsa.

iyiyim canım, hafta sonu da iyi geçti :)

Vaaayyy haftasonu iyi geçti demek ne süüppeerrr :sm_cool:
Peki sorabilirmiyim ablacım ne anlamda iyi geçti haftasonu :roflol:

hoşbulduk cnm
şimdi geldim okuldan bugün erken bitti
hemen foruma bakayım dedim yatıcam
dünden yemeğim var
kalçam fena ağrıyor
sen naıslsın cnm
herkesi korkutmuşssun bugün

canım benim biz hiç sıkılmıyoruz her zamanda burdayız

abla sana katılıyorum klava:yı yollayayım mı
evet evet yolla bir ifadesini alayım bakalım bu mavişin kaydirigubbakcemile
paylaşacaksın tabii tatlım, niye buraya geliyoruz ki? dertleşmek için, ağlaşmak için, eğlenmek için... burada birbirimize destek olmayacaksak ne işimiz var ki canım? istediğin gibi dökül sen :)
hehehe.... eveeeet her anlamda güzel geçti hayatım :asigim:
aslında küsüm foruma ama neyse dün herkese laf attım hiççç
oralı bile olmadılr valla
valla benim suçum yok, ben ctesi ve pazar hiiiiiiiiç girmedim :çok üzgünüm:

yok ablam ya
görmemişlerdir herhalde
şakaya vurdum bende
dün çok canım sıkkındı
eşimle atıştık sabah sabah biraz
o da dılşarı çıkınca pc bana kaldı
ama burdada kimse yoktu:1no2:

sagolun kızlar desteginiz için..beyazcım hoşgeldin.cicim ben c.tesi 10 buçuk gibi girdim ama kimse online degildi o yüzden yazmadana çıktım bende geri senin bana seslendigini ise daha bu sabah bakarken gördüm yoksa niye cvp vermeyeyim.inan baktım altta kim var diye bir tek ben görünüyordum..fazla da durmadım sonra çıktım bizimkileri bekliyordum hasteneden gelmelerini o anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…