- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.121
nasılsın canımcım? nasıl gidiyor hamilelik?kızlarrr ben geldim nassığız eyisiğiz :)))
kumsalcım nasılsın tatlım?hoşgeldin nasılsın canım varmı bi gelişme bebişle ilgili gittinmi doktora
sağlun arkadaşlar hamdolsun biraz bel ve adet sancısından başka bir sorunum yok şimdilik geçici doktora gittim hamişliğimi öğrendiğime ikinci kez gittiğimde 2 hafta sonra ilk kontrolümün olması gerektiğini ve bebişimin 1 aylık olduğunu söyledi şimdilik herşey yolunda imiş 2 hafta sonra kese göreceğiz dedi ama ben şimdi harıl harıl doktor arayıışındayım hem hastane iyi olmalı hem doktor bide malum ssk anlaşmalı olmalıbildiğiniz varmı istanbul anadolu yakasında
nasılsın canımcım? Nasıl gidiyor hamilelik?
Kumsalcım nasılsın tatlım?
sağlun arkadaşlar hamdolsun biraz bel ve adet sancısından başka bir sorunum yok şimdilik geçici doktora gittim hamişliğimi öğrendiğime ikinci kez gittiğimde 2 hafta sonra ilk kontrolümün olması gerektiğini ve bebişimin 1 aylık olduğunu söyledi şimdilik herşey yolunda imiş 2 hafta sonra kese göreceğiz dedi ama ben şimdi harıl harıl doktor arayıışındayım hem hastane iyi olmalı hem doktor bide malum ssk anlaşmalı olmalıbildiğiniz varmı istanbul anadolu yakasında
hoşbulduk cnm
şimdi geldim okuldan bugün erken bitti
hemen foruma bakayım dedim yatıcam
dünden yemeğim var
kalçam fena ağrıyor
sen naıslsın cnm
herkesi korkutmuşssun bugün
aslında küsüm foruma ama neyse dün herkese laf attım hiççç
oralı bile olmadılr valla
kızlarrr ben geldim nassığız eyisiğiz :)))
ceren nasılsın :))))))))
Lotuss75 nasılsın canım ikizler nasıl diğer bebişn cinsiyetinide öğrendinmi
canımmm dinlen o zaman balım yorma kendini fazla
evet ya arkadaşlarım canlarım telaşlanmış beni görmeyince :çok üzgünüm:
Ama haber vermeye fırsatım olmadı işte ne yapayım :çok üzgünüm:
Neden küsüyorsun bize küsme lütfeeennn
ben hafta sonu yoktum yani dün pazar günü kocişle bol bol gezdikte :)
yoksa kesin gelir muhabbet açardım :sm_cool:
Canım hoş geldin nasılsın bebeşimiz nasıl
iyiyim bitanem sen nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyor işlerin yoğunmusun?
Keyfin yerindemi?
kumsalcım benim bebeğim tek....sanırım diğer lotusu soruyorsun?
sağol lotusçuğumm ALlah razı olsun arkadaşım
kumsalım ben ümraniyede oturuyorum çevremde çok hastane var ama iyi olanı yok ne yazıkki bakalım 2 hafta içinde elbet 1 tane bulurum
sağol cerenciğim hamdolsun iyiyim sadece adet sancısı oluyor arada ve bel ağrısı bunlar normal dimi kızlar bana doktor öyle dedi ama siz daha iyi bilirsiniz yaşadığınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?