Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sağlun arkadaşlar hamdolsun biraz bel ve adet sancısından başka bir sorunum yok şimdilik geçici doktora gittim hamişliğimi öğrendiğime ikinci kez gittiğimde 2 hafta sonra ilk kontrolümün olması gerektiğini ve bebişimin 1 aylık olduğunu söyledi şimdilik herşey yolunda imiş 2 hafta sonra kese göreceğiz dedi ama ben şimdi harıl harıl doktor arayıışındayım hem hastane iyi olmalı hem doktor bide malum ssk anlaşmalı olmalı bildiğiniz varmı istanbul anadolu yakasında

canım medical park yakınsa gidenler memnun bende avrupa yakasında medicale gidiyorum çok memnunum özellikle drumdan

yeni açılanı göztepede uzak kalıyor biraz ama onada bakacağız gerekirse medipol için ne dersiniz kızlar hem hastanesinde bebek yoğun bakımı falan herşey mevcut hemde doktorları iyi sadece çok aşırı kalabalık şimdilik orayı düşünüyorum ama halada karar vermiş değilim hem ssk anlaşmalı uygun olması lazım hemde hastane ve doktorun iyi olması lazım bunların bir arada olanını bulmak zor sanırım neyse hayırlısıs artık sizler nasılsınız kızlarrr???

istanbulun neresinde oturuyosun şekerim sen

hoşbulduk cnm
şimdi geldim okuldan bugün erken bitti
hemen foruma bakayım dedim yatıcam
dünden yemeğim var
kalçam fena ağrıyor
sen naıslsın cnm
herkesi korkutmuşssun bugün

Canımmm dinlen o zaman balım yorma kendini fazla
Evet ya arkadaşlarım canlarım telaşlanmış beni görmeyince :çok üzgünüm:
ama haber vermeye fırsatım olmadı işte ne yapayım :çok üzgünüm:

aslında küsüm foruma ama neyse dün herkese laf attım hiççç
oralı bile olmadılr valla

Neden küsüyorsun bize küsme lütfeeennn
Ben hafta sonu yoktum yani dün pazar günü kocişle bol bol gezdikte :)
yoksa kesin gelir muhabbet açardım :sm_cool:

kızlarrr ben geldim nassığız eyisiğiz :)))

Canım hoş geldin nasılsın bebeşimiz nasıl

ceren nasılsın :))))))))

İyiyim bitanem sen nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyor işlerin yoğunmusun?
keyfin yerindemi?

SELAM ARKADAŞLAR ,

Benssenb çok sevindim arkadaşım tebrik ederim......şimdi gördüm hamile olduğunu allahım tamamına erdirsin.......inan sizlerinde birer birer hamile kalması bizleride çok mutlu ediyor.....

canım benim iyiyim iyiylik valla ne olsun biraz yorgunum uykusuzum ama çok şükür keyifler yerinde fazla yoğun değiliz bu aralar durgun işler sizin işler nasıl

sağol lotusçuğumm ALlah razı olsun arkadaşım

kumsalım ben ümraniyede oturuyorum çevremde çok hastane var ama iyi olanı yok ne yazıkki bakalım 2 hafta içinde elbet 1 tane bulurum

sağol cerenciğim hamdolsun iyiyim sadece adet sancısı oluyor arada ve bel ağrısı bunlar normal dimi kızlar bana doktor öyle dedi ama siz daha iyi bilirsiniz yaşadığınız için

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1. Nesemese.............................20.ayımdayım
2. Mavi45...................................19. ayımdayım
3. Rahel.....................................18. ayımdayım
4. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
5. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
6. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
7. prenses_irem........................ 1. ayımdayım (19 Mart)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................31. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................28. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................24. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................23. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................23 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................20. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................18. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................7.haftamı zdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
18.Benssenb............................... en yeni anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr

normal canım merak etme ben 8. haftaya kadar her gün adet olacakmışım gibi sancı çektim ve ilk 3 ayda adet dönemlerinde sancın olacak

kızlar arada geçmişe bakıyorum ve bütün tebrik eden arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum

burcum kibelem neşem mavideniz kumsal ceren bulcuk filiz nur84 beyaz entelliye neşe librarian ierror prenses irem lotus...Rabbim bütün hamiş adaylarına en kısa zamanda bebişlerine kavuşmayı nasip etsin bütün anne adaylarınada sağsalim bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inanın dualarım sizlerle

neşemmmm kibelenin rüyası bende çıktı aynı rüyada sende varmışsın sıra sende canım arkadaşım sen mavi deniz kumsal filiz peşpeşe haberleriniz alacağız inşallah hepinizi öpüyorum arkadşlarım gönlüm dualarım her zaman sizlerle Allaha emanet olun

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1. Nesemese.............................20.ayımdayım
2. Mavi45...................................19. ayımdayım
3. Rahel.....................................18. ayımdayım
4. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
5. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
6. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
7. prenses_irem........................ 1. ayımdayım (19 Mart)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................31. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................28. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................24. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................23. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................23 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................18. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................7.haftamı zdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
18.Benssenb............................... en yeni anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…