L
lotuss75
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.141
sağol lotusçuğumm ALlah razı olsun arkadaşım
kumsalım ben ümraniyede oturuyorum çevremde çok hastane var ama iyi olanı yok ne yazıkki bakalım 2 hafta içinde elbet 1 tane bulurum
sağol cerenciğim hamdolsun iyiyim sadece adet sancısı oluyor arada ve bel ağrısı bunlar normal dimi kızlar bana doktor öyle dedi ama siz daha iyi bilirsiniz yaşadığınız için
cerencim sen nasılsın? bebiş nasıl ? nasıl gidiyor hamilelik?
canım benim iyiyim iyiylik valla ne olsun biraz yorgunum uykusuzum ama çok şükür keyifler yerinde fazla yoğun değiliz bu aralar durgun işler sizin işler nasıl
sağol lotusçuğumm ALlah razı olsun arkadaşım
kumsalım ben ümraniyede oturuyorum çevremde çok hastane var ama iyi olanı yok ne yazıkki bakalım 2 hafta içinde elbet 1 tane bulurum
sağol cerenciğim hamdolsun iyiyim sadece adet sancısı oluyor arada ve bel ağrısı bunlar normal dimi kızlar bana doktor öyle dedi ama siz daha iyi bilirsiniz yaşadığınız için
AY CANIM KUSURA BAKMA KARIŞTIRMIŞIM BENSEN NASILSIN ŞEKERİM SENİN BEBİŞ NASIL
İyiyim canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? herşey yolundadır inşallah
Bizler iyiyiz çok şükür ya ceren hanım hareketlendi artık iyice ben burdayım diyor teyzesi unutturmuyor kendisini yani bu arada sen kaç haftalık oldun listede düzeltelim seni :)
Canım benim iyi olmana sevindim aman yeterki iyi ol gerisi boşşş....
Neden yorunsun kııızzz akşamdanmı kalmasın yoksa:asigim:
İyi olacaksın dahada iyi olacaksın inşallah canım.
Sancıların çok normal güzelim bende yaşadım bunalrı. Hatta kendine çok dikkat et ben o sancılarla birlikte enfeksiyon kaptım çok kötü kendini sıcak tut bol su iç aman diyim dikkatli ol tamammı....
biz de çok iyiyiz teyzesi.....büyümeye çalışıyoruz......ben çok sık yazamıyorum......sen nasılsın tatlım? Kumsalcım sen hamile adayımısın yoksa hamilemisin?
YOK KIZ DELİ naniknanik DÜN KAYINVALİDEME TEMİZLİK YAPTIK BUGÜN MİSAFİRİ GELİCEKTİ AMA BİTTİM BEN GECEDE UYUYAMADIM NEDENSE UYKUSUZUM AKŞAMI İPLE ÇEKİYOM VALLA
bizlerde iyiyiz cerencim.....yarın dr' a gidiyoruz 2. düzey ölçümleri ve 4' lü ultrasona gireceğiz......
küçük ceren tekmelere başladı demek.....oyyyyy yesin onu teyzesiiiii......bizim kızda arkadaşına selam yolluyor pıt pıt yapıyor.....
hb cnm.yok be güzelim şaka yaptım canım sıkıldı dün çokksagolun kızlar desteginiz için..beyazcım hoşgeldin.cicim ben c.tesi 10 buçuk gibi girdim ama kimse online degildi o yüzden yazmadana çıktım bende geri senin bana seslendigini ise daha bu sabah bakarken gördüm yoksa niye cvp vermeyeyim.inan baktım altta kim var diye bir tek ben görünüyordum..fazla da durmadım sonra çıktım bizimkileri bekliyordum hasteneden gelmelerini o anda
iyi olmana çok sevindik cnmkızlar arada geçmişe bakıyorum ve bütün tebrik eden arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum
burcum kibelem neşem mavideniz kumsal ceren bulcuk filiz nur84 beyaz entelliye neşe librarian ierror prenses irem lotus...Rabbim bütün hamiş adaylarına en kısa zamanda bebişlerine kavuşmayı nasip etsin bütün anne adaylarınada sağsalim bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inanın dualarım sizlerle
neşemmmm kibelenin rüyası bende çıktı aynı rüyada sende varmışsın sıra sende canım arkadaşım sen mavi deniz kumsal filiz peşpeşe haberleriniz alacağız inşallah hepinizi öpüyorum arkadşlarım gönlüm dualarım her zaman sizlerle Allaha emanet olun
kumsalcım en kısa zamanda listede bizim tarafa gelmen dileğiyle inş......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?