Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sanki regl olacakmış gibi sancı ve ağrı olabiliyor merak etme arkadaşım....nasıl öğrendin günün ne kadar geçmişti merak ettim? o anki heyecanını düşünüyorum da.....uzun bekleyişin ardından rabbim sana da kısmet etti...güle güle büyüt....

cerencim sen nasılsın? bebiş nasıl ? nasıl gidiyor hamilelik?

İyiyim canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? herşey yolundadır inşallah
Bizler iyiyiz çok şükür ya ceren hanım hareketlendi artık iyice ben burdayım diyor teyzesi unutturmuyor kendisini yani bu arada sen kaç haftalık oldun listede düzeltelim seni :)

canım benim iyiyim iyiylik valla ne olsun biraz yorgunum uykusuzum ama çok şükür keyifler yerinde fazla yoğun değiliz bu aralar durgun işler sizin işler nasıl

Canım benim iyi olmana sevindim aman yeterki iyi ol gerisi boşşş....
Neden yorunsun kııızzz akşamdanmı kalmasın yoksa :asigim:

İyi olacaksın dahada iyi olacaksın inşallah canım.
Sancıların çok normal güzelim bende yaşadım bunalrı. Hatta kendine çok dikkat et ben o sancılarla birlikte enfeksiyon kaptım çok kötü kendini sıcak tut bol su iç aman diyim dikkatli ol tamammı....

YOK KIZ DELİ naniknanik DÜN KAYINVALİDEME TEMİZLİK YAPTIK BUGÜN MİSAFİRİ GELİCEKTİ AMA BİTTİM BEN GECEDE UYUYAMADIM NEDENSE UYKUSUZUM AKŞAMI İPLE ÇEKİYOM VALLA

bizlerde iyiyiz cerencim.....yarın dr' a gidiyoruz 2. düzey ölçümleri ve 4' lü ultrasona gireceğiz......

küçük ceren tekmelere başladı demek.....oyyyyy yesin onu teyzesiiiii......bizim kızda arkadaşına selam yolluyor pıt pıt yapıyor.....

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1. Nesemese.............................20.ayımdayım
2. Mavi45...................................19. ayımdayım
3. Rahel.....................................18. ayımdayım
4. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
5. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
6. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
7. prenses_irem........................ 1. ayımdayım (19 Mart)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................31. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................28. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................24. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................23. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................23 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................18. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................7.haftamı zdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
18.Benssenb............................... en yeni anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
3. Beyaz16.................................28. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................24. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................23 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
9. İerror......................................18. haftamızdayız (K) kızçem benim
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr

biz de çok iyiyiz teyzesi.....büyümeye çalışıyoruz......ben çok sık yazamıyorum......sen nasılsın tatlım? Kumsalcım sen hamile adayımısın yoksa hamilemisin?

ay kıyamam ben size büyüyün bakalım allah nazarlardan saklasın olsun canım arada bi uğruyosunuz ya oda yeter bende iiyim çok şükür canım henüz hamile adayıyım

YOK KIZ DELİ naniknanik DÜN KAYINVALİDEME TEMİZLİK YAPTIK BUGÜN MİSAFİRİ GELİCEKTİ AMA BİTTİM BEN GECEDE UYUYAMADIM NEDENSE UYKUSUZUM AKŞAMI İPLE ÇEKİYOM VALLA

aayyy arifee aşk olsuuunn hem aklın oraya gitmiş ben onumu kast ettim sanki :dilcikar: :roflol:
Yorma kendini fazla cicim biz burda söylerken dilimzide tüy bitiyor ay kimse bizi iplemiyor ya deliricem yakında klava:

Aman aman iyi olmanıza sevindim içerdekiler büyüyor yavaş yavaş ne güzel ya :sm_cool:
yarın doktor dönüşü uğra yaz bize neler olduğunu merak ederiz biz tamammı cicim

kızz lotus sen listede düzeltme yapmışsın ama senin takvimde 24+1 görünüyorsunsenin takvim 1 hafta geriden geliyor heralde

hb cnm.yok be güzelim şaka yaptım canım sıkıldı dün çokk

iyi olmana çok sevindik cnm
inş keseyide görrürüsün ve rahtlarsın biraz
dualrımız seninle

ben bugün mesaiyi erken bitiriyorum...dışarda işlerim var.....yarın görüşürüz inş. herkeze iyi akşamlar.....

aman listeler uçuşuyor..şaka bir yana ben regl tarihimi bile tam bilemiyorum bu aya yumurtlama erken oldu diye tahmin ediyorum çünkü erken büyüdüler.birde geçen ay bile geç büyümesine ragmen ilaç kullandıgım için 2 gün erken geldi..bu aya daha erken bekliyorum..işin diger yüzü ben reglim gelecek gibi hissediyorum..

[Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
5.Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr[/B]

hayır cerencim ikiside doğru.....şöyleki 24+1 demek 24 hafta bitti 25 den 1 gün aldın demek.....24+(0-6) ya kadar 25 hafta diye geçiyor......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…