Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

olur cnm...sitede sorun oldu yine giremedim güya cerene sende hazırlanıyorsundur şimdi çıkarsın birazdan falan yazıyordum ama yazmadan site uçtu...

kızlarrrrrrrrr bana müsaade ben çıkıyorum kendinize iyi bakın anacım yormayın kendinizi hamile olmanız şart değil bu lafım herkese arkadaşlar öpüyorum sizleri kocamannnn hepinize iyi akşamlar byee...

kızlarrrrrrrrr bana müsaade ben çıkıyorum kendinize iyi bakın anacım yormayın kendinizi hamile olmanız şart değil bu lafım herkese arkadaşlar öpüyorum sizleri kocamannnn hepinize iyi akşamlar byee...

iyi akşamlar cerencim sende kendine dikkat et bende kocaman ööpüyorumŞeniz

merhabalar,

bende hamis adayiyim, persembe gunu adet olmam gerekiyor. Insallah olmam. Catlatma ignesi oldum subat 11de insallah bende aday olmaktan cikarimda saglikli ve hayirlisiyla hamis kalirim....

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1. Nesemese.............................20.ayımdayım
2. Mavi45...................................19. ayımdayım
3. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
4. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
5. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
6. prenses_irem........................ 1. ayımdayım (19 Mart)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................31. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................24 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................18. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................7.haftamı zdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
18.Benssenb............................... en yeni anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr

merhabalar,

bende hamis adayiyim, persembe gunu adet olmam gerekiyor. Insallah olmam. Catlatma ignesi oldum subat 11de insallah bende aday olmaktan cikarimda saglikli ve hayirlisiyla hamis kalirim....
inş canım tutmuştur,bize bilgi veririsin burdan

hoşgeldin beyazcım dinlendinmi
eh işte güzelim ya
hala çok ağrıyor
perşembe dr.a gidecektim sanırım biraz öne çekicez belki yarın giderim okuldan erken çıkabilirsem.

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar kendinize dikkat edin :))))))))))

tmm cnm iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…