Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

mrb ben yeni katıldım aranıza 8 haftalık hamileyim ilk doktora gittiğimde 5 haftalıktı karından yapılan ultrasonla bebeğimin kalp atışını duymamıştık . yarın tekrar doktora gidiyorum bebeğimin kal atışını duymak için. inşallah duyarım.benim için lütfen dua edin. bide tecürbeli hamişlere bir sorum olacak. karnımın içi sanki 2 haftadır seğeriyor gibi . hani göz seğerir ya onun gibi. çevremdeki insanlar bebek canlanıyor ondan diyorlar . sizinde seğerme oldumu normal birşeymi.benim ilk hamileliğim olduğu için pek birşey bilmiyorum bu konularda

canm benim
inş yarın dr.dan güzel haberlerle gelirsin
valla bende hiç seyirme olmadı
sen başkalarına bakma bebek canlanıyormuşmuş
ben 17-18 haftalıkken anca duydum cnm bunları
bebeğin şimdi çok küçük minicik
kıpırdadığını hissedemezsin tatlım
onunla ilgili bişey değildir
inş kapl atışlarını duyarsın dualarım seninle
yarın bize de sonucu bildir lütfen

Oy ben cikmisim ceren. mavi deniz ve arife hatrimi sormussunuz, kusura bakamyin simdi goruyorum.. Ben iyiyim cok sukur, sizlerinde iyi oldugunu goruyorum..Artik napalim sonra gorusuruz

çok sağol cevapladığın için sen kaç haftalık hamilesin allah sağılıkla kucağına almayı nasip etsin. kalp atışını kaç haftalıkken duymuştun.yarın mutlaka heber veririm lütfen dua et benim için bu bebeği 5 yıldır bekliyorum.

Canim bebegin hayirli olsun. Ama 8 haftalik bir bebegi hissetmenin imkani yok. O seyirmeler olabilir ama bebegi hissetmen su haftada imkansiz. Ben ilkin cook hafif sekilde 14. haftamda hissetmistim ama ondan sonra arada bir 15. haftada bir kez daha sonrada 17+1 iken artik tamamen net ve net hissetmistim ve ondan sonrada duzenli hergun hissettim.

yalnız değilmişim bir misafir bizi okuyorrrrrrrrrrr:1shok:
canııııııım yalnız mı kaldın sen? şimdi de sen yoksun ama :çok üzgünüm:
hayırlı uğurlu olsun katarcım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... inşallah yarın bebişinin pıt pıtlarını da duyacaksın :) bizi haberdar et canım :)
Oy ben cikmisim ceren. mavi deniz ve arife hatrimi sormussunuz, kusura bakamyin simdi goruyorum.. Ben iyiyim cok sukur, sizlerinde iyi oldugunu goruyorum..Artik napalim sonra gorusuruz
canııııııııııııım nasılsın? bir türlü denk gelip de karşılaşamıyoruz ya :çok üzgünüm: neyse yazılarını görmek de güzel canımcım... Yusufumuz nasıl? seni de uykusuz bırakıyor mu geceleri? kendine çok dikkat et hayatım :)

kızlar ben geldim meleğimi gördük çok tatlıydı teyzeleri muhteşemdi organ gelişimi çok güzelmiş sadece kafasının sol tarafında bi kist varmış drum çok önemsiz dedi ama içim cız etti ya

kızlar ben geldim meleğimi gördük çok tatlıydı teyzeleri muhteşemdi organ gelişimi çok güzelmiş sadece kafasının sol tarafında bi kist varmış drum çok önemsiz dedi ama içim cız etti ya

canım ya, bunu bir arkadaş daha söylemişti burada, hatırlıyor musun? ama o kimdi onu hatırlayamıyorum, sonradan geldiğinde kistin geçmiş olduğu müjdesini vermişti bize, hatırladın mı canım? endişe etme birtanem :)

hamiş olma konusunda yardım edebileceğim birşey varmı diye sordum. ben daha önce tedaviler gördüm aşılama yaptırdım tutmadı . bu bebek kendiliğinden oldu

mrb nur 84 kaç haftalık hamilesin allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben henüz 8 haftalık hamileyim yeniyim yani ve ilk hamileliğim bu yüzden çok meraklıyım.yani sizlere çok sorular sorabilirim

hamiş olma konusunda yardım edebileceğim birşey varmı diye sordum. ben daha önce tedaviler gördüm aşılama yaptırdım tutmadı . bu bebek kendiliğinden oldu
canım benim şu ana kadar 4 düşüğüm oldu... tüp bebeğe karar vermiştik ama bu ay son bir kez deneyelim tüp bebekten önce dedik... bakalım ne olacak
istediğin kadar sorular sorabilirsin canım, buradaki arkadaşların hepsi çok yardımseverdir, herkes kendi uzmanlık alanında yardımcı olmaya çalışır :)

evet ablacım endişe etmemeye çalışıyorum drum önemli bişey yok dedi olsa amniyoseentez isterdik dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…