Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

21 haftalık olduk canım elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız

benim şuanki tek düşüncem bebeğimin kalp satışı henüz duymadık yarın gideceğim doktora ilk 5 haftalıkken gitmiştim dr daha küçük dedi. kalp atışı olmaz dedi .sizler ilk nezaman duydunuz. inşallah yarın bende duyarım.

kızlarrrrr ben geldim nasılsınızzzz

nur hoş geldin canım nasılsın???
bebeğin iyi annesi hiç endişelenme bazı dönemlerde oluyormuş bu kist ve sonra kendiliğinden kayboluyormuş bir dahaki kontrolde göreceksin hiç bir şey olmadığını allahın izini ile.....

Katar38038 sende hoş geldin aramıza bebeğin hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin inşallah sorularını bekliyoruz cicim....

evet ablacım endişe etmemeye çalışıyorum drum önemli bişey yok dedi olsa amniyoseentez isterdik dedi
ne güzel işte, harika :) inşallah geçecek canım :)
6-7 haftalıkken duyulyuor canım, ama karından duyulmaz benim bildiğim bu kadar küçükken, alttan muayene ile duyuluyor, değil mi kızlar?

sağol hoşbulduk

yok ablacım ya ben gittiğimde 8 haftalıktım direk göbekten ultrasonla gördük kalp atışlarını bence bu gidişinde duyarlar zaten 8 haftalık olmuş çünkü

katar heyecanlanma boşuna sakin ol canım yarın allahın izini ile duyacaksın bebeğinin kalp atışını meraklanma rahatlamaya çalış

kızlarrrr bana müsaade midem çok yanıyor cerende hiç rahat durmuyor uzanmamız gerek bu akşamlık benden bu kadar kendinize iyi bakın hepinize iyi geceler öpüyorum güzeller byee.....

evet ya inşallah böyle devam etmez

ne oldu? geçmiş olsun hayatım... anlat bakiim ne oldu? güzel haberi bırak gelen giden bile yok neşecim

Rüzgar güzelim trafiğe çıkmadan araba kullanmak çok havalı gelirdi şimdi stres yaşıyorum. Bugün kimsenin elinde olmayan sebeplerden dolayı az daha bir resmi araca tosluyordum çok korktum, 10dk geçmeden yolumda gidip duruken karşıdan ters yola giren bir saygısız adam yüzünden kaza atlattım. Şükür bişey olmadı ama sadaka vermeliyim. Off ne zormuş trafiğe çıkmak.
Canım senin günün gelmiş, ne zaman yapacaksın testini? Ay bitanem inşallah tübe falan gerek kalmaz bebiş geliverir.

Neşe yasemin merhaba nasılsınız?yasemin iyi olmuş boşver cicim evde mis gibi ohh valla bende evde olacaktım şimdi..neşe ne oldu ne kazası atlattın hayırdır iyisin dimi?

Hayır canım ya yok bişey de sabah çok korktum. Sen naptın canım? Dayan sabret birazcık daha. Teyzenler de eminim huzursuzdurlar, bizim başımıza aynı şey gelse onlar da fedakarlık yapar. Bak sen böyle sevap kazandıkça bebişine daha da yaklaşacaksın inşallah, öyle düşün.

Canım odana çekil erken yat, uyu ki dinlenesin. Eminim anlayışla karşılayacaklardır. İnşallah bu yaptıklarının mükafatını alacaksın..

Sabır bitanem.

kızlarrr ben geldim nassığız eyisiğiz :)))

Biz iyiyiz kız bize dua ediyon dimi? Bak listede isismler az kaldı hepimizi tek tek söyle:)

kızlarrr bizim liste nerdeeeee
ama şu süslü olan değil dier tarihli listemizzzz.....

Küstüm sana(

Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn inşallah. Canım Kibele hepimizin iyiliği için çırpınan bir melek. İnşallah rüyası hayırlısıyla çıkacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…