- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.221
mrb nur 84 kaç haftalık hamilesin allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben henüz 8 haftalık hamileyim yeniyim yani ve ilk hamileliğim bu yüzden çok meraklıyım.yani sizlere çok sorular sorabilirim
ne güzel işte, harika :) inşallah geçecek canım :)evet ablacım endişe etmemeye çalışıyorum drum önemli bişey yok dedi olsa amniyoseentez isterdik dedi
6-7 haftalıkken duyulyuor canım, ama karından duyulmaz benim bildiğim bu kadar küçükken, alttan muayene ile duyuluyor, değil mi kızlar?benim şuanki tek düşüncem bebeğimin kalp satışı henüz duymadık yarın gideceğim doktora ilk 5 haftalıkken gitmiştim dr daha küçük dedi. kalp atışı olmaz dedi .sizler ilk nezaman duydunuz. inşallah yarın bende duyarım.
kızlarrrrr ben geldim nasılsınızzzz
nur hoş geldin canım nasılsın???
bebeğin iyi annesi hiç endişelenme bazı dönemlerde oluyormuş bu kist ve sonra kendiliğinden kayboluyormuş bir dahaki kontrolde göreceksin hiç bir şey olmadığını allahın izini ile.....
Katar38038 sende hoş geldin aramıza bebeğin hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin inşallah sorularını bekliyoruz cicim....
yok ablacım ya ben gittiğimde 8 haftalıktım direk göbekten ultrasonla gördük kalp atışlarını bence bu gidişinde duyarlar zaten 8 haftalık olmuş çünkü
nur 84 bebğin cinsiyeti ne belli olmuştur heralde
kızım olacak inş
hoş bulduk ablacım nasılsın???
evet ya inşallah böyle devam etmez
ne oldu? geçmiş olsun hayatım... anlat bakiim ne oldu? güzel haberi bırak gelen giden bile yok neşecim
Neşe yasemin merhaba nasılsınız?yasemin iyi olmuş boşver cicim evde mis gibi ohh valla bende evde olacaktım şimdi..neşe ne oldu ne kazası atlattın hayırdır iyisin dimi?
Ohh bee şükür kavuşturana sen sabahları mutlaka ugrardın çünkü..valla sabahtan beri bir sıkıntı rahatsızlık vardı bende..migrenim tuttu sanırım birazda wc problemi hepsi karıştı yani..yeni yeni kendime geliyorum..sen nasılsın anlat bakalım.bizim hafta sonu hem iyi hem yorucu geçti yorgunum kaç zamandır adam akıllı evimde dinlenemedim bile bu aralar..
Ablacım of of biliyorum bir dokun bin ah işit modundayım valla inan bu ameliyat işi bizde çok yordu ama ne yapacaksın onlarda buraya başka şehirden geldi yigenleri olarak ilgilenmek dudumundayım sagolsun kayınvalidem benden çok ilgilendi..ama biliyorsun hafta içi çalışıyorsun kafan dagılsın diye şöyle çıkın dolaşamadım bile..bazı günler iş çıkışı kayınvalidemlere gidiyoruk teyzem orada görelim diye yorucu oluyordu bayagıı.2 .hafta sonlarıda bendeler bir yandan ev toparla birşeyler ikram et neyseki yemege elimi sürdürmediler ama iş yemekte bitmiyor ki sadece inan diken üstünde oturuyor gibi idim yatamıyorsun kasıklarım hep batıyordu ..ya böyle acayip doluyum galiba...ya sizi de sıktıysam özür dilerim..inan sizinle paylaşınca biraz rahatlıyorum..
kızlarrr ben geldim nassığız eyisiğiz :)))
kızlarrr bizim liste nerdeeeee
ama şu süslü olan değil dier tarihli listemizzzz.....
kızlar arada geçmişe bakıyorum ve bütün tebrik eden arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum
burcum kibelem neşem mavideniz kumsal ceren bulcuk filiz nur84 beyaz entelliye neşe librarian ierror prenses irem lotus...Rabbim bütün hamiş adaylarına en kısa zamanda bebişlerine kavuşmayı nasip etsin bütün anne adaylarınada sağsalim bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inanın dualarım sizlerle
neşemmmm kibelenin rüyası bende çıktı aynı rüyada sende varmışsın sıra sende canım arkadaşım sen mavi deniz kumsal filiz peşpeşe haberleriniz alacağız inşallah hepinizi öpüyorum arkadşlarım gönlüm dualarım her zaman sizlerle Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?