Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Canım çok geçmiş olsun, çok dikkatli olmak gerekiyor trafikte... Allah korusun canım...

Evet ama test yapmayacağım çünkü bu ay bir şey yok diye düşünüyorum... Bütün planlar önümüzdeki ay için :) Kırmızılar bir gelsin

Hayırlısı canım. Bazen bu KK'yı tümden bırakayım hiç girmeyeyim, kafamdan da atayım bu bebek işini diyorum, şu listede en tepede olmak çok sinirimi bozuyor. Sonra sizlerden ayrılmak zor geldiği için vazgeçiyorum. Hepinize çok alıştım, bilsem sizi aynı böyle bir takım halinde başka bir yerde bulacağımı buradan elimi eteğimi çekeceğim. Çok bunaldım rüzgarım :çok üzgünüm:..

Nesemesem kiyamam ben sana.. Istersen cikartalim seni listeden yada en sona atalim, sinirlerin bozulmasin canim benim.. Allah buyuk, dertlesmek istediginde yaz bana.. Msn den konusuruz..

Filiz ablacim selam.. Yusuf bebemizde bende Allaha sukur iyiyiz..Nesemeseyi, seni ve mavi denizi dualarimda en basta sayiyorum.. Rabbim bizim yuzumuzu guldurdugun gibi bu mumin kardesleriminde yuzlerini guldur diyorum.. Sizlerde bizi unutmayin dualarinizda..

Saolasın bitanem. Herşey üstüste gelir ya o durumdayım son zamanlarda.. Yakın bir vakitte gidersem bana kızma ne olur. Hayırlısı belki bebek olmamasıdır, kim bilebilir ki. Yaradanıma güveniyorum. Sen de kendine çok dikkat et. Allah'a emanet ol.

kızlar ben geldim meleğimi gördük çok tatlıydı teyzeleri muhteşemdi organ gelişimi çok güzelmiş sadece kafasının sol tarafında bi kist varmış drum çok önemsiz dedi ama içim cız etti ya
Canim dr.un onemsiz dediyse takma kafana ama tabi simdi kendimi senin yerine koydumda endise etmemekte elde olmuyor, annelik boyle birsey iste.

Canim merak etme 8 haftalik olmus bebisin, insallah duyarsiniz yarin.. Biz 6 hafta 1 gunlukken, vajinal ultrasonla duymustuk.

canım dr üstünde bile durmadı ama yinede enndişeleniyor insan
E cok guzel o zaman, dr. lar bilir elbet. Hic endise etme.. Bu arada, Ibrahim ve Yusuf surelerini oku bol bol. Ben hergun okumaya calisiyorum. Ibrahim suresi guzel ahlakli olmasi icin ve Yusuf sureside guzel yuzlu olmasi icinmis ama benim icin onemli olan guzel huylu ve ahlakli olsun, saglikli olsun guzellik muhim degil. Birde kolay dogum icin dua ve ayetler var istersen onlarida yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…