Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Günaydın canlarımm...
Nur gülüm kıyamam yaaa maşşaalllaaah onaa.. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Annesine yüzünü dönmüüüş keyfe bak

günaydın kızlaaar nasılsınız
nurcum bebişin çok güsel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah
bizde bu akaşm gidicez doktora aman ne heyecanmış bu yahu merakdan ölücem kalp atışlarını duyucazmı diyee kaydirigubbakcemile3

Ben iyi olmaya çalışıyorum.77de takıldım kaldım, veremiyorum hiç, zaten içimde bir boşvermişlik. Hayırlısı bakalım. Bebiş nasıl neler yapıyor? Bize dua ediyorsun dimi?

İyi ol bitanem her duamda ismin geçiyor hiç merak etme gülüm. Bebiş iyi teyzesii ellerinden yanaklarından şapur şupur öper az kaldı kavuşmamıza. Kilolarıda sen verirsin eminim daha yaza çook

Meşhuur salı günü geldi yani:dance::dance:Hayırlısı gülüm git gör meleğinin kalbini pıt pıt anne burdayım desin sana. Muhteşem bi duygu tadını çıkar kuşum

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1. Mavi45...................................19. ayımdayım
2. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
3. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
4. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
5. prenses_irem........................ 1. ayımdayım (19 Mart)

6. Nesemese.............................1.ayımdayım

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................32. Haftamızdayız (K) (27 nisan):teytey::teytey:
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................24 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................18. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................7.haftamı zdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
18.Benssenb............................... en yeni anne adayımız:CüvCüv:

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr

Günaydınnnnnnnn güzellllleeerrrrrrrr nasılsınız bu sabah herkesler iyidir umarım

yasemincim neşecim sizleri burda görmek ne güzel

neşecim liste için küsme bana olurmu bitanem kendi tarihimi düzeltmem gerekiyordu bu yüzden tarihli listeyi aradım diğer konuya gelince istersen seni şimdilik silelim listeden balım ne dersin? Kendini kötü hissetme yani bu yüzden....

Burcum sanada günaydın tatlım nasılsın? Bu akşam kontrol var he hihoyyyt hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah beklicez seni cicim....

Nurcum bebeğin çok tatlı maşallah mışıl mışıl uyuyor annesi Rabbim kucağında olduğu günleride göstersin inşallah bizlerde resimlerini görelim....

Kumsal sanada günaydın şekerim nasılsın? Dinlenebildinmi?

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1. Mavi45...................................19. ayımdayım
2. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
3. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
4. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
5. prenses_irem........................ 1. ayımdayım (19 Mart)
6. Nesemese.............................1.ayımdayım

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................32. Haftamızdayız (K) (27 nisan):teytey::teytey:
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................24 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................18. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................7.haftamı zdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
18.Benssenb............................... en yeni anne adayımız:CüvCüv:

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr

nurcum bebeğin çok güzel allah nazarlardan saklasın
yasemink nasılsın canım
burcu büyük gün bügün hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel haberlerle gelcen allahın izniyle
cerencim canım arkadaşım ben iiyim sen nasılsın küçük cerenimiz nasıl yorgunluğumu attım ama inan çok uykusuzum valla gözümü kapatsam olduğum yerde uyucam

amin canım size güzel haber vericem işallah

İyiyiz arifem sen nasılsın?? Uykusuzmusun senn bende de var buaralar havalardan herhalde sürekli uyumak istiyorum :bbo:

Kızlarrrrr kahvaltı yapıyordum bu yüzden dönemedim sizlere şimdi doyurduk karnımızı ve tekrar aranızdayızzz :)

Bizde iyiyiz çok şükür bildiğin gibi işte gülüm hamileliğin cilvelerini yaşıyoruz :)
Ceren hanım tekmeliyor tekme yedikçe bende ağrı oluyor yatmam gerekiyor öyle böyle gidiyor anlayacağın :)
O uykusuzluk bende de mevcut cicim havalardan sanırım ne kadar yatsam o kadar daha yatar uyurum heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…