- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.261
Nurcum maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..Günaydın Yasemink nasılsın annecik?
Gülümmm! iyiyim sen nasılsın balım? Karşılaşamıyorum hiç kilolar ne alemde
Ben iyi olmaya çalışıyorum.77de takıldım kaldım, veremiyorum hiç, zaten içimde bir boşvermişlik. Hayırlısı bakalım. Bebiş nasıl neler yapıyor? Bize dua ediyorsun dimi?
günaydın kızlaaar nasılsınız
nurcum bebişin çok güsel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah
bizde bu akaşm gidicez doktora aman ne heyecanmış bu yahu merakdan ölücem kalp atışlarını duyucazmı diyee kaydirigubbakcemile3
Meşhuur salı günü geldi yani:dance::dance:Hayırlısı gülüm git gör meleğinin kalbini pıt pıt anne burdayım desin sana. Muhteşem bi duygu tadını çıkar kuşum
hepinize günaydınlar nasılsınız kızlar
nurcum bebeğin çok güzel allah nazarlardan saklasın
yasemink nasılsın canım
burcu büyük gün bügün hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel haberlerle gelcen allahın izniyle
cerencim canım arkadaşım ben iiyim sen nasılsın küçük cerenimiz nasıl yorgunluğumu attım ama inan çok uykusuzum valla gözümü kapatsam olduğum yerde uyucam
yasemink nasılsın canım
burcu büyük gün bügün hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel haberlerle gelcen allahın izniyle
cerencim canım arkadaşım ben iiyim sen nasılsın küçük cerenimiz nasıl yorgunluğumu attım ama inan çok uykusuzum valla gözümü kapatsam olduğum yerde uyucam
yasemink nasılsın canım
İyiyiz arifem sen nasılsın?? Uykusuzmusun senn bende de var buaralar havalardan herhalde sürekli uyumak istiyorum :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?