- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.281
Kızlarrrrr kahvaltı yapıyordum bu yüzden dönemedim sizlere şimdi doyurduk karnımızı ve tekrar aranızdayızzz :)
Bizde iyiyiz çok şükür bildiğin gibi işte gülüm hamileliğin cilvelerini yaşıyoruz :)
Ceren hanım tekmeliyor tekme yedikçe bende ağrı oluyor yatmam gerekiyor öyle böyle gidiyor anlayacağın :)
O uykusuzluk bende de mevcut cicim havalardan sanırım ne kadar yatsam o kadar daha yatar uyurum heralde :)
afiyet olsun cerencim
aman cilvesini yesinler çok güzel günler dimi .....
ceren hanım yaramazlıkmı yaparmış annesi ne güzel bak tekmeler yerinde taklalar yerinde ooooooh allalh nazarladan saklasın bu havalarda hepimizi ters düz etti heeeee düzen müzen kalmadı şöyle bi bahar gelse mis gibi
bende iyyiim çok şükür yasemincim sudemiz nasıl evet ya çok uykusuzum bir türlü doyamıyorum valla dediğin gibi havalardan galiba
sağol canımcım evet güzel günler sürekli içerde hareket var :)
allah eksikliğini göstermesin rabbim sizlerede nasip etsin inşallaaaahhhhhhh....
Evet ya bahar gelse şöyle sıcacık meltem esse
rengarenk çiçekler açsa
kelebekler uçsa
ben doğursam
ne güzel olur :):):):)
Sude hanımda iyi teyzesi maşşalaah sabah ezanında tekmeleyerek uyandırdı beni baktı babamız yine kıyamıcak uyandırmıck işe gidelim diye tekmeledi uyandıkkaydirigubbakcemile3 tabi ben uyandım o yine devam uyumaya mamasını yedi şuan uyuyo oh ne ala memleket.. uyusunda büyüsün inşallah
Ceren dimi yaa bahar gelse ne güzel olur soğuk havaları sevemiyorum ben yaabenneyaptımki misss gibi çiçekler koksun kızım kucağımda olsun doğruuuu addaaaaaaaaaa gezmeyekaydirigubbakcemile
amin inşallah cerencim hepimize nasip etsin
çok güzel olur
neşem benim... bunalmakta çok haklısın birtanem ama pes etmek yok değil mi? bak liste hemen değişti gördün mü? hiç de zor değil... benssenb'nin yaşadığı mucizeyi sen de gördün demek ki bizim için de umut var, kendini üzme hayatım bu kadar... pozitif olduğumuz sürece şans bizden yana olacak tatlım, ben buna %100 inanıyorum, onun için negatifliği hayatımızdan çıkarıp atıyoruz ve bebeklerimizin geleceğine inancımızı asla yitirmiyoruz :1hug: yaşadığımız sürece her ne olursa olsun herşeye çare var... çaresi olmayan tek şey ölüm... yaşadığımız sürece demek ki şansımız hala var, bunu sakın aklından çıkarma birtanem... ne zaman bunalırsan bunu düşün, hayattayız, yaşıyoruz ve göreceğimiz çok güzel günler var tatlım... neyse çoooook uzattım hehehe, seni çok seviyorum arkadaşım, ne zaman istersen konuşalım :)Hayırlısı canım. Bazen bu KK'yı tümden bırakayım hiç girmeyeyim, kafamdan da atayım bu bebek işini diyorum, şu listede en tepede olmak çok sinirimi bozuyor. Sonra sizlerden ayrılmak zor geldiği için vazgeçiyorum. Hepinize çok alıştım, bilsem sizi aynı böyle bir takım halinde başka bir yerde bulacağımı buradan elimi eteğimi çekeceğim. Çok bunaldım rüzgarım:çok üzgünüm:..
Amiiiiiiiiiiiiiin canımm amin... birtanem dua etmez olur muyum... tek tek hepinize dua ediyorum canım, inşallah hamiş arkadaşlarımız sağlıkla bebeklerini kucaklarına alacaklar, hamiş olmak isteyenler de inşallah bir an önce bebişlerine kavuşacaklar...Nesemesem kiyamam ben sana.. Istersen cikartalim seni listeden yada en sona atalim, sinirlerin bozulmasin canim benim.. Allah buyuk, dertlesmek istediginde yaz bana.. Msn den konusuruz..
Filiz ablacim selam.. Yusuf bebemizde bende Allaha sukur iyiyiz..Nesemeseyi, seni ve mavi denizi dualarimda en basta sayiyorum.. Rabbim bizim yuzumuzu guldurdugun gibi bu mumin kardesleriminde yuzlerini guldur diyorum.. Sizlerde bizi unutmayin dualarinizda..
bazen öyle olur neşecim, çorap söküğü gibi gelir arka arkaya... ama biz herşeye karşı güçlü olmak zorundayız, çünkü kadın olmak zor... burada birbirimizden destek alıyoruz biliyorsun canım, dertleşerek, ağlaşarak, bazen de gülerek sıkıntılarımızın üstesinden gelmeye çalışıyoruz, lütfen içine kapanma canım, kendine iyilik yapmazsın... seni yanımızda görmek istiyoruz hayatım :)Saolasın bitanem. Herşey üstüste gelir ya o durumdayım son zamanlarda.. Yakın bir vakitte gidersem bana kızma ne olur. Hayırlısı belki bebek olmamasıdır, kim bilebilir ki. Yaradanıma güveniyorum. Sen de kendine çok dikkat et. Allah'a emanet ol.
ayyyyyy ben yerim bunu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: çok tatlı çooooooooooooooook... kız nur? kime benziyor bakiim? :roflol:kızlar meleğime bakın
ayyyyyyy çok heyecanlı.... ne güzeeeeeel, hayırlısı ile o pıt pıtları göreceksin ve bizlere de yarın heyecanla anlatacaksın.... ayyy çok heyacan yaptım yaaa... hadi bakalım hayırlısı güzelim :)günaydın kızlaaar nasılsınız
nurcum bebişin çok güsel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah
bizde bu akaşm gidicez doktora aman ne heyecanmış bu yahu merakdan ölücem kalp atışlarını duyucazmı diyee kaydirigubbakcemile3
kız sakın enselenme haaaa :)Slm kızlar..iyiyim kumsalcım geldim ama bir yandan okuyorum bir yandan işlerime bakıyorum valla sinir oldum ne okudugumu anlamadım..nasılsınız..gece yine kaynatmışsınız...neşe geçmiş olsun diyeyim o zaman..ucuz atlatmışsın.tek başına trafige çıkıyorsun demek ne güzel darısı başıma..havalar biraz daha düzelsin bende alıştırmalara başlayacam..burcu ne güzel bu akşam göreceksin kalp atışını duyacaksın.bende soracaktım bugün sabah mı akşam mı gidecekti acaba diye hatta sanada soracaktım bugün..
kolay gelsin canım :)filizabla nasılsın ben iyiyim çok şükür çaılıyoruz işte ama çok uykum var mirmirmirmir
hoş geldin filiz ablacım biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın alabildinmi uykunu ne alemdesin çamaşırlarıda atmışsın makinaya bitmez anam işler bitmezzzz ömür biter iş bitmez :):):)
Mavideniz sende hoşgeldin balım ne var ne yok? Bugün daha iyisin inşallah. Keyifler nasıl???
Cerencim iyiim balım ama baş agırım henüz geçmedi maalesef valla sabırla bekliyorum geçmesini ama dayanamıyorum agrı kesici aldım inan henüz geçmedi..sanırım yorgunluktan bu aralarda kendimi çok kastım ondan olsa gerek..birde gözlerimde agıryor hafiften sanırım numara degişti bilmem 1 senedir muayeneye gitmedim..sen nasılsın?
valla bitmiyor kafamçokkarıştı öfffff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?