- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.321
senağlamasenağlamasenağlama
Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:
1 Kumsal..................................( 28 şubat )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(28 şubat)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkınklava:
Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:
1. Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................32. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................24 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) kızçem benim
9.Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
10.Kibele..................................16. haftamizdayız
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
13.Htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
14.Bulcuk...................................7.haftamı zdayız (9 Ekim )
15.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
kızlar kendimi düzenledim
aman şimdi baktım bende cicimin eşyalarına uyku setine bende bittim çok şeker ya kıskandım valla..kız şu beşik mama sandalyesi gibi olanı ne kadara nerden aldın ay çok hoşuma gitti o...arife yine sen ve ben varız..cerende bu aralar pek ugramıyor gerçi kızların hiçbiri ugramaz oldu bugünlerde burcuda bir sabah girdi bidaha girmedi..iremde gelmedi oklava gelecek şimdi bu cimcimelere kızdırıyorlar bak..
iyiyim cerencim sen nasilsin birazdan ise gidecem kizimi alip halasina birakacagim öglen bir ara girdim ama kimse yoktu sadece mavi vardi bende fazla kalmadim minik ceren nasil annesi ilaydami gördün mü teyzesi ne kadar tatli ye onu teyzesi valla
Ben geldim cerende kaçmış karamnalı evet sende vardın ama yazmadın sonra bende çıktım zati..
cerencim yeni cicileriniz çok güzel uyku setiniz şahane allah güle güle kullanmayı nasip etsin
aman şimdi baktım bende cicimin eşyalarına uyku setine bende bittim çok şeker ya kıskandım valla..kız şu beşik mama sandalyesi gibi olanı ne kadara nerden aldın ay çok hoşuma gitti o...arife yine sen ve ben varız..cerende bu aralar pek ugramıyor gerçi kızların hiçbiri ugramaz oldu bugünlerde burcuda bir sabah girdi bidaha girmedi..iremde gelmedi oklava gelecek şimdi bu cimcimelere kızdırıyorlar bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?