Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlarrrrrrrrr biz geldikkkkkkk hihoyyyt
yemeğimizi yedik aç karnımızı doyurduk ve hemen yanınıza koştuk teyzeleri hihoyyyt hihoyyyt
eeee nasılsınız gööözel bayanlarrrr çıtır hanımmmlarrrrr

Filiz abla Burcu aşk olsun yani ben kreş bakıyorum evet ama benim durumum farklı biliyorsunuz mecburiyetten bakıyorum yanneee ama tabii zamanından önce yaptığım hazırlıklarda varrr kaydirigubbakcemile3
ne yapayım yaaa dayanamıyorummm bende alıyorum kaydirigubbakcemile3

Mavi denizzzz evet cicim bu akşam yaprak dökümü varrrrr hihoyyyt bence sen temizliğe bu akşam başlama canım çünkü yaprak dökümü beylerbeyinde final yapıyor canım uzat bacaklarını diziyi izle boşver bir gün daha beklesin temizlik ne olacak ölmezsin ya. Bu arada gözün aydın güzelim misafirlerin gitmiş allah kavuştursun kaydirigubbakcemile3

Nuuuurrrr çok geçmiş olsunnn balımmm allah şifa versin dikkat et kendine anacımmm ben sana dedim o kadar gezme sokaklarda diye ama dinlemedin işte bak sonunda hasta ettin kendini. Biz seni düşünmüyoruz kuzum ilaydayı düşünüyoruz tam sopalıksun sen tam klava:
Neyse dikkat et kendine ateşin çıkmasın özellikle ona çok dikkat et balım meyve ye bol bol yat....

İreeeeeeeeeeeeemmmmmmmm balımmmmmmmm nerdesin kuzum sennn yaaaaa kankam benim gel sana bir sarılayım Şeniz Şeniz özletiyorsun cicim kendini bu kadar uzatma arayı

Maksimen hoş geldin güzelim sorduğun soruyu gördümde idrar testini etkileyeceğini sanmıyorum bence yap sen (gerçi ben idrar testinede güvenmiyorum) mümkünse kan tahlili yaptır en sağlıklısı bu....

kızlar evi ttopluyordum şimdidee khvaltı yapacaz
ierror canım medical park bahçelievlere gidiyorum

sagol cerencim..nasıl ya yaprak dökümünün finali mı var beyler beyi dedim ama konagı kasediyorsun yoksa..ben dogru dürüst izleyemedim bile fragmanını...nur ceren haklı valla tam sapoalıksın dikkat et kendine bu ara dışarı pek fazla çıkma bence..

cadııııııııııııııı... mümkün olsa sen bugün yazdıracaksın kreşe :roflol: :roflol: :roflol:

cerencim haklısın cnım hiç dikkat etmedim kendime hamile olduğumu unutmuş gibi gezdim vücut tepki veriyor bencede iyi bi dayağı hakettim

canım final değil konağı sattılar ya geçen hafta bu haftada evi boşaltıyorlar o yüzden beylerbeyine final dedim. yani konakta son bölüm bu akşam bu yüzden bence ara vermeden izle canım boşver temizliği -tatlicadiarzu-

cadııııııııııııııı... mümkün olsa sen bugün yazdıracaksın kreşe :roflol: :roflol: :roflol:

evet olabilir aslında :uhm:
ben niçin bunu daha önce düşünmedimki CADIARZU
hem şimdiden yazdırırsak peşin ödemeli olduğu için indirimde büyük olur dimi :roflol: :roflol:

cerencim haklısın cnım hiç dikkat etmedim kendime hamile olduğumu unutmuş gibi gezdim vücut tepki veriyor bencede iyi bi dayağı hakettim

ahhhhhh nuurrr ahhh ben sana ne diyim bilmemki :mymeka:
dikkat et kendine çok çok ve hiç bir şey yapma evi dersi herşeyi bırak ve istirahat et

nur afiyet olsun bu arada bana cvp vermiyorsunuz diyorsun ama ciicm iki kere yazdım sana sende cvp vermedin bana..neyse...bende birazdan kaçarım yemege görüşürüz.sonra..filiz balacım naıslısn ya büyük sorunlar degil dimi bahsettigin?

nurcum şundan sordum bende medical park fatih e gidiyorum banada aynı dr ismi verildi birde fehmi bey diye bir dr ondan merak ettim demekki medicalin çalıştığı dr aynı

eh işte canım :)
ne varki özelinde CADIARZU :roflol: :roflol:
adı üstünde kız, özel işte lülülülülülü
slm arkadaslar ben geldimmmmmmmm
hoşgeldiiiiiiiiiiiiin, nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…