- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.521
idrar testi yapmadan önce ilişki yaşansa sonucu etkilermi ya
kızlarrrrrrrrr biz geldikkkkkkk hihoyyyt
yemeğimizi yedik aç karnımızı doyurduk ve hemen yanınıza koştuk teyzeleri hihoyyyt hihoyyyt
eeee nasılsınız gööözel bayanlarrrr çıtır hanımmmlarrrrr
Filiz abla Burcu aşk olsun yani ben kreş bakıyorum evet ama benim durumum farklı biliyorsunuz mecburiyetten bakıyorum yanneee ama tabii zamanından önce yaptığım hazırlıklarda varrr kaydirigubbakcemile3
ne yapayım yaaa dayanamıyorummm bende alıyorum kaydirigubbakcemile3
Mavi denizzzz evet cicim bu akşam yaprak dökümü varrrrr hihoyyyt bence sen temizliğe bu akşam başlama canım çünkü yaprak dökümü beylerbeyinde final yapıyor canım uzat bacaklarını diziyi izle boşver bir gün daha beklesin temizlik ne olacak ölmezsin ya. Bu arada gözün aydın güzelim misafirlerin gitmiş allah kavuştursun kaydirigubbakcemile3
Nuuuurrrr çok geçmiş olsunnn balımmm allah şifa versin dikkat et kendine anacımmm ben sana dedim o kadar gezme sokaklarda diye ama dinlemedin işte bak sonunda hasta ettin kendini. Biz seni düşünmüyoruz kuzum ilaydayı düşünüyoruz tam sopalıksun sen tamklava:
Neyse dikkat et kendine ateşin çıkmasın özellikle ona çok dikkat et balım meyve ye bol bol yat....
İreeeeeeeeeeeeemmmmmmmm balımmmmmmmm nerdesin kuzum sennn yaaaaa kankam benim gel sana bir sarılayım Şeniz Şeniz özletiyorsun cicim kendini bu kadar uzatma arayı
Maksimen hoş geldin güzelim sorduğun soruyu gördümde idrar testini etkileyeceğini sanmıyorum bence yap sen (gerçi ben idrar testinede güvenmiyorum) mümkünse kan tahlili yaptır en sağlıklısı bu....
sagol cerencim..nasıl ya yaprak dökümünün finali mı var beyler beyi dedim ama konagı kasediyorsun yoksa..ben dogru dürüst izleyemedim bile fragmanını...nur ceren haklı valla tam sapoalıksın dikkat et kendine bu ara dışarı pek fazla çıkma bence..
cadııııııııııııııı... mümkün olsa sen bugün yazdıracaksın kreşe :roflol: :roflol: :roflol:
cerencim haklısın cnım hiç dikkat etmedim kendime hamile olduğumu unutmuş gibi gezdim vücut tepki veriyor bencede iyi bi dayağı hakettim
ierror, özeline baktın mı canım?
slm arkadaslar ben geldimmmmmmmm
eh işte canım :)nur afiyet olsun bu arada bana cvp vermiyorsunuz diyorsun ama ciicm iki kere yazdım sana sende cvp vermedin bana..neyse...bende birazdan kaçarım yemege görüşürüz.sonra..filiz balacım naıslısn ya büyük sorunlar degil dimi bahsettigin?
adı üstünde kız, özel işte lülülülülülüne varki özelinde CADIARZU :roflol: :roflol:
hoşgeldiiiiiiiiiiiiin, nasılsın canım?slm arkadaslar ben geldimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?