- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.561
ama sen tatlı bir cadısın :1hug:
ALLAH iyilik versin canim.negüzel herhalde hamilelin en güzel yani bu olsa gerek bebegin karninda hareket etmesi cok güzel birseydir.bende dörd gözle o günleri bekliyorum.kacinci ayda hisetmeye basladin hareketleri canim???
zamanla geçecek olan şeyler hayatım :)ablacım sen nasılsın geçmişte sıkıntın varmış diye okudum önemli bişey yok değil mi?
sağol birtanem :) haklısın :)filiz ablacım anlamıştım zaten açıklama yapmana gerek yoktu hayatım seni anlanladım senışıltını birileri yüzünden kaybetme çünkü önemli olan eşin ve sensin gersi faso fisoo
heyecanla senden haber bekliyoruz hayatım... Allah sağlıkla bir avazda kurtarsın inşallah :)geçmişi okuyamadım demek kalp kalbe karşıymış.
hiç haber vermez miyim?
eve geldiğimdeki il işim basımdan gecenleri anlatmak olacak.hayırlısıyla bir gelsin o günler..görüşmek üzere..
Filiz ablaaaaaaaaaaaaaaa diğer tarafa gelseneeeeeee
gerçekteeeennnn sırnaşık şey
teşekkür ederim a.s. :sm_cool:
canımmm evet ya çok farklı duygular hamileliğin her dönemi çok ayrı bir heyecan canım ya rabbim herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ile....
Canım ben 17. haftadan sonra çok küçük minik hissetmeye başladım çok incecik hareketler bunları hissetmek için kendini dinlemek gerekiyor ama şimdilerde yani 22. haftadan sonra bariz hissettiriyor kendini cadımmm....
Fakat yine sadece ben hissediyorum babamız elini koyuyor fakat hissedemiyor sanırım bir kaç hafta sonra oda hisseder inşallah :Saruboceq:
ay negüzel MASALLLLLAAAAHHHH.allah daha güzel günler yasatmayi nasip etsin bize.insallah babanizda hissedecek zamani gelince...cok güüüüüüüüüzzzzzzzzzzeeeeeeeeeelllllllll yyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaa....
ya filiz abla ben kafayı yicem bende gözükmüyosun hımmm siz gizli mi yapabiliyonuz yoksam itiraf edin biz hayal görüp korkalım diyeee kaydirigubbakcemile3
ya filiz abla ben kafayı yicem bende gözükmüyosun hımmm siz gizli mi yapabiliyonuz yoksam itiraf edin biz hayal görüp korkalım diyeee kaydirigubbakcemile3
nur dr unun adı ne bahçelievlerdeki
evet çok güzel şeylerrrr sende yaşayacaksın sırası ile inşallah canım hepsini gerçi sen bebişin tekmelerini hissetmeye başladığında sanırım ben doğuma hazırlanıyor olurum delikafadulden delikafadulden
eveeeetttt biz gizli yapıyoruzzzz :sm_cool: :roflol:
kızlar ben daha sonra yine gelirim kahvaltı yapıcam kızçem acıktı sinyaller veriyooo
kızlar alışverişe gitmem lazım, hepinizi çok öpüyorum, şimdilik hoşçakalın :)
kızlar alışverişe gitmem lazım, hepinizi çok öpüyorum, şimdilik hoşçakalın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?