Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

filiz ablacım anlamıştım zaten açıklama yapmana gerek yoktu hayatım seni anlanladım senışıltını birileri yüzünden kaybetme çünkü önemli olan eşin ve sensin gersi faso fisoo

ama sen tatlı bir cadısın :1hug:

gerçekteeeennnn sırnaşık şey
teşekkür ederim a.s. :sm_cool:

ALLAH iyilik versin canim.negüzel herhalde hamilelin en güzel yani bu olsa gerek bebegin karninda hareket etmesi cok güzel birseydir.bende dörd gözle o günleri bekliyorum.kacinci ayda hisetmeye basladin hareketleri canim???

canımmm evet ya çok farklı duygular hamileliğin her dönemi çok ayrı bir heyecan canım ya rabbim herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ile....
Canım ben 17. haftadan sonra çok küçük minik hissetmeye başladım çok incecik hareketler bunları hissetmek için kendini dinlemek gerekiyor ama şimdilerde yani 22. haftadan sonra bariz hissettiriyor kendini cadımmm....
Fakat yine sadece ben hissediyorum babamız elini koyuyor fakat hissedemiyor sanırım bir kaç hafta sonra oda hisseder inşallah :Saruboceq:

mavicim sesin soluğun çıkmıyooo nasılsın iyimisin birde ceren gibi bende kızıyorum sana boşver temizliği oturda dizi keyfi yap akşamm . aman tatlım herzaman herşey düzenli olmak zorunda değil ben bu psikolojiden kurtulmak üzereyim sende öyle yap hatın kız gibi otur dizini izleeee

ablacım sen nasılsın geçmişte sıkıntın varmış diye okudum önemli bişey yok değil mi?
zamanla geçecek olan şeyler hayatım :)
filiz ablacım anlamıştım zaten açıklama yapmana gerek yoktu hayatım seni anlanladım senışıltını birileri yüzünden kaybetme çünkü önemli olan eşin ve sensin gersi faso fisoo
sağol birtanem :) haklısın :)
geçmişi okuyamadım demek kalp kalbe karşıymış.
hiç haber vermez miyim?
eve geldiğimdeki il işim basımdan gecenleri anlatmak olacak.hayırlısıyla bir gelsin o günler..görüşmek üzere..
heyecanla senden haber bekliyoruz hayatım... Allah sağlıkla bir avazda kurtarsın inşallah :)

ay negüzel MASALLLLLAAAAHHHH.allah daha güzel günler yasatmayi nasip etsin bize.insallah babanizda hissedecek zamani gelince...cok güüüüüüüüüzzzzzzzzzzeeeeeeeeeelllllllll yyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaa....

ya filiz abla ben kafayı yicem bende gözükmüyosun hımmm siz gizli mi yapabiliyonuz yoksam itiraf edin biz hayal görüp korkalım diyeee kaydirigubbakcemile3

ay negüzel MASALLLLLAAAAHHHH.allah daha güzel günler yasatmayi nasip etsin bize.insallah babanizda hissedecek zamani gelince...cok güüüüüüüüüzzzzzzzzzzeeeeeeeeeelllllllll yyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaa....

evet çok güzel şeylerrrr sende yaşayacaksın sırası ile inşallah canım hepsini gerçi sen bebişin tekmelerini hissetmeye başladığında sanırım ben doğuma hazırlanıyor olurum delikafadulden delikafadulden

ya filiz abla ben kafayı yicem bende gözükmüyosun hımmm siz gizli mi yapabiliyonuz yoksam itiraf edin biz hayal görüp korkalım diyeee kaydirigubbakcemile3

eveeeetttt biz gizli yapıyoruzzzz :sm_cool: :roflol:

dogru canim olabilir.allah bir sancida kurtarsin seni insallah.allah hayirlisiyla kucana almayida nasip etsin..korku varmi dogumla ilgili??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…