Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

slm arkadaslar ben geldimmmmmmmm

Hoşgeldin güzelim nasılsın?
Nasıl hissediyorsun kendini herşey yolundadır umarım keyifler yerindemi?

Ceren nur maviş afiyet olsun kızlar bende yemeğimi yedim geldim hepinize afiyet olsun

Sağolasın bacım sanada afiyet olsun

eh işte canım :)

adı üstünde kız, özel işte lülülülülülü

hoşgeldiiiiiiiiiiiiin, nasılsın canım?

demek öyle peki :dilcikar: :dilcikar:

Hoşgeldin güzelim nasılsın?
Nasıl hissediyorsun kendini herşey yolundadır umarım keyifler yerindemi?

Sağolasın bacım sanada afiyet olsun

demek öyle peki :dilcikar: :dilcikar:

iyiyim cerencim hic bir sorunmum yok allaha sükür uykudan baska.zaman su gibi akip gidiyor hafdaya 8 hafdalik oluyoruz..sen nasilsin sende nasil gidiyor??

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 şubat )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(28 şubat)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................32. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................25 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz)
9.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
10.Kibele..................................16. haftamizdayız
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
13.Htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
14.Bulcuk...................................6.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
17.katar38038..............................8 .haftamızdayız(28 eylül)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

biz mamamısı yedik geldik mavicim netin başında pek durmadım yazıp hemen çıkım kusura bakma

iyiyim cerencim hic bir sorunmum yok allaha sükür uykudan baska.zaman su gibi akip gidiyor hafdaya 8 hafdalik oluyoruz..sen nasilsin sende nasil gidiyor??

aman aman iyi ol sorun felan olmasın
uyu canım bol bol en güzel günler bu günler yat gitsin boşverrrrrrr mirmirmirmir
Bizde iyiyiz çok şükür kızımız pek bir hareketlendi anasına çekecek heralde durduğu yerde durmucak bir tarafına bir şeyler batıyor sanırım :roflol: :roflol:

sağol canım iyiyim :)

boşuna cadı demiyorum sana değil mi? kaydirigubbakcemile3

ben ve cadı -tatlicadiarzu-
nasıl yakıştırıyorsun bana cadılığı senağlama :dilcikar: :roflol:

slm kızlar ben hala beklemedeyim benim kızda tık yok anlaşılan 40 haftayı doldurmadan gelmicek:))
heralde kriz varya ondan korktu
sizler nasılsınız listemizde doğum yapan arkadaşlar varmı?

slm kızlar ben hala beklemedeyim benim kızda tık yok anlaşılan 40 haftayı doldurmadan gelmicek:))

bugün tamda seni doğum yapıp yapmadığın konuşuluyordu canım :) hayırlısı olsun, dediğin gibi krizden korktu senin ki :) doğum yaptıktan sonra bizi habersiz bırakma canımcım, merak ediyoruz :)

ALLAH iyilik versin canim.negüzel herhalde hamilelin en güzel yani bu olsa gerek bebegin karninda hareket etmesi cok güzel birseydir.bende dörd gözle o günleri bekliyorum.kacinci ayda hisetmeye basladin hareketleri canim???

karabiberrrrrrr hoş geldinnnnnnnn hihoyyyt
daha bu sabah senden bahsettik doğum yaptımı acab ne oldu diyeeeee
kaç haftalık oldunuzzz kuzum
sen doğum yaptığında bize bir şekilde haber ulaştır mutlaka olurmuuuuu
bu arada ilk sırada sen varsın canım umarım ilk doğum haberini senden alıcaz hihoyyyt

bugün tamda seni doğum yapıp yapmadığın konuşuluyordu canım :) hayırlısı olsun, dediğin gibi krizden korktu senin ki :) doğum yaptıktan sonra bizi habersiz bırakma canımcım, merak ediyoruz :)

geçmişi okuyamadım demek kalp kalbe karşıymış.
hiç haber vermez miyim?
eve geldiğimdeki il işim basımdan gecenleri anlatmak olacak.hayırlısıyla bir gelsin o günler..görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…