Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

dogru canim olabilir.allah bir sancida kurtarsin seni insallah.allah hayirlisiyla kucana almayida nasip etsin..korku varmi dogumla ilgili??

amiiiiiiiiinnnnnnn rabbim hepimize hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip etsin inşallaaahhh
Valla ara ara geliyor korku delikafadulden
Sonra gidiyor
Korkunun ecele faydası yok malum ne kadar tırssamda o çocuk ordan bir şekilde çıkacak :roflol:

kızlar alışverişe gitmem lazım, hepinizi çok öpüyorum, şimdilik hoşçakalın :)

pişt pişt filiz abla yine kendini kaybetme alışveriş yaparken geçenki gibi :roflol:

dogru napcan bi sekilde cikcak dedin gibi..cok komiksin kizzzz vallaha allah neseni artdirsin..

slm kızlar nurcum anladım cnm...filiz ablacım aşkolsun bize anlatmıyorsun derdini özelden ierrora mı anlattın ne oldu bizimle neden paylaşmıyorsun anlamadım ki?ulen beni saf dışı bırakmayın gelirim yanınıza:mymeka: aaa.bu aralar çok fazla sohbetlere dahil olamadıgımın farkındayım görünüyorum buralarda ama sessizim bu aralar..kötü birşey yok sadece yorgunluk bekleme süreci insanın keyfi bir kere kaçınca hemen gelmiyor bilirsiniz işte..kızlar zaten diziyi bırakıp iş yapmaya niyetim yok:1no2: reklam aralarında koşturacam zaten eşimde zaten reklam bitrince bagırır böyle durumlarda dizi başladııııı diye.. sonrada ben

dogru napcan bi sekilde cikcak dedin gibi..cok komiksin kizzzz vallaha allah neseni artdirsin..

ayyy öyleyimdir canım üzerinize afiyeeettt :dilcikar:
amin canım allah kimsenin neşesini ağız tadını bozmasın inşallah....

kız mavişşşş bırak temizliği yaaa helak etme kendini mahvolacan ne oturduğundan ne yaptığından anlayacaksın yarın yaparsın inat etme....

sağol cnm
dikkat ederim zaten pek fazla kıpırdayamıyorum
ayağım ağrıyor

slm kızlar ne haber

as cnım hoşgeldin topiğmize
iyiyiz canım seni sormalı
minik kuzunun nasıl?

kızlar ya aşımı olamadım
30 gün olmasına daha varmış ben okual gideceğim için bugün yaptırmak istemiştim olmaz dediler
cuma günü inş yetişebilirim sağlık ocağınaCADIARZU
annem geldi onunla oturuyoruz
o yüzden giremedim pek
ama size haber vereyim dedim.

iyiyim cnm ben ne olsun nöbet tutuyorum burada işte.kızlar ya bişe soracam pek fazla pkolu olan yok sanırım burada ama söyle söyleyeyim bu pkodan dolayı benim malum kilomda sivilcelerimde arttı yüzüm harita gibi oldu benim gibi sivilce sorunu olan varmı aranızda..ne ürün kullanıyorsunuz temizleyici olarak..inanın yüzümün bu halini gördükçede moralim bozuluyor sivilce dersin 1 hafta en fazla durur yüüznde benim kisilerde 1 aydan önce gitmezler giderkenler geberesiceler yokolasıcalar iz bırakıp gidiyorlar..valla yardımcı olursanaız memnun kalırım ..hatta topik açtım sırf pkolu olanlar daha iyi anlar beni diyerek özellikle rica ettim ne kullandıklarını..

canım benimde sivilcem var pkolu değilim ama ben saf zeytinyağı sabunu kullanıyorum birde amwayin temizleyici losyonunu bana çok iyi geldi

cnm ya sabun pek iyi gelmiyor bana bir ara amwayın jelinide kullanmıştım ama hatırlamıyorum sanırım çok işe yaramamıştı ama bir ara onun bal özlü sabununu kullanmıştım..o biraz iyi gelmişti..şimid ise çevremde tekrar bakacak biri yok..eczane ürünleirne bakıyorum ho kadar çeşit varki hanigsi dogru ürün onuda bilmiyorum kimseye de güvenemiyorum malum satmak için ne yapacaklarını şaşırıyorlar

Mavişiim sen sivilcelerinlede güzelsindir boşverrrrr.. Yağlı yeme bide benim arkadaşım kendine bildiğimiz pudra ve limon kolanyasını karıştırıp maske yapıyodu suratına yaplı olduğu için suratı çok iyi gelmişti kurumuştu. ama herkesin bünyesi farklı gülüm baktın sinirini bozuyor bi doktora danış derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…