Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Canım sormaya canımın kıymetini hiç bilmiyorum. Adetim tam bir muamma, hiç düşünmüyorum bile onu, istediği zaman gelsin :) siz nasılsınız? Bebiş napıyor? Bize dua ediyon dimi?

evet canım bunlar son işler uzun süreli yine gidecek ama 2-3 gün kalıp gelecek hiç istemiyorum gitmesini ama işi bu elimizden gelen bişey yok

geömiş olsun ne diger topikte yazmıştım sana azıcıkda fırça attım uzundan ..ama anladın sen onu...evet cerencşm kafam dagılsın biraz 2 haftadır bende çok bunalmış dolmuşum megerse..

cerencim allah iyiylik versin canım maşallah küçüğümüzün tekmeleri artık kuvvetlendi heralde ay kıyamam çok güzel bi duygu ben bile bi garip oldum

nurcum günaydın nasılsın ilayda nasıl afiyet olsun cicim
nesemese günaydın geçmiş olsun canım kendine dikkat et bol bol vitamin al

yerim ben onun tekme atan minicik ayaklarını

Canım sormaya canımın kıymetini hiç bilmiyorum. Adetim tam bir muamma, hiç düşünmüyorum bile onu, istediği zaman gelsin :) siz nasılsınız? Bebiş napıyor? Bize dua ediyon dimi?

dikkat et kendineee
dik-kat eeeettttt klava:
demek seninkide benimki gibi dengesiz benimde öyleydi kafasına ne zaman eserse o zaman geliyordu stres olunca dahada gecikiyordu. Ama bir gelişi vardıki mahalle öğrenirdi hasta olduğumu kaydirigubbakcemile3
Bakalım doğumdan sonra inşallah rayına oturur düzene girer yoksa her ay hamilemiiym diye test yaparım :roflol: :roflol:
Biz iyiyiz canım ya ne yapalım büyüyor şişiyor genişliyoruz kaydirigubbakcemile3
bebişimizde iyi maşallah teyzesi pek bir hareketli dalış yapıyor içerdeki gölde kaydirigubbakcemile3
kızzz sizler hep dualarımdasınız ille dile vurmakmı gerek aşk olsunn :Saruboceq:

evet canım bunlar son işler uzun süreli yine gidecek ama 2-3 gün kalıp gelecek hiç istemiyorum gitmesini ama işi bu elimizden gelen bişey yok

canım yaa kim ister eşinden ayrı kalmayı ama ekmek parası işte mecbur ne yapacaksın katlanıcaz artık allah başka sıkıntı vermesin bunlar güzel şeyler balım...

geömiş olsun ne diger topikte yazmıştım sana azıcıkda fırça attım uzundan ..ama anladın sen onu...evet cerencşm kafam dagılsın biraz 2 haftadır bende çok bunalmış dolmuşum megerse..

evet evet bencede git dağıt kafanı gel sonra burda dağılan kafanı birlikte toplarız kaydirigubbakcemile3

evet canım ya çok garip bir his hem acı var hem mutluluk değişik bir şey kafamçokkarıştı
Rabbin inşallah sizlerede nasip etsin bunları yaşamayı bizde sizlerden duyalım dinleyelim bu güzel haberleri inşallah :Saruboceq:

yerim ben onun tekme atan minicik ayaklarını

valla gülüm ayağı ile tekmemi atıyor yoksa içerde taklamı atıyor anlayabilmiş değilim kaydirigubbakcemile3

Slm arkadaşlar.bende yeni geldim aranıza kabul ederseniz tabi.

canım hoşgeldin aramıza bizim her gelene kapımız açıktır gülüm
ama öyle ayda yılda bir uğrayıp ceee deyip kaçacaksan baştan söyliyim hiiiiçç gelme
biz topiğimize daimi üyeler arıyoruz kaydirigubbakcemile3
eee anlat bakalım hamilemisin adaymısın kendinden bahset tanıyalım seni birazcıcık.... a.s.

Ooofff be bir anda işim çıktı bitirdim geldim...cerncim maşşallah tekmeliyor artık bizimki desene maşşallah eşinin surat ifadesini gözümde canlandırabiliyorum nasıl şaşkın bakmıştır:1shok::1shok:

amin cerencim inşallah

dikkat et kendine yorma kendini işlere yetişicem derken sakın
evet canımcım ya eşim çok şaşırdı şuna bak şuna nasılda vuruyor annesine diyor ama inan bambaşka bir duygu yaaa rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah. Sıra sizlerde inşallah sizdende okucaz bu tür yazıları balım allahın izini ile :Saruboceq:

amin cerencim inşallah

hadi bakalım gülüm dualarımız sizlerleeeeeee :Saruboceq:

kızllaaarrrr yemeğimizi yedik ve geldik
yiyenlere vede yiyecek olanlara afiyet olsun şekerlerrrrrrrr
nasılsınızzzzzz bakalımmmmm keyifler yerindemiii işleriniz yolundamıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…