- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.641
Günaydın neşecimmmm hoşgeldin hihoyyyt
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine üşütme fazlada koşturma yoruluyorsun bak sonrada vücudun halsiz kaloyor hasta oluyor yapma böyle valla bende bu sabah seni online gördüm soracaktım adet tarihini ama gerek kalmadı sen açıklamayı yaptın kaydirigubbakcemile3
Canımmm biz iyiyiz çok şükür küçük cerende iyi maşşallah bu sabah benden önce uyandı benide o uyandırdı nasıl tekmelediyse ay ay diye uyandım arka arkaya nasıl tekmeler attı inanmazsın eşimde korktu ne oluyor diye gel bak kızın beni dövüyor dedim elini göbeğime koydu veeeeeeeee bu kez eşimde hissetti cerenin hareketlerini hihoyyyt
surat ifadesini görmeliydiniz yaaaa canım benim nasıl şaşırdı kaldı kafamçokkarıştı :dance:
bu arada topikte kimse yok bu sabah herkesin işi çok sanırım fisfisfis
Canım sormaya canımın kıymetini hiç bilmiyorum. Adetim tam bir muamma, hiç düşünmüyorum bile onu, istediği zaman gelsin :) siz nasılsınız? Bebiş napıyor? Bize dua ediyon dimi?
evet canım bunlar son işler uzun süreli yine gidecek ama 2-3 gün kalıp gelecek hiç istemiyorum gitmesini ama işi bu elimizden gelen bişey yok
geömiş olsun ne diger topikte yazmıştım sana azıcıkda fırça attım uzundan ..ama anladın sen onu...evet cerencşm kafam dagılsın biraz 2 haftadır bende çok bunalmış dolmuşum megerse..
cerencim allah iyiylik versin canım maşallah küçüğümüzün tekmeleri artık kuvvetlendi heralde ay kıyamam çok güzel bi duygu ben bile bi garip oldum
nurcum günaydın nasılsın ilayda nasıl afiyet olsun cicim
nesemese günaydın geçmiş olsun canım kendine dikkat et bol bol vitamin al
yerim ben onun tekme atan minicik ayaklarını
Slm arkadaşlar.bende yeni geldim aranıza kabul ederseniz tabi.
evet canım ya çok garip bir his hem acı var hem mutluluk değişik bir şey kafamçokkarıştı
Rabbin inşallah sizlerede nasip etsin bunları yaşamayı bizde sizlerden duyalım dinleyelim bu güzel haberleri inşallah :Saruboceq:
valla gülüm ayağı ile tekmemi atıyor yoksa içerde taklamı atıyor anlayabilmiş değilim kaydirigubbakcemile3
Slm arkadaşlar.bende yeni geldim aranıza kabul ederseniz tabi.
Ooofff be bir anda işim çıktı bitirdim geldim...cerncim maşşallah tekmeliyor artık bizimki desene maşşallah eşinin surat ifadesini gözümde canlandırabiliyorum nasıl şaşkın bakmıştır:1shok::1shok:
amin cerencim inşallah
kızllaaarrrr yemeğimizi yedik ve geldik
yiyenlere vede yiyecek olanlara afiyet olsun şekerlerrrrrrrr
nasılsınızzzzzz bakalımmmmm keyifler yerindemiii işleriniz yolundamıııı
Ben 4 haftalık.hamileyim cnm çok sevinçliyim.ama korkuyorumda aslında. çok aşırı bel ve kasık ağrılarım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?