- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.661
Ben 4 haftalık.hamileyim cnm çok sevinçliyim.ama korkuyorumda aslında. çok aşırı bel ve kasık ağrılarım var..
bende yemeğimi yedim ceren&maviş afiyet olsun kızlar
nurcum allah kavuştursun
Cnmcım afiyet olsun sana o zman bende birazdan gidecem...
iyiyiz canım eşimi yolcu edecem şimdi valizini hazırlayıp oturdum
Ben 4 haftalık.hamileyim cnm çok sevinçliyim.ama korkuyorumda aslında. çok aşırı bel ve kasık ağrılarım var..
bende yemeğimi yedim ceren&maviş afiyet olsun kızlar
nurcum allah kavuştursun
evet canım inşallah... umarım bu sefer her şey yolunda gider :)hayırlısı olsun ablacım inşallah bidaki aya güzel haberler alıcaz senden dimi:Saruboceq:
canıııııııım... ne güzel, hemen bize de haber ver tamam mı?Kzilar hepinize gunaydin, bana daha gece. saat 01.37.
yarin bebesimin cinsiyetini ogrenecegim insallah kismet olursa. gosterirse.
cok heyecanliyim uyuyamadim.
kıskançlık hayatım başka bir şey değil... fesatlık ve kıskançlık insanlara her şeyi yaptırıyor, neyse ben sildim bile kafamdan, bugün daha iyiyim :)filiz ablacım anlaıyorum ama boşver senin o görümcelerden çektiginden yeter anlatmak istersen dinleriz bak bize diyorsun paylaşırız diye ama sen kaçıyorsun..saklanma kabuguna anlat içini dök...sen yeterki biraz rahatla fazlada yüz verme özür bile dileseler mesafeyi koy..cnm eşinin yanındada olması güzel bu durumda tarafsız olsa idi senin açından daha kötü olurdu..bu arada kırmızıları görmüşsün hayırlısı olsun bakalım inş kısa zamanda bebişin gelir ama saglıkla sımsıkı tutunur bu sefer sana önemli olanda bu degilmi..tüp bebegi ne zman deneyeceksiniz fazla vakit kaybetmeyin bence...
canım benim, çok geçmiş olsun hayatım... biz sana söyledik ama sakalımız yok ki dinletelim :jeyyar: kendini çok yordun ve yıprattın, eh doğal olarak vücudun zayıf düştü ve hastalandın... şimdi daha çok dikkat etmen gerekiyor demekki... ben de seni çok öpüyorum canım ŞenizMutlu günler kızlaaaaaaarrrrr, birkaç gündür uğrayamadım, felaket hastayım. Afedersiniz alttan üstten gidiyor. Hçbirşey yiyip içemiyorum. Önce sağlık olsun ya, bir kez daha anladım. Kızlar listede benim adet tarihimi yazamazsınız çünkü ben bile bilmiyorum. Geçen ay epey karışıktı, uzun süre adet oldum. Bu ay ne zaman gelecek bilmiyorum...Herkesi kocaman öpüyorum...
aramıza hoşgeldin canım... Allah sağlıkla tamamnına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Slm arkadaşlar.bende yeni geldim aranıza kabul ederseniz tabi.
filiz ablacım hoşgeldin ben sana akşam yazdım ama sen bana cevap vermedin bis çok ağladıksenağlamasenağlama
cerencim gülerek uğurlayayım dedim ama yine beceremedim
filiz ablacım hoşgeldin ben sana akşam yazdım ama sen bana cevap vermedin bis çok ağladıksenağlamasenağlama
cerencim gülerek uğurlayayım dedim ama yine beceremedim
Cereniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hoşbulduk tatlım kaydirigubbakcemile2 hadi muhabbet edelim kaydirigubbakcemile3
Nurcum Allah kavuştursun birtanem... bu sefer o kadar çok üzülmüyorsun di mi?
hayatım, birtanem ne olur kusura bakma ama ben kimseyi görmedim ki burada... eğer görseydim sana selam vermez miydim hiç? aşkolsun tatlım :çok üzgünüm: sadece ben kendimi gördüm burada, yazdım ve çıktım hayatım Şeniz
sağol canım iyiyim :) öyle tatlım hepimizin hakkında hayırlısı inşallahhoşgeldin filiz abla nasılsın bugün herşeyin hayırlısı olsun ablacım
iyiyim hayatım, dünden daha iyiyim :) valla bankalar soğuk moğuk dinlemiyor hehehe... hallettim işlerimi rahatladım :)ablaaaaaaaaaaaaaa nabeeeeeeeeeerrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
nasıl oldunnnnn iyimisin
sanki bugün daha iyisin gibi geldi bana öylesin dimiiiiiii
sabah sabah bu soğukta dışarda ne işin var ablaaaa :uhm:
biliyorum canımcım, takıldığını biliyorum :) eee tabii kim ister kocası uzakta olsun ama napalım herkesin bir işi var işte :) ben iyiyim hayatım, dünü ve evvelsi günü hiç yaşamamış kabul ediyorum ve pazar günü bıraktığım yerden devam ediyorum hayatıma sositososito sositososito sositosositobiliyorum ablacım takılıyrum işte bende sana, annem geleceği için biraz rahatım ama yinede onun uzakta olması içimi acıtıyor...
sen nasılsın ya ablacım
ablacım pozitif bahçıvana bayıldııııııııımmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayrıca doğru demiş vehbi koç sağlığın yoksa eğer herşey sıfırdır
Bu arada iyi olmanada sevindim dahada iyi olacaksın çünkü sen bir anne adayısın tatlııımmmm a.s.
ablacım yazılar süper teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?