Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Cnmcım afiyet olsun sana o zman bende birazdan gidecem...

sağol hayatım sanada afiyet bal şeker olsun inşallahhhh....

iyiyiz canım eşimi yolcu edecem şimdi valizini hazırlayıp oturdum

canımmmmm kıyamam sana üzülme sakın bak gülümseyerek yolcu et eşini ilaydamızıda üzme sakın annesi allah kavuştursun şimdiden hayatım.

Ben 4 haftalık.hamileyim cnm çok sevinçliyim.ama korkuyorumda aslında. çok aşırı bel ve kasık ağrılarım var..

canım tekrar hoşgeldin aramıza bebeğin hayırlı olsun inşallah allah kucağına almayıda nasip etsin kendine çok çok dikkat et emi çünkü şuan bebeğin sana tutunmaya çalışıyor ve bu ilk üç ay böyle olacak sakın ani harekelet yapma ağır kaldırma uzanmaya çalışma kendini yorma mümkünse uzat bacaklarını yat dinlen sürekli ilk üç ay geçene kadae idare et bu arada kasık ve bel ağrısı çok normal canım bir kaç hafta daha hissedersin bu sancıyı sonra geçer takma yani kafana...

bende yemeğimi yedim ceren&maviş afiyet olsun kızlar
nurcum allah kavuştursun

sanada afiyet olsun şekerrrr ....

filiz ablaaaaaaaaaaaaaaa hoş geldinnnnnnnnn nasılsııııııııınnnnnnnnn hadi geeeelll muhabbet edelim azıcıkkkkk hihoyyyt

Merhaba güzeller :) nasılsınız bakalım? kaydirigubbakcemile2 bu sabah çok işim vardı, dışarı çıktım işlerimi hallettim geldim ama inanılmaz bir soğuk var dışarıda, dondum yaaaa:1shok:

hayırlısı olsun ablacım inşallah bidaki aya güzel haberler alıcaz senden dimi:Saruboceq:
evet canım inşallah... umarım bu sefer her şey yolunda gider :)
Kzilar hepinize gunaydin, bana daha gece. saat 01.37.

yarin bebesimin cinsiyetini ogrenecegim insallah kismet olursa. gosterirse.

cok heyecanliyim uyuyamadim.
canıııııııım... ne güzel, hemen bize de haber ver tamam mı?
kıskançlık hayatım başka bir şey değil... fesatlık ve kıskançlık insanlara her şeyi yaptırıyor, neyse ben sildim bile kafamdan, bugün daha iyiyim :)
inşallah hayatım bu sefer herşey yolunda gider, sağlıklı bir gebelik ihsan eder yüce Rabbim, tek duam bu, eğer yine aynı şeyler olacaksa zaten vermesin Allahım diye dua ediyorum... hayatım mayıs-haziran gibi düşünüyoruz tüp bebeği, malum maddi durumlardan, yoksa ben de hemen yaptırmak isterdim... yaptırmadan önce son bir kez deneyelim diyoruz, martta oldu oldu, olmadı demek ki zorlamanın bir anlamı yok deyip tüp bebeği bekleyeceğim, Rabbim hayırlısı neyse onu versin :)
canım benim, çok geçmiş olsun hayatım... biz sana söyledik ama sakalımız yok ki dinletelim :jeyyar: kendini çok yordun ve yıprattın, eh doğal olarak vücudun zayıf düştü ve hastalandın... şimdi daha çok dikkat etmen gerekiyor demekki... ben de seni çok öpüyorum canım Şeniz
Slm arkadaşlar.bende yeni geldim aranıza kabul ederseniz tabi.
aramıza hoşgeldin canım... Allah sağlıkla tamamnına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

kızlaaaaaaaaaaaaar bu arada ben dün akşam kendimi düzeltmiştim listede ama eski listeyi koymuşsunuz yine klava: bir sonraki adetim 28 Mart düzeltin bakiiim hııııı klava:

filiz ablacım hoşgeldin ben sana akşam yazdım ama sen bana cevap vermedin bis çok ağladıksenağlamasenağlama

cerencim gülerek uğurlayayım dedim ama yine beceremedim

Cereniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hoşbulduk tatlım kaydirigubbakcemile2 hadi muhabbet edelim kaydirigubbakcemile3

Nurcum Allah kavuştursun birtanem... bu sefer o kadar çok üzülmüyorsun di mi?

filiz ablacım hoşgeldin ben sana akşam yazdım ama sen bana cevap vermedin bis çok ağladıksenağlamasenağlama

hayatım, birtanem ne olur kusura bakma ama ben kimseyi görmedim ki burada... eğer görseydim sana selam vermez miydim hiç? aşkolsun tatlım :çok üzgünüm: sadece ben kendimi gördüm burada, yazdım ve çıktım hayatım Şeniz

ayyy canımmm kıyamammmm neyse tamam üzme kendini bitanem bebeği düşün lütfen...
Tekrar allah kavuştursun canımcımmm.... :teselli:

Cereniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hoşbulduk tatlım kaydirigubbakcemile2 hadi muhabbet edelim kaydirigubbakcemile3

Nurcum Allah kavuştursun birtanem... bu sefer o kadar çok üzülmüyorsun di mi?

ablaaaaaaaaaaaaaa nabeeeeeeeeeerrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
nasıl oldunnnnn iyimisin
sanki bugün daha iyisin gibi geldi bana öylesin dimiiiiiii
sabah sabah bu soğukta dışarda ne işin var ablaaaa :uhm:

biliyorum ablacım takılıyrum işte bende sana, annem geleceği için biraz rahatım ama yinede onun uzakta olması içimi acıtıyor...
sen nasılsın ya ablacım

Pozitif bahçıvan!
Memleketimizde iyimserler kötümserlere kızınca "Hiç mi pozitif bir şey yok bu memlekette birader" diye çıkışırlar. İşte size pozitif bir bahçıvan...

Seyahatten dönen ev sahibi havaalanından bahçıvanına telefon açmış, konuşuyorlar:
- Nasıl, her şey yolunda mı?
- Yolunda... Küreğin sapı kırıldı, şu anda onu tamir ediyordum.
- Neden kırıldı?
- Köpeğinize mezar kazarken zorlamışım, ondan kırıldı.
- Nee! Köpeğim mi öldü?
- Maalesef havuza düştü?
- Benim köpeğim çok iyi yüzerdi; havuzda nasıl ölür?
- Havuzun suyu boşalmıştı, atlayınca beto na çakıldı.
- Havuzu yeni doldurtmuştuk, neden boşalttınız?
- İtfaiyeciler evdeki yangını söndürürken ilave suya ihtiyaç duydular.
- Neee evde yangın mı çıktı?
- Evet efendim. Annenizin vefatı dolayısıyla taziyeye gelenlerden biri yanık sigara bırakmış.
- Annem mi öldü? Yahu kadın daha iki hafta önce sapasağlamdı?
- Haklısınız da... Yatak odanızda karınızla en yakın arkadaşınızı aynı yatakta görünce kalbine inmiş.
- Yahu hiç pozitif bir haber yok mu adam sende?
- Var efendim... Geçen gün siz AIDS testi yaptırmıştınız ya... Sonucu geldi,

pozitif...

hoşgeldin filiz abla nasılsın bugün herşeyin hayırlısı olsun ablacım
sağol canım iyiyim :) öyle tatlım hepimizin hakkında hayırlısı inşallah
ablaaaaaaaaaaaaaa nabeeeeeeeeeerrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
nasıl oldunnnnn iyimisin
sanki bugün daha iyisin gibi geldi bana öylesin dimiiiiiii
sabah sabah bu soğukta dışarda ne işin var ablaaaa :uhm:
iyiyim hayatım, dünden daha iyiyim :) valla bankalar soğuk moğuk dinlemiyor hehehe... hallettim işlerimi rahatladım :)
biliyorum ablacım takılıyrum işte bende sana, annem geleceği için biraz rahatım ama yinede onun uzakta olması içimi acıtıyor...
sen nasılsın ya ablacım
biliyorum canımcım, takıldığını biliyorum :) eee tabii kim ister kocası uzakta olsun ama napalım herkesin bir işi var işte :) ben iyiyim hayatım, dünü ve evvelsi günü hiç yaşamamış kabul ediyorum ve pazar günü bıraktığım yerden devam ediyorum hayatıma sositososito sositososito sositososito

"Evin varsa bir sıfır koymalısın varlıklar hanene,
İşin varsa bir sıfır daha koymalısın,
İş seninse üç sıfır daha koymalısın,
İşin iyi gidiyorsa üç sıfır daha,
Araban varsa bir sıfır,
Yazlığın varsa bir sıfır daha,
Daha sıralanabilir sıfırlar hanesi...
Ancak, Sağlığın varsa bir koyarsın başına,
o zaman bütün sıfırlar anlamlı bir değere ulaşır.
Yoksa sonuç sıfırdır, hiç uğraşmayasın boş yere..."

VEHBİ KOÇ

ablacım pozitif bahçıvana bayıldııııııııımmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayrıca doğru demiş vehbi koç sağlığın yoksa eğer herşey sıfırdır

Bu arada iyi olmanada sevindim dahada iyi olacaksın çünkü sen bir anne adayısın tatlııımmmm a.s.

Canım beniiiiiiiiiiiiiim inşallah birtaneeeeem inşallaaaaahhhhh :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

kız ceren listeyi düzeltseneeeeee... aaaa ben akşam düzeltmiştim kendimi ama benim düzelttiğim listeden önceki liste gelmiş yineeeeee... 25 Mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…