- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.621
Kzilar hepinize gunaydin, bana daha gece. saat 01.37.
yarin bebesimin cinsiyetini ogrenecegim insallah kismet olursa. gosterirse.
cok heyecanliyim uyuyamadim.
iyyim canımcım sen nasılsıngünaydın burcu nasılsın cicim
Kzilar hepinize gunaydin, bana daha gece. saat 01.37.
yarin bebesimin cinsiyetini ogrenecegim insallah kismet olursa. gosterirse.
cok heyecanliyim uyuyamadim.
iyyim canımcım sen nasılsın
ayy ne güsel keşke burdada gece olsa mirmirmirmir
hadi bakalım bebişimiz ne olucak kızmı erkekmi hayırlısı olsun işallah
cern bekliyordum senden bu soruyu hımmm şeyyy ya tamam söylüyorum çok geveledim..cnm cım ben dün bayagı hızlıydım eve gittim dogru banyoya sona yemek yedim hemen arkasından ev süpürdüm derken dizi başladı hemen gidip ütü masasını kaptım geldim dizi izlerken biraz da ütü yaptım sonra eşim devam etti sagolsun..ama evi silip toz almadım onlarda başka güne kaldı daha ütülenecek nevresimlerim var..neyseki çogu gitti azı kaldı artık yavaş yavaş yaparım..
günaydın mavişim iyiyim çok şükür sen nasılsın bişi değil canım beyenmene sevindim
günaydın cerencim nasılsın küçük cerenimiz nasıl siz hep gülün emi
kızlar valla sabahtan beri girip çıkıyorum topiğe kimsecikler yok kimse gelmicek sandım
günaydın nuuuurrrrr nabeeeerrrrrrrr hihoyyyt
günaydın cnm ne kadar kalacak yurt dışında ne iş yapıyordu?
cerencim valla daha var ama bu akşam yapabilirmiyim bilmem bizim ikizleri kaç zamandır görmüyoruz gerçi geçen gün gördük ama kalabalıkta oynaşamadık onlarada kalabalıkta kal geldi bize bile yabancı gibi davrandılar..belki bugün gideriz o yüzden evde iş miş yapamam bugün sanırım..ama hafta sonu gezmek fikri o kadar yakın geliyor ki bana ,gerçi ay sonu ama bakalım ziyaret etmemiz gereken bir yerde var bebek görecez..
iyiyim canım kahvaltı yapıyorum eşim okula gitti öğleden sonrada yurt dışına gidecek
Mutlu günler kızlaaaaaaarrrrr, birkaç gündür uğrayamadım, felaket hastayım. Afedersiniz alttan üstten gidiyor. Hçbirşey yiyip içemiyorum. Önce sağlık olsun ya, bir kez daha anladım. Kızlar listede benim adet tarihimi yazamazsınız çünkü ben bile bilmiyorum. Geçen ay epey karışıktı, uzun süre adet oldum. Bu ay ne zaman gelecek bilmiyorum...Herkesi kocaman öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?