Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Kzilar hepinize gunaydin, bana daha gece. saat 01.37.

yarin bebesimin cinsiyetini ogrenecegim insallah kismet olursa. gosterirse.

cok heyecanliyim uyuyamadim.

merhaba kibele nasılsın inşallah allahın izniyle öğrenirsin bebişinin cinsiyetini bize haber ver mutlaka sana iyi geceler

günaydın burcu nasılsın cicim
iyyim canımcım sen nasılsın
Kzilar hepinize gunaydin, bana daha gece. saat 01.37.

yarin bebesimin cinsiyetini ogrenecegim insallah kismet olursa. gosterirse.

cok heyecanliyim uyuyamadim.

ayy ne güsel keşke burdada gece olsa mirmirmirmir
hadi bakalım bebişimiz ne olucak kızmı erkekmi hayırlısı olsun işallah

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 şubat )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(28 şubat)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................32. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................25 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz)
9.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
10.Kibele..................................16. haftamizdayız
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
13.Htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
14.Bulcuk...................................7.haftamızdayız (16 Ekim )
15.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
17.katar38038..............................8 .haftamızdayız(28 eylül)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Fıkra Gibi Adı..rinter

Sene 1992, üniversite yılları. Anneannemin haç parasıyla zar zor bir bilgisayar kapatmışız ama printer'a para kalmamış. Akşam vakti printer'ı olan bir arkadaşa gidip aleti ödünç aldım, eve dönüp proje çıktısı alacağım.Ankara'da her kış olduğu gibi yerler yine buz. Kayıp düşer de alete bir zarar veririm korkusuyla bir taksiye bindim. Daha iki dakka olmadan polis çevirdi, taksici kenara çekti, sonra arabadan indi, kimliğini gösterdi. Ben kucağımdaki cihazın inmemek için uygun bir bahane olduğu düşüncesiyle elde kimlik arabada bekledim. Polis abi geldi, kapıyı açtı, ve aramızda şöyle bir diyalog geçti:
- O ne len ööle?
- Printer (yanındaki öteki polise dönerek)
Ecnebi oğlum bu. Sonra gülümseyerek kapıyı kapattı. Güle güle manasına ikisi birden el salladılar, tekrar yola koyulduk. 500 metre kadar gittikten sonra şöför gene kenara çekti, çünkü gülmekten arabayı kullanamıyordu.

Fıkra Gibi No..:5
Fıkra Gibi Adı..üzen

Ecevit 1997 yılı seçim kampanyasında konuşuyor:
-Bu düzen değişecektir.
Bir vatandaş bağırmış:
-Düzen hayatından memnun; düzülen ne zaman değişecek?

Fıkra Gibi No..:6
Fıkra Gibi Adı..:Bot Ne Kadar?

Abimiz koyu kahverengi deri, yarım botu alıp kasaya yanaşıyor.Kasadaki kız botları poşete koyarken, sayın abimiz de soruyor;
- 43 lira değil mi?...
- Kız, 'Ne münasebet' der gibi bakıyor ve 'Bunlar orijinal deri...İndirimli fiyatı 180 lira.'
Abimizin bitiş cümleleri, kızcağızın kopuş anına denk geliyor;
-Olur mu hanımefendi, altında 'Size 43' yazıyor...

Fıkra Gibi No..:7
Fıkra Gibi Adı..:Skip Durağı

Sene 1968, İstanbul Bahçelievler'de Skripp tükenmez kalemlerinin fabrikası var ve önünde de 98 no lu otobüslerin durduğu otobüs durağı. Bu durak Bahçelievler'den sonraki ilk durak ve anlatacağım olay gerçekten yaşanmış olay. Otobüsle Bakırköy'den Güngören'e giderken Bahçelievler durağında otobüse çok güzel bir kadın bindi. Tam biletini alacağı zaman otobüs hareket etti. Kadın biletçiye bir Şirinevler bileti verir misiniz diye sordu. Biletçi bu otobüs Şirinevler'e gitmez deyince bayan durdurun otobüsü ineceğim dedi. Biletçinin cevabı hayli ilginç oldu.
- Hanım, hanım kalktı bir kere Skip'te indireceğiz.
Bu lafı duyunca kadının yüzündeki ifadeyi görmenizi isterdim ( bu arada Skip otobüs durağının adı )

Fıkra Gibi Adı..:Ne Doktormuş be!

Yıllar önce bir Karadeniz kasabasında görev yaparken, kansızlık nedeniyle başvuran bir hastamı muayene ediyordum. Konjoktiva dediğimiz alt göz kapağının içine bakarken, bir yandan da :
'Amca sende basur mu var?' dedim. Kansızlığın baş sebeplerinden biridir ve Karadeniz'de bu duruma sık sık rastlanır. Amcanın dışarı çıkarken yanındaki arkadaşına söylediğini hâlâ hatırlarım... 'Ne doktormuş be, helal olsun..! Gözümden baktı, dötümdekini gördü.'

filiz ablacım anlaıyorum ama boşver senin o görümcelerden çektiginden yeter anlatmak istersen dinleriz bak bize diyorsun paylaşırız diye ama sen kaçıyorsun..saklanma kabuguna anlat içini dök...sen yeterki biraz rahatla fazlada yüz verme özür bile dileseler mesafeyi koy..cnm eşinin yanındada olması güzel bu durumda tarafsız olsa idi senin açından daha kötü olurdu..bu arada kırmızıları görmüşsün hayırlısı olsun bakalım inş kısa zamanda bebişin gelir ama saglıkla sımsıkı tutunur bu sefer sana önemli olanda bu degilmi..tüp bebegi ne zman deneyeceksiniz fazla vakit kaybetmeyin bence...

Günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzz
Burdada hava çok soğuk yaa yataktan çıkmak istemedim valla mirmirmirmir

Arifecim fıkralar harikaydı güzelim koptum sağol canım hihoyyyt günün aydın neşe dolsun geçsin inşallah

Burcum minik hamişim benim sen nasılsın balım keyfin yerindemi

Mavidenizzzz naberrrr nasılsın bu gün? Herşey yolundamı? Dün akşam ne yaptın kız temizlik yapabildinmi -tatlicadiarzu-

Filiz ablacım kırmızıların gelmesine sevindim zaten bizde onları bekliyorduk bu ay hihoyyyt
Bundan sonraki ayda dualarımız seninle inşallah bu kez hamileliğin çok sağlıklı ve yolunda gider ablacım sende bebeğine kavuşursun inşallah.....,

İreeeeeemmmmmmmm nerdesin cicim yaaa ne çok çalışıyorsun sen böyle
çalış çalış nereye kadar ne yapacaksın bu kadar parayı kaydirigubbakcemile3

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 şubat )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(28 şubat)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................32. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................25 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz)
9.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
10.Kibele..................................16. haftamizdayız
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
13.Htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
14.Bulcuk...................................7.haftamızdayız (16 Ekim )
15.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
17.katar38038..............................8 .haftamızdayız(28 eylül)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

cern bekliyordum senden bu soruyu hımmm şeyyy ya tamam söylüyorum çok geveledim..cnm cım ben dün bayagı hızlıydım eve gittim dogru banyoya sona yemek yedim hemen arkasından ev süpürdüm derken dizi başladı hemen gidip ütü masasını kaptım geldim dizi izlerken biraz da ütü yaptım sonra eşim devam etti sagolsun..ama evi silip toz almadım onlarda başka güne kaldı daha ütülenecek nevresimlerim var..neyseki çogu gitti azı kaldı artık yavaş yavaş yaparım..

günaydın mavişim iyiyim çok şükür sen nasılsın bişi değil canım beyenmene sevindim
günaydın cerencim nasılsın küçük cerenimiz nasıl siz hep gülün emi
kızlar valla sabahtan beri girip çıkıyorum topiğe kimsecikler yok kimse gelmicek sandım

yine iyi iş çıkarmışsın güzelim bu kadarı adam olana yeterde artar bile kaydirigubbakcemile3
ben bu kadarınıda yapamam :CüvCüv: böyleyim çünkü kaydirigubbakcemile3
Bu akşamda kalan işlerini bitirirsin cicim ohhh mis gibi haftasonuna iş kalmaz sende haftasonu gezersin bol bol kaydirigubbakcemile3

Canımmm biz iyiyiz çok şükür küçük cerende iyi maşşallah bu sabah benden önce uyandı benide o uyandırdı nasıl tekmelediyse ay ay diye uyandım arka arkaya nasıl tekmeler attı inanmazsın eşimde korktu ne oluyor diye gel bak kızın beni dövüyor dedim elini göbeğime koydu veeeeeeeee bu kez eşimde hissetti cerenin hareketlerini hihoyyyt
surat ifadesini görmeliydiniz yaaaa canım benim nasıl şaşırdı kaldı kafamçokkarıştı :dance:
bu arada topikte kimse yok bu sabah herkesin işi çok sanırım fisfisfis

cerencim valla daha var ama bu akşam yapabilirmiyim bilmem bizim ikizleri kaç zamandır görmüyoruz gerçi geçen gün gördük ama kalabalıkta oynaşamadık onlarada kalabalıkta kal geldi bize bile yabancı gibi davrandılar..belki bugün gideriz o yüzden evde iş miş yapamam bugün sanırım..ama hafta sonu gezmek fikri o kadar yakın geliyor ki bana ,gerçi ay sonu ama bakalım ziyaret etmemiz gereken bir yerde var bebek görecez..

Mutlu günler kızlaaaaaaarrrrr, birkaç gündür uğrayamadım, felaket hastayım. Afedersiniz alttan üstten gidiyor. Hçbirşey yiyip içemiyorum. Önce sağlık olsun ya, bir kez daha anladım. Kızlar listede benim adet tarihimi yazamazsınız çünkü ben bile bilmiyorum. Geçen ay epey karışıktı, uzun süre adet oldum. Bu ay ne zaman gelecek bilmiyorum...Herkesi kocaman öpüyorum...

hımmm anladım cnaım boşver o zaman git ikizleri gör sanada iyi gelir kafan dağılır oynaş çocuklarla biraz süpperr bir şey bu hihoyyyt hihoyyyt
haftasonuda bebek görmeye git gez valla boşverrrr iş hep var her zaman olur takma kafana sakın.... -tatlicadiarzu-

iyiyim canım kahvaltı yapıyorum eşim okula gitti öğleden sonrada yurt dışına gidecek

Afiyet olsun balım yarasın sanada ilaydamızada
eşin yinemi gidiyor yaaaa :a015:
eee hani artık azalacaktı bu yurt dışı seyahetleri :uhm: öyle değilmiydi?

Günaydın neşecimmmm hoşgeldin hihoyyyt
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine üşütme fazlada koşturma yoruluyorsun bak sonrada vücudun halsiz kaloyor hasta oluyor yapma böyle valla bende bu sabah seni online gördüm soracaktım adet tarihini ama gerek kalmadı sen açıklamayı yaptın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…