- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.601
allah kolaylik versin abla.görüsürüzzzzz bye
iyi alışverişler ablacım
pişt pişt filiz abla yine kendini kaybetme alışveriş yaparken geçenki gibi :roflol:
teşekkürler canlarım :)tamam ablacın görüşürüz alışveriş iyi gelir kafanı dağıtırsın
yok be güzelim bir şey anlatmadım kimseye... yaw benim şirret iki tane görümcem var, beni biraz üzdüler ama sağolsun eşim olaya el koydu ama ben üzüldüm işte, olay bu başka bir şey yok yani... çok da özel bir şey değil... konuşacak kadar iyi değildim o yüzden sabah tüm gün boyunca suskundum, kendimle muhasebe hesabı işte... neyse olan oldu artık ve ben tamamen sıyırdım kendimi onlardan benneyaptımkislm kızlar nurcum anladım cnm...filiz ablacım aşkolsun bize anlatmıyorsun derdini özelden ierrora mı anlattınne oldu bizimle neden paylaşmıyorsun anlamadım ki?ulen beni saf dışı bırakmayın gelirim yanınıza:mymeka: aaa.bu aralar çok fazla sohbetlere dahil olamadıgımın farkındayım görünüyorum buralarda ama sessizim bu aralar..kötü birşey yok sadece yorgunluk bekleme süreci insanın keyfi bir kere kaçınca hemen gelmiyor bilirsiniz işte..kızlar zaten diziyi bırakıp iş yapmaya niyetim yok:1no2: reklam aralarında koşturacam zaten eşimde zaten reklam bitrince bagırır böyle durumlarda dizi başladııııı diye.. sonrada ben
beyazcım sagol tatlım haber verdigin için neyse inş cuma yetişirsin ...kız bu aşı acıtıyormu?
canım geçmişi okurken gördüm sen yeni geldin galiba ve yeni hamişsin hayırlı uğurlu olsun
bua aradaaaaa benim kırmızılar geldiiiiii.... artık birkaç gün sonra çalışmalara başlıyoruz
günaydın kızlarrrrrrrrr
buz bir gün bugun kar yok ama çok soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?