- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.701
hehehe afferim kız sen de öğrendin yani... süüüppppppeeeeeeeeerrrrrrrr :sm_cool: :sm_cool::sm_cool:
senin keyfin yerinede olsun yeterki ablacım şımarıklık ne demek çok güzel kararlar almışsın 3 günlük dünya kimse için kendini yıpratmaya değmez dimi ama koyver gitsin
ne gözel hanımlar benim öyle hiç derdim yok şükür 1 tene görümce var oda kuzu.:1rolleyes:.ama başkalarına çok gıcık oluyom:jeyyar:
aman aman kuzu dediklerin var ya bir anda kurt oluveriyorlar gülüm amman dikkat :jeyyar:ne gözel hanımlar benim öyle hiç derdim yok şükür 1 tene görümce var oda kuzu.:1rolleyes:.ama başkalarına çok gıcık oluyom:jeyyar:
vay beee bu bizim nur mu??? Ceren sen tanıyor musun bu hatunu? bak bak bak neler diyor :roflol: :roflol: :roflol: valla helal olsun sana :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:eveeeeeeeeeeeeetttttttttttt çözdüm ben bu işi :roflol::roflol:
kız benimde 1 tane kaynımda yok
şanslısınız valla kızlar bende 3 görümce 1 tane de kayınbirader var delikafadulden
bugün konu kayinvaldeler herhalde...
inşallah hep böyle devam eder canım... benimkiler de öyleydi bir ay öncesine kadar sonra bazı şeyler kendi çıkarlarına uymayınca gerçek yüzlerini gösterdiler vallaablacım yok valla kurt olacagını sanmam 2 senedir aynı ilk günkü gibi sagolsun hep düşünür beni fazla belli eden biri degildir sevgisini ama hep ilgilidir benlen aramazsam sitem eder ne oldu diye..
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin... nasılsınız bakalım?bayanlarrrrrr ben geldim yani biz bebisimleeeeee
hehehehe... şimdiden yetişiyor demek kiallah sabır versin aaaa unutmuşum benim görümce 1.5 bide kızı var 8. sınıfa gidiyor bana bi davranır sanki üstüne kuma geldim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bayanlarrrrrr ben geldim yani biz bebisimleeeeee
yok yok benimki melek gibi çok şükürbugün konu kayinvaldeler herhalde...
kız valla doğru söyledin... çooooook tehlikeliler :roflol: :roflol: :roflol:yok canm daha tehlikelileri görümceler
evet ablacım çekirdekten yetişiyor ama o görümce olamayacakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok canm daha tehlikelileri görümceler
ablaaaaaaaaaa cereni kaçımışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?