Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

senin keyfin yerinede olsun yeterki ablacım şımarıklık ne demek çok güzel kararlar almışsın 3 günlük dünya kimse için kendini yıpratmaya değmez dimi ama koyver gitsin

ayyynen öyle canımcım, sizler de benim gibi yapın valla, işte o zaman hayat daha güzel görünüyor insanın gözüne kaydirigubbakcemile2

ne gözel hanımlar benim öyle hiç derdim yok şükür 1 tene görümce var oda kuzu.:1rolleyes:.ama başkalarına çok gıcık oluyom:jeyyar:
aman aman kuzu dediklerin var ya bir anda kurt oluveriyorlar gülüm amman dikkat :jeyyar:
eveeeeeeeeeeeeetttttttttttt çözdüm ben bu işi :roflol::roflol:
vay beee bu bizim nur mu??? Ceren sen tanıyor musun bu hatunu? bak bak bak neler diyor :roflol: :roflol: :roflol: valla helal olsun sana :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ablacım yok valla kurt olacagını sanmam 2 senedir aynı ilk günkü gibi sagolsun hep düşünür beni fazla belli eden biri degildir sevgisini ama hep ilgilidir benlen aramazsam sitem eder ne oldu diye..

ablacım yok valla kurt olacagını sanmam 2 senedir aynı ilk günkü gibi sagolsun hep düşünür beni fazla belli eden biri degildir sevgisini ama hep ilgilidir benlen aramazsam sitem eder ne oldu diye..
inşallah hep böyle devam eder canım... benimkiler de öyleydi bir ay öncesine kadar sonra bazı şeyler kendi çıkarlarına uymayınca gerçek yüzlerini gösterdiler valla
bayanlarrrrrr ben geldim yani biz bebisimleeeeee
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin... nasılsınız bakalım?
allah sabır versin aaaa unutmuşum benim görümce 1.5 bide kızı var 8. sınıfa gidiyor bana bi davranır sanki üstüne kuma geldim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hehehehe... şimdiden yetişiyor demek ki

evet ablacım çekirdekten yetişiyor ama o görümce olamayacakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…