Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kız nurbakıyomda kibele ile bi yerlerde göbek şov yapmışınız maşallah o göbişlere kız birazda bizim topikte yapın kız insan önce bizim topiğe gösterir bebekimizin durduğu göbişi

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim bebisler nasil bakayim ben bugün evdeyim ise gitmedim
ama sabah 5 te gitiim öglen geldim sonra alisveris yaptim yoruldum valla

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 şubat )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın klava:

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................32. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................25 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
10.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
13.Htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
14.Bulcuk...................................7.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
17.katar38038..............................8 .haftamızdayız(28 eylül)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar :Saruboceq:

günaydın balım bugün kimse yok yine kaldık baş başa ciciler çok tatlı imiş yorum bilem yaptım ...sende artık dayanamaıyorsun dimi her gördügünde ciciler alıyorsun..

Günaydın cicim evet yine baş başa olduğumuz herkesin mışıl mışıl uyuduğu bir tatil günündeyizzz...
yaaaaaaa bizim burda ne işimiz vaaaaaarrrrrr Çok üzgünüm çoook
teşekkür ederim canım evet minik minik eşyaları gördükçe alıyorum valla dayanamıyorum ne yapıyım kaydirigubbakcemile3

kızlarrrr şunlara bakarmısınız yaaa
2009 haziran anne adayları topiğinde gördüm resimleri ve sizlerle paylaşmak istedim
çok şeker çok cici duruyorlarrrr dimiiii

evet maviş bu resimleri gördüğümden beri nette şeker sepeti şeker vs. şeylere bakmaya başladım bakalım hangisinde karar vericem o kadar çok çeşit varki kafam karıştı valla :bbo:
birde acaba şeker siparişini ne kadar zaman öncesinden versem iyi olur onu düşünüyorum yani ne kadar süre muhafa edilirki bu tür şeyler :uhm:

cnm bizimkiler ne kadar zman önce aldılar hatırlamıyorum ama dogumdan bayagı önceydi 2 ayda diyebiliriz annem kendi evinde hazırlamıştı hatta çünkü son ayında hep ablamda kalmıştı demekki 2 ay dayanıyor ki dayanıyor yuani 2 ay öncesinden alabilirsin sanırım..istersen nasıl birşey alacagına karar ver türüne göre bende sorayım..

canım ya valla sanırım ben hazır halde sipariş vericem şekerler geldiğinde bir tek sepete koymak kalır fazlada almıcam çünkü bunları hastanede ikram etmeyi düşünüyorum bebek mevlüdü için daha farklı düşüncem varya anlatmıştım mevlüt için patik örülüyor o şekerler ayrı yani bakalım bir karar versem resimlerini koyucamda hala karar veremedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…