Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kibelecim heberler verdigin için sagol...sohbet için bir şey diyemeyecem sonra yanlış anlaşırım diye korkuyoruzm ..çünkü hepinizi seviyorum yanlış anlaşılınca araya sogukluk girmesini istemem...

Son düzenleme:

mavişim seni yalnış yönlendirmek istemem ama ara ara bende de olur sivilce bende soda limonu karıştırp buzlukta dondurup yüzüme sürerdim bana çok iyi gelmişti.şimdide aynı karışıma meyveleri ekliyerek yapıyorum çok memnunum.

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 şubat )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................32. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................25 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz)
9.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
10.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
13.Htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
14.Bulcuk...................................7.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
17.katar38038..............................8 .haftamızdayız(28 eylül)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

aaaa kimse yooookkk bende alel acele çıktım iş yerimden çarşıya gitmem gerekiyordu.
Veeeee yine kızıma ciciler aldım teyzeleriiiii rsimlerinide hemen çekip ekledim :):):)
Neyse kimsecikler yok şuan geldiğinzde grş. artık canlarım....
Tabii beni burda yakalarsanız kaydirigubbakcemile3

ii valla asıl sen napıyosun bebekimizin cinsiyeti ne zaman belli olucek kız valla merak ediyom .hepimiz kardeş gibi olduk burda

yok yok burdayım cnm göremedim yazdığını benim belli gibi ama kesin değil büyük ihtaimalle erkek dedi doktor ama kendi doktorum değil haftaya kendi doktorumla kontrolüm var bakalım hayırlısı sana hiç bir şey demedilermmi

kimsem yok nur yok filiz abla yok bulcuk yok ceren yok yasemin yok mavim yok irem yok beyaz yok kumsal yani arifem yok neşe yok kimse yok terkedilmiş burası off ya kızlar nerelerde ne haltlar karıştırıyonuz çıkın ortaya saklambaç oynamanın sırasımı beee :çok üzgünüm:

kız entelliyem benim kızçem olucek listeye yazmıştımda ceren hatun doğum zamanımı yazarken kızçem benim yazısını silmiş ondan anlamamışsındır

aaaa süper yaaaw demek bir prensesimiz daha olacak maşallahhh diyeyim doğrusu önce sağlıklı olsun ama bende hiç erkek kardeşim yok iki kız kardeşiz biz erkek çok istiyordum inşallah allah gönlüme göre verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…