Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

tamam cnm annemde spetin iç,nde şekerli bir şeyler sipariş vermişti çubuklu kalpli birşey sepeti falan vardı hatıra niyetine birazda onuda dogumda gelenlere dagıtmıştık..sonrasındada şu bebkli çikolata ve bademlerden almıştık onuda mevlütte dagıtmıştık bayagı birşey ler yapmıştık süsüleme olarakta..şekerlerde kuru oldugu için dayanır 1 1 buçuk ay ona göre siparişi verirsin..

evet netten baktım ama bir kaç şeyde kararsız kaldım birde çarşıya çıktığımda burdaki şekerlemecilere bakıcam bakalım neler var fiyatları nedir duruma göre karar verip hareket edicem ayyy heyecan yaptım birden yaaa sanki doğum yaklaşmış gibime geldi delikafadulden
sen nasılsın bu gün iyimisin kaçta çıkacaksın az kaldı dimi?

cnm ya hazırlıklara başlayınca öyle oluyor dimi..aslında daha var bayagı...daha 1 saat var cicim..son saatler geçmezki işte bekliyorum işte yok tabii...

anladım canım günü bitirdin sayılır ben ise daha yarıladım
sana şimdiden iyi tatiller balım kendine dikkat et.... byeee.....

aynı anda yazmışız herhalde..yok ben f5 yapmadıgım için tekrar görmemişim yazını..ne kadar zmandır yapıyorum yazının göremeyince..

yaaaaaaaaaaa offfffffffffff amma uykusu çıktınız heeee insan bir gelir bir selam verir hepiniz biliyorsunuz ben cumartesi günleir burdayım ne diye yalnız bırakıyorunuz bize yazık değilmi yaaaaaa senağlama

merhaba kızalar nasılsınız benim kırmızılar geldi malesefsenağlamaallahın izniyle bidaki aya inşallah bugün soğan kürüne başlıcam artık bakalım hayırlısı

--------------------------------------------------------------------------------

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................32. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................25 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
10.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
13.Htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
14.Bulcuk...................................7.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
17.katar38038..............................8 .haftamızdayız(28 eylül)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

merhaba kızalar nasılsınız benim kırmızılar geldi malesefsenağlamaallahın izniyle bidaki aya inşallah bugün soğan kürüne başlıcam artık bakalım hayırlısı

canımmm hoş geldin hayırlısı olsun bitanem üzülmek yok durmak yok yola devam umudumuz bir dahaki aya inşallahhhh bu ay hayırlısı değilmiş demekki :Saruboceq:

cerennnn geldim canım
annem geldide onunl ilgileniyordum

hoş geldin nur gözün aydın annen geldi demek ne zamana kadar sende?

hoşbuldum caım 1 ay kalacak bende

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................32. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................25 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
10.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
13.Htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
14.Bulcuk...................................7.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
17.katar38038..............................8 .haftamızdayız(28 eylül)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…