Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

şimdi karab,iber dogumdadır herhalde bekliyordu bu aralar bakalım evine dönünce fırsat bulursa yazar bize....evet bizde can atıyoruz valla ister normal ister sezeryan adı üstünde dogum hem heyecanlı hem mutlu hem korku ama sonunda minik bir melek gelecek kucagına..

hemde nasıl dört gözle bekliyorum o günleri rabbim hepimize bebiş nasip etsin

kızlar merhabalar tam size bişeyleryazıyorum annem bişey istiyor yollayamadım nasılsınız

ay arkadaslar kusura bakmayın ya meraklandırmışım sizi
ben hala bekliyorum.bizim kızın gelcegi yok galiba yeri rahat heraldesırnaşık şey
yarın kontrolüm var bakalım ne diycek drumuz.ama 10una kadar bekletir heralde.sakın kimse benden önce doğrurmaya kalkmasın haaa...klava:
bu işler sırayla parayla diiil ilk sırada bende:dance:
annem bile ta samsundan gelmek için haber bekliyo dayanamadı kadıncağız yarın akşam bineyim bari diyo.
babacım yanlız kalmasın diye son dk. kadar bekledi ama artık sabrı kalmadı
napalım bizim kız nazlı çıktı:jeyyar:
bu arada mavi deniz aşılamamı oldun hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyorum.
yasemink canım sende kendini yorma.bide şimdiden sabırsızlanıyorsun biliyorum ama son haftalar insanın sabrı kalmıyo oyüzden şimdiden kendini hazırla hepinizi öpüyoruma.s.

canım heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz... laptop falan varsa sen doğuma giderken yanında götür, doğumdan sonra haber verirsin bize :roflol: ne fikir ama? :roflol: dualarımız seninle canımcım, Allah bir avazda kurtarsın inşallah :1hug: a.s.

slm arkadaslar nasilsiz?? benim bugün pek keyfim yok dün misafirim vardi yemege ayakda cok durdum galiba belim cok agriyo ve bugünde bi bas dönmesi basladi hayirdir isallah..

mrb kızlar nezamandır giremiyordum. size bir sorum olacak hamile kaldıktan sonra akıntılar çoğalıyormu. bide bugün sanki rengi biraz koyulaştı gibi daha sarı oldu. normalmi doktora gitsemmi acaba bu arada 9 haftalık hamileyim düşük tehlikem falan yok daha geçen hafta salı gitmiştim herşey normal demişti. lütfen cevap

yok yok ben bir kanalla anlaşıp canlı yayına bağlanmak istiyorum doğum anında bu daha iyi dimi:roflol:
saol canım ben de sizlere dua edicem o an geldiğinde.by

slm arkadaslar nasilsiz?? benim bugün pek keyfim yok dün misafirim vardi yemege ayakda cok durdum galiba belim cok agriyo ve bugünde bi bas dönmesi basladi hayirdir isallah..
bak şimdi... sen sopa istiyorsun anlaşılan klava: kızım sen hamilesin... niye yoruyorsun ki kendini bu kadar? söyle kocana misafir falan çağırmasın aaaaa bak çok sinirlendim şimdi klava: yatıp dinlenmen lazım senin... tekrar ne zaman gidiyorsun doktora kontrole?
canım burada daha tecrübeli arkadaşlar var ama akıntı normal diye biliyorum ben... ama kafana çok takılan bir şey varsa ve huzursuz oluyorsan doktorunu ara ve sor hayatım... bence bir problem olduğunu sanmıyorum ama idrar yolları enfeksiyonu da olmuş olabilir... bence en doğrusu doktorunla konuşman hemen :1hug:
yok yok ben bir kanalla anlaşıp canlı yayına bağlanmak istiyorum doğum anında bu daha iyi dimi:roflol:
saol canım ben de sizlere dua edicem o an geldiğinde.by

hah işte bu iyi bir fikir... :roflol: sağol canım, bizim de dualarınıza ihtiyacımız var :)

arkadaslar ben cikiyorum biraz uzanicam. herkez allaha emanet olsun hepinizi öpüyorum..
iyi dinlen canım, bu kadar da yorma kendini bir daha
ablacım iyiyim annem perdelerimi yıkıyor şimdi camlarımı sildi ona koşturuyoruz
ne güzel, anneciğin yardımcı oluyor sana ama sen yorma sakın kendini tamam mı?

Karabiberim cnm daha bugün bahsettik belki dogrudu diye..kız sen bize hemen hbr verebilecekmisin ver nonu da arayalım seni....ayy bende heyecan yaptım saglıkla bebişine kavuş emi..evet cnm aşılama yaptırdık ve ablamda sormuş kaç gün oldu bugün 12 yada 13 gün oldu tam hatırlayamadım 18 miydi 19 muydu ayın..neyse doktorum beni perş günü için çagırdı..bakalım normalde 10 günden sonra belli oluyor diyorlar ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…