- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.021
sağol cicim sorma çok fena gözüme uyku girmiyo aslında hiç ağrım olmazdı adetim düzene girdi ağrılar başladı ama olsun düzenli olsunda ben razıyım
kız ceren sende eli maşalı oldun bakıyorum hiç kusuraq bakmasınlar misafir falan istemem diye...bende birileri gelsin istiyorum ama uzun süre olunca gına geliyor farkındayım nitekim geçen haftalar gibi...ama öyle günü birlik gelenler çok iyi oluyor kafa dagıtıyorsun helede gelenler kafana uygunsa degme keyfine o zaman..valla ben bazılarını kendi agzımla ee siz ne zaman geliyorsunuz diye..yemekli degil ama geneli..
aaa o nasıl sözz siz beğenilmez misiniz hiç? Ağzına acı biber sürerim diycem ama cerene gidecek ondan demiyorum bişey sen anladın onu:dilcikar:
Çok güzel cicişler almışsın canımm Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.Perşembe sabahı 04:00 te uyanddım gece annemdeydim 01:00 e kadar konuşalım konuşalım dediler uyumadım cuma akşamı kız arkadaşlarım geldi onlarlada 02:00 cumartesi yine erken kalktım evde misafir var diye kahvaltı muhabbeti öğlen çıktık anneme gittim kuaförüm orda saçımı kestirdim boyattım.akşam 22:00 de havaalanına gittim eşimi karşılamaya eve geliş 00:00.pazar sabahı aylık alışverişe gittik akşam arkadaşlarımız geldi yemeğe ve ben aynen şu durumdayım-tatlicadiarzu-:bbo:
Cuma günü inşalla izin almak istiyorum cts pzr 3 gün birleştirip dinlenmek gibi bir planım var bakalım verirlerse kraliçlerÇok üzgünüm çoook
Erken doğuyo sandık balım sancılandım yalancı sancıymış meğer şimdi ara ara yine sancılanıyorum ama korkulacak bişey yok dediler şimdilik ama ciddi şekilde ağırlaştım midemde ekşiyo evde durmaktanda sıkılıyorum napcam bilmiyorum mirmirmirmir şiştim buarada yüzüm şişti bacaklarım oturduğumda sanki taşıyo senağlama
Filiz ablaaaaaaaaaaaaa nerdesin sen bakiiiiiiiimmklava: gezentttttiiiiiiiii
kıyamam sana güzelim... boşver ya arada sırada oluyor işte... her zaman güllük gülistanlık olmuyor hayat, neyse sıkma canını hayatım :teselli:canım yazık sen yalnızmı kaldın bilsem dün dörde kadar evdeydim sabahta 10 da kalktım gelirdim ama unuttum çalıştığını kimse yoktur hafta sonu die açmadım
bide dün sabah kahvaltıda kocişle atıştık biraz annesi ve arkadaşı vardı pek cvp veremedim sinirden kudurdum moralim hala bozuk ona kalsa espri yapıor ama çok kırdı beni ondan sonra hadi şuraya gidelim buraya gidelim dedi suratım asıldı tabi gelmiycem iş yapıcam dedim dışarı çıktılaryüz kere aradı gelip alayım die istemedim şimdide hala soğuğum yani anlayacağın kafam fena bozuktu dün bilsem gelir iki kafa dağıtırdım neyse önümüzdeki haftaya kısmet
cicişlerinize baktım hepsi süper bende internette dolaşıp bebek için gerekli şeyleri beğendiklerimi ve fiyatlarını not ediyorum inşallah nisan ayında annemde istanbulda olacak anneanneme gidio bende gidip eminönünden alıcam hepsini bi kerede bu arada oda yapmaktan vazgeçtim bebek en azından 1 yaşına kadra bizim odada yatacak oda şimdilik gereksiz geldi boşa masraf olacak kalmıyacağı bi oda yapmak kendine ceren iii bak cnm
hmmmm... sitem mi var acep bu sözlerde? kaydirigubbakcemile3 canım beniiiiiiiiiim :) evde olsam seni yalnız bırakmazdım biliyorsun ŞenizGünaydın kızlarrrrrrr beni haftasonu yapayalnız bırakan hayırıslar nsaılsınız :dilcikar:
hepinize güzel bir hafta mutluluklarla dolu yepyeni bir ay diliyorum arkadaşlar....
eeee anlatın bakalım nasıl geçti haftasonunuz kızlarrrrr
kız cadı özlettin kendini yerimsenibenGünaydınn herkesee:sm_cool:
İşlerimin yoğunluğu nedeniyle giremedim birkaç gündür nasılsınız kızlara.s.
çünkü gezip tozuyordum kaydirigubbakcemile3evet ceren haklısın haftasonu bende çok girdim çıktım kimsecikler yoktu hele filiz abla hiç yoktu şaştım valla topikte in cin top oynuyodu.
güzelim benim, şimdi nasılsın? doğuma kaç hafta kaldı?Canlarım nasılsınız?
Kusura bakmayın açtım ama malüm pazartesi anca yazabiliyorum geçmişide okudumm.
Kibeleninde Edası geliyor inşallah bu sene kızlar geliyor valla gümbür gümbür.
Bende bayadır giremiyorum çünkü Sude Melis Hanım sıkılmışlar bi deniyim bakıyım dedi ama dıııtt dedimklava:içerde şimdi:1rolleyes: Korkuttu bizi azcık şimdi çok iyiyiz Allaha şükür 2 kilo olmuşlar 44cm boyu
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin işte a.s mutlu sona az kaldı a.s biraz daha sıkacaksın canımcım dişiniErken doğuyo sandık balım sancılandım yalancı sancıymış meğer şimdi ara ara yine sancılanıyorum ama korkulacak bişey yok dediler şimdilik ama ciddi şekilde ağırlaştım midemde ekşiyo evde durmaktanda sıkılıyorum napcam bilmiyorum mirmirmirmir şiştim buarada yüzüm şişti bacaklarım oturduğumda sanki taşıyo senağlama
o gezente değil miydii:uhm::roflol::roflol:
Selam kızlaaaaaaaaaaaaar... nasılsınız bakalım? hafta sonunuz nasıl geçti? valla bu hafta sonu ben hep gezmelere gittim kızlar :sm_cool: onun için de buraya sadece şöyle bir uğrayıp çıktım... geldiğimde de kimsecikler yoktu zaten :sm_confused:
Herkese çoooooooooook güzel, bereketli, mutlu sağlık dolu bir hafta diliyorum :dance:
kıyamam sana güzelim... boşver ya arada sırada oluyor işte... her zaman güllük gülistanlık olmuyor hayat, neyse sıkma canını hayatım :teselli:
hmmmm... sitem mi var acep bu sözlerde? kaydirigubbakcemile3 canım beniiiiiiiiiim :) evde olsam seni yalnız bırakmazdım biliyorsun Şeniz
kız cadı özlettin kendini yerimseniben
çünkü gezip tozuyordum kaydirigubbakcemile3
güzelim benim, şimdi nasılsın? doğuma kaç hafta kaldı?
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin işte a.s mutlu sona az kaldı a.s biraz daha sıkacaksın canımcım dişini
Filiz ablaaaaaaaaaaaaa nerdesin sen bakiiiiiiiimmklava: gezentttttiiiiiiiii
o gezente değil miydii:uhm::roflol::roflol:
ah cnm artık yakın herhalde dogum..sezeryan olacak dimi...kaçıncı haftadasın..doktorun ne diyor dogumun tarihi ile ilgili?
Annesine şaka yapmışş ufaklık ee ne yapsın canı sıkılıyor senden başka kimle uğraşsın onada hak ver annesi kaydirigubbakcemile3bir an önce aldığın çıngıraklarla oynamak istiyor sudecimizgamyoncuiremsu
şşttt yasemin fazla anlatma anacım olumsuz yanlarını hamiş kalmak isteyen 5 kişi hamiş olanlar 18 kişi valla depresyona girerlerse baş edemeyiz amannn diyimmm canımmmm:1shok:
sana sataşmadım diye şımarma ukalalık yapma gelirsem oraya varyaaaklava:
sen niye bu hafta sonu bu kadar gezdinn bakayımm hıı cevap ver banaaaklava: :roflol:
güzelim benim, şimdi nasılsın? doğuma kaç hafta kaldı?
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin işte a.s mutlu sona az kaldı a.s biraz daha sıkacaksın canımcım dişini
Sağolasın ablamm iyiyim çok şükür işteyim bile hatta ama bu hafta son gitmesem iyi olcak.. 33 haftalığım en fazla 7 hafta var inşallah..
aayyy zamanı yaklaşanlar artık doğum için yazmaya başladı karabiber şimdide yasemin aman yarabbimmmmmm delikafadulden sanırım ben tırsmaya başladım kızlarrrrrrrrrr :1shok: delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
inşallah hayatım... umarım mavi deniz, kumsal, irem, nese ve ben bunları yaşamak için can atıyoruz... değil mi kızlar? hihoyyytçokmu gülüncüne gitti filiz abla :çok üzgünüm: senağlama senağlama
sanada çok uzak değil bu konular fazla gülme bana senağlama
valla iyi geldi hayatım... arada sırada böyle yapmak gerekiyor, insan stres atıyor :) Pazartesiyi kim sever???? kaydirigubbakcemile3Ablacım iyiyim ben ne olsun p.tesi işte hi. Sevmem çabucak vakit geçsin istiyorum..sende gezmişsin..en iyisini yapmışsın valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?