Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sağol cicim sorma çok fena gözüme uyku girmiyo aslında hiç ağrım olmazdı adetim düzene girdi ağrılar başladı ama olsun düzenli olsunda ben razıyım

ayyy canım ya bende çok çektima det sancısı ve bel ağrısı üzrine birde fıtık aman yarabbim çok geçmiş olsun kendini ayaklarını sıcak tut çok önemli balım birde havluyu ısıtıp beline sar bunu bir kaç kez yap çok iyi geliyor....

Ahhh maviş aaahhh ben hamile kalana kadar her akşam bir aile vardı evde misafir olarak yeni evli olduğumuz için üstelikte yemeğe davetliydiler hep ama hamilelik sıkıntılı başlayınca ister istemez ara verdik ve inan iki can taşımak kolay değil hemencecik yoruluyorsun cicim allah izin versinde sende yaşa o günleri o zaman daha iyi anlarsın beni çalışan biri olunca inan akşam olup eve gitemde yatsam diye bakıyor insan. mirmirmirmir

Canııımmmm ben biliyordum bunları zaten o yüzden fazla sataşmadım sana yoksa canına okurdum klava: kaydirigubbakcemile3
yeni saçın başın hayırlı olsun prenses hanım bu hafta dinlen bol bol tamammı canımmm a.s. a.s.

ayyy canımmm ya kıyamam nasıl bir korkudur kim bilir bu delikafadulden
kendimi düşünüyorumda acaba nasıl bir tepki veririm senağlama

Selam kızlaaaaaaaaaaaaar... nasılsınız bakalım? hafta sonunuz nasıl geçti? valla bu hafta sonu ben hep gezmelere gittim kızlar :sm_cool: onun için de buraya sadece şöyle bir uğrayıp çıktım... geldiğimde de kimsecikler yoktu zaten :sm_confused:

Herkese çoooooooooook güzel, bereketli, mutlu sağlık dolu bir hafta diliyorum :dance:

kıyamam sana güzelim... boşver ya arada sırada oluyor işte... her zaman güllük gülistanlık olmuyor hayat, neyse sıkma canını hayatım :teselli:
hmmmm... sitem mi var acep bu sözlerde? kaydirigubbakcemile3 canım beniiiiiiiiiim :) evde olsam seni yalnız bırakmazdım biliyorsun Şeniz
Günaydınn herkesee:sm_cool:

İşlerimin yoğunluğu nedeniyle giremedim birkaç gündür nasılsınız kızlara.s.
kız cadı özlettin kendini yerimseniben
evet ceren haklısın haftasonu bende çok girdim çıktım kimsecikler yoktu hele filiz abla hiç yoktu şaştım valla topikte in cin top oynuyodu.
çünkü gezip tozuyordum kaydirigubbakcemile3
güzelim benim, şimdi nasılsın? doğuma kaç hafta kaldı?
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin işte a.s mutlu sona az kaldı a.s biraz daha sıkacaksın canımcım dişini

o gezente değil miydii:uhm::roflol::roflol:

sana sataşmadım diye şımarma ukalalık yapma gelirsem oraya varyaaa klava:

sen niye bu hafta sonu bu kadar gezdinn bakayımm hıı cevap ver banaaa klava: :roflol:

ah cnm artık yakın herhalde dogum..sezeryan olacak dimi...kaçıncı haftadasın..doktorun ne diyor dogumun tarihi ile ilgili?

Geç döllenme olduya gülüm açıkçası korkuyorum adet tarihime göre şuan 37 haftalığım ama ultrasona göre 33 haftalığım ve tabiki ultrasona göre olur ama gene insanın kafasını karıştıryo işte. eşi aşağıdaydı ya çıkmış yukarı:dance: Artık hayırlısı neyse o olsun korkuyodumya hani şimdi korkudan çok heyecan var. Sen nasılsın balım buarada?

dimi canı sıkıldı orda azcık daha büyümesi lazım teyzesi.. istediğimiz zamanında hayırlısıyla doğsun yoksa bi derdi yok.

yok gülüm her güzelliğin bi derdi var bana kalan derdide kilolardelikafadulden bitek dertte o olsun.

güzelim benim, şimdi nasılsın? doğuma kaç hafta kaldı?

yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin işte a.s mutlu sona az kaldı a.s biraz daha sıkacaksın canımcım dişini

Sağolasın ablamm iyiyim çok şükür işteyim bile hatta ama bu hafta son gitmesem iyi olcak.. 33 haftalığım en fazla 7 hafta var inşallah..

Sağolasın ablamm iyiyim çok şükür işteyim bile hatta ama bu hafta son gitmesem iyi olcak.. 33 haftalığım en fazla 7 hafta var inşallah..

canım benim, bence de artık bırak işi çünkü artık Sude Melis hadi anne otur dinlen diyor sana yorma kendini sakın... hele hele o yollar çok yorar seni ama anlamazsın canım :)

aayyy zamanı yaklaşanlar artık doğum için yazmaya başladı karabiber şimdide yasemin aman yarabbimmmmmm delikafadulden sanırım ben tırsmaya başladım kızlarrrrrrrrrr :1shok: delikafadulden

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................33. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................25 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
10.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
13.Htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
14.Bulcuk...................................7.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
17.katar38038..............................8 .haftamızdayız(28 eylül)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Yasemincim iyi hissetmiyorsan kendini izin al artık sonunda işyerinden hastaneye gitme direk..evet geç döllenme oldugu için dogumada vardır..bakalım hayırlısı saglıkla gelsin hemde birazcık daha kilo alsın sudemiz..filiz abla ne güzel gezmişsin hep ben c.tesi gezmedim evde iş yaptım akşamıda yatılı misafir vardı..pazar günüde toplaşık alışverişe çıktık ama bişe bulamadım ..zaten ay sonu idi neyse haftaya artıkın gezerim adam gibi...bu hafta sonu yine istedigim gibi olmadı...kısmet degilmiş..cerencim evet o yemekler yogun olur ama ben vermedim o kadar yemek çünkü balayı dönüşü cezane oldugunu ögrendik yakınımızdı evmizde bile adam gibi vakit geçirmedik 1 ay kadar falan düşün artık...zaten gebe olunca biliyorum eskisi gibi olamayacagını bazen şimdi bile bunalıyorum agırlıktan malumk fazlaca kilo alınca birde kasık agrıları falan...

Ablacım iyiyim ben ne olsun p.tesi işte hi. Sevmem çabucak vakit geçsin istiyorum..sende gezmişsin..en iyisini yapmışsın valla..

çokmu gülüncüne gitti filiz abla :çok üzgünüm: senağlama senağlama
sanada çok uzak değil bu konular fazla gülme bana senağlama
inşallah hayatım... umarım mavi deniz, kumsal, irem, nese ve ben bunları yaşamak için can atıyoruz... değil mi kızlar? hihoyyyt
Ablacım iyiyim ben ne olsun p.tesi işte hi. Sevmem çabucak vakit geçsin istiyorum..sende gezmişsin..en iyisini yapmışsın valla..
valla iyi geldi hayatım... arada sırada böyle yapmak gerekiyor, insan stres atıyor :) Pazartesiyi kim sever???? kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…