Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım çoğalmak ne kelime adeta şelale misali akıyo yada benim öyle günlük ped değiştiriyorum günde 3kere.rengide sarımtırak oldu son zamanlarda ne iğrencim dimi
eğer koku varsa yada kaşıntı dr na söle ama yoksa normal canım.zira bende kasıntı olduğu zamanlarda oldu ama 5 aydan önce ilaç vermiyor vede ne kullansamda akıntım geçmedi kasıntı geçsede akıntım hala var.

karabiberim hoş gelmişsinn kaç haftalık oldun yahuu yarenin keyfi yerinde ne kadar durursa o kadar iyi ama yeter yani. sen doğur önce arkandan geliyorum tatlım hemencik haber ver dualarımız seninle.

mavişim 10.günde belli oluyomuş aşılama evet ama perşembe gidicen nasıl olsa.. kendinde değişiklik hissediyomusun gülüm.

canım benim, inşallah çok güzel haberler vereceksin bize :) bu arada evet şimdi kan testi yaptırsan sonucun ne olduğu çıkar :)

canım normal olursa zaten 1 gece kalcam hastanede gelince mutlaka haber veririm
inş sancım birden bastırmazsa gitmedende haber veririm telimi vermek sorun değil ama o hengamede konuşabilirmiyim bilmiyorum.
inş canım hakkında hayırlısı neyse o olsun umarım güzel haberlerini duyarız ama sonuç ne olursa olsun önemli olan senin sağlığın.ben çıkıyorum görüşmek üzere...hihoyyyt

Yasemincim rüzgar denizim evet şimdi yapsam çıkar ne oldugu sonunta geç döllenme olasılıgıda yok..ama ben perş doktora gidecegim için gerek duymadım önceden yaptırmak için zira doktorunda bir bildigi vardır herhalde bana demedi gelmeden test yap diye..neyse perş bakar neye bakacak regl olmazsam onuda bilmiyorum ....belirtiye gelince valla çatlatmadan sonra biraz agrım oldu sonrada ben malum günler sonra bir saldım ki kendimi aman be olursa olur olmazsa olmaz diye ve dedim sonrasında agrım azaldı psikoloji işte..neyse hala öyleyim öylesinede bir kaç gündür yine agrım başladı kasıklarımda kendimi yordugum zaman bacak bacak üstüne attıgım zaman genelde oluyor..ama yanıltıyor bunlar o yüzden ihtimal vermiyorum..hatta olmadıgınıda düşünüyorum ..çünkü benim regle yakın zamanlarda başım agrır ve bir haftadır ara ara agrıyor ..

haberlerini bekliyoruz canım :)

hamileyken yaşadığın belirtiler ile adet öncesi belirtileri aynı hayatım... onun için değilim diye düşünme... hamile de olabilirsin, olmayabilirsin de... sabırsızlıkla cumayı bekliyorum hayatım, dualarım seninle :) inşallah sen de burcu gibi sevindireceksin bizi :)

Sagol menzil gülü inş tutmuştur hayırlısı ile tabii.bakalım zaman daralınca bende heyecan olmaya başladı ne yaşan söyleyeyim...neyse hayırlısı artık..karabiberim hayırlı saglıklı dogumlar fırsat buldukça haberlerini bekliyoruz..

canım hayırlı doğumlar allah yardımcın olsun sağ salim alırsın inşallah bebişini kucağına

canım ben,m hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler vericen bize

Anladım nurcum dedim ya anne yüregi içi rahat etmiyor gebesin şimdi sen rahat yapamıyorsundur diye oda elinden geldigince yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…