Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet ceren haklısın haftasonu bende çok girdim çıktım kimsecikler yoktu hele filiz abla hiç yoktu şaştım valla topikte in cin top oynuyodu.

arifecim iyiyim tatlım . geçmiş olsun ağrın varmış .ben o illeti çok iyi biliyom felaket ağrım olurdu .ciddi ciddi kendimi yatakta oyana buyana atardım

ierror hoş geldin günaydın nasılsın?
evde ne misafirin var hayırdır gülüm
yaa siz hamilesiniz bayanlar ne diye misafir ağırlıyorsunuzki?
valla ben hamile kaldığımdan beri kimseyi davet etmiyorum kimsede gelmek için aramıyor zaten annem abbam hariç yoramam valla kendimi zaten bu halimle çalışıyorum akşamı zor ediyorum birde evde misafirle uğraşamam

arifecim iyiyim tatlım . geçmiş olsun ağrın varmış .ben o illeti çok iyi biliyom felaket ağrım olurdu .ciddi ciddi kendimi yatakta oyana buyana atardım

sağol cicim sorma çok fena gözüme uyku girmiyo aslında hiç ağrım olmazdı adetim düzene girdi ağrılar başladı ama olsun düzenli olsunda ben razıyım

kız ceren sende eli maşalı oldun bakıyorum hiç kusuraq bakmasınlar misafir falan istemem diye...bende birileri gelsin istiyorum ama uzun süre olunca gına geliyor farkındayım nitekim geçen haftalar gibi...ama öyle günü birlik gelenler çok iyi oluyor kafa dagıtıyorsun helede gelenler kafana uygunsa degme keyfine o zaman..valla ben bazılarını kendi agzımla ee siz ne zaman geliyorsunuz diye..yemekli degil ama geneli..

Canlarım nasılsınız?

Kusura bakmayın açtım ama malüm pazartesi anca yazabiliyorum geçmişide okudumm.
Kibeleninde Edası geliyor inşallah bu sene kızlar geliyor valla gümbür gümbür.

Bende bayadır giremiyorum çünkü Sude Melis Hanım sıkılmışlar bi deniyim bakıyım dedi ama dıııtt dedim klava:içerde şimdi:1rolleyes: Korkuttu bizi azcık şimdi çok iyiyiz Allaha şükür 2 kilo olmuşlar 44cm boyu

Canım benimm bende çok özledim sizlerii geceleri okudum ama hep takip ettim yaniisositososito

ireeeeeeeeem yeter artık bu kadar yoğunluk vede ayrılık gel gayri bu tarafa senağlama
yoksa artık sen bizi beğenmiyormusun :dilcikar: senağlama

aaa o nasıl sözz siz beğenilmez misiniz hiç? Ağzına acı biber sürerim diycem ama cerene gidecek ondan demiyorum bişey sen anladın onu:dilcikar:

Çok güzel cicişler almışsın canımm Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.Perşembe sabahı 04:00 te uyanddım gece annemdeydim 01:00 e kadar konuşalım konuşalım dediler uyumadım cuma akşamı kız arkadaşlarım geldi onlarlada 02:00 cumartesi yine erken kalktım evde misafir var diye kahvaltı muhabbeti öğlen çıktık anneme gittim kuaförüm orda saçımı kestirdim boyattım.akşam 22:00 de havaalanına gittim eşimi karşılamaya eve geliş 00:00.pazar sabahı aylık alışverişe gittik akşam arkadaşlarımız geldi yemeğe ve ben aynen şu durumdayım-tatlicadiarzu-:bbo:

Cuma günü inşalla izin almak istiyorum cts pzr 3 gün birleştirip dinlenmek gibi bir planım var bakalım verirlerse kraliçlerÇok üzgünüm çoook

canım nasılsın hayırdır bişi yoktur inşallah sude hanım yaramazlıkmı yaptı

iremcim nasıl günlerce uykusuz kalmışsın nasıl dayandın cicim.kendine dikkat etmiyorsun oklava geliyor bakkk.....inş izin alırsın hafta sonuna senin içince iyi olur...saçınıda güle güle kullan..

Erken doğuyo sandık balım sancılandım yalancı sancıymış meğer şimdi ara ara yine sancılanıyorum ama korkulacak bişey yok dediler şimdilik ama ciddi şekilde ağırlaştım midemde ekşiyo evde durmaktanda sıkılıyorum napcam bilmiyorum mirmirmirmir şiştim buarada yüzüm şişti bacaklarım oturduğumda sanki taşıyo senağlama

iremcim nasıl günlerce uykusuz kalmışsın nasıl dayandın cicim.kendine dikkat etmiyorsun oklava geliyor bakkk.....inş izin alırsın hafta sonuna senin içince iyi olur...saçınıda güle güle kullan..

Mavi denizcim bende şaşırıyorum kendime nasıl dayandım diye ama bıraksalar masada kafamı koyup uyuyacağım ne fena bişiy bu uykusuzluk yamirmirmirmir

Annesine şaka yapmışş ufaklık ee ne yapsın canı sıkılıyor senden başka kimle uğraşsın onada hak ver annesi kaydirigubbakcemile3bir an önce aldığın çıngıraklarla oynamak istiyor sudecimizgamyoncuiremsu

şşttt yasemin fazla anlatma anacım olumsuz yanlarını hamiş kalmak isteyen 5 kişi hamiş olanlar 18 kişi valla depresyona girerlerse baş edemeyiz amannn diyimmm canımmmm:1shok:

Mavi denizcim bende şaşırıyorum kendime nasıl dayandım diye ama bıraksalar masada kafamı koyup uyuyacağım ne fena bişiy bu uykusuzluk yamirmirmirmir

ahh bilmem mi cnm ben bile bir kaç gün üst üste geç yatsam sabah berbat oluyorum....şimdi bilem uykum var 12 de yattık 8 olmadan ayaktaydık ama bana yetmiyor işte..gerçi gözüm kapanmıyor şuan ama hala uykum var..

birde ben haftaiçi 06:00 da kalkıyorum 07:00 ye kadar ancak çıkabiliyorum evden 08:00 işbaşıı off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…