- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.001
arifecim iyiyim tatlım . geçmiş olsun ağrın varmış .ben o illeti çok iyi biliyom felaket ağrım olurdu .ciddi ciddi kendimi yatakta oyana buyana atardım
günaydın burcum nasılsın bebiş nasıl
cerencim günaydın nasılsın küçük cerenimiz nasıl yeni cicileriniz çok güzel güle güle kullanın
günaydın iremcim nasılsın nerelerdesin sen ya özlettin valla kendini
ireeeeeeeeem yeter artık bu kadar yoğunluk vede ayrılık gel gayri bu tarafa senağlama
yoksa artık sen bizi beğenmiyormusun :dilcikar: senağlama
Canlarım nasılsınız?
Kusura bakmayın açtım ama malüm pazartesi anca yazabiliyorum geçmişide okudumm.
Kibeleninde Edası geliyor inşallah bu sene kızlar geliyor valla gümbür gümbür.
Bende bayadır giremiyorum çünkü Sude Melis Hanım sıkılmışlar bi deniyim bakıyım dedi ama dıııtt dedimklava:içerde şimdi:1rolleyes: Korkuttu bizi azcık şimdi çok iyiyiz Allaha şükür 2 kilo olmuşlar 44cm boyu
iremcim nasıl günlerce uykusuz kalmışsın nasıl dayandın cicim.kendine dikkat etmiyorsun oklava geliyor bakkk.....inş izin alırsın hafta sonuna senin içince iyi olur...saçınıda güle güle kullan..
Erken doğuyo sandık balım sancılandım yalancı sancıymış meğer şimdi ara ara yine sancılanıyorum ama korkulacak bişey yok dediler şimdilik ama ciddi şekilde ağırlaştım midemde ekşiyo evde durmaktanda sıkılıyorum napcam bilmiyorum mirmirmirmir şiştim buarada yüzüm şişti bacaklarım oturduğumda sanki taşıyo senağlama
Mavi denizcim bende şaşırıyorum kendime nasıl dayandım diye ama bıraksalar masada kafamı koyup uyuyacağım ne fena bişiy bu uykusuzluk yamirmirmirmir
ahh bilmem mi cnm ben bile bir kaç gün üst üste geç yatsam sabah berbat oluyorum....şimdi bilem uykum var 12 de yattık 8 olmadan ayaktaydık ama bana yetmiyor işte..gerçi gözüm kapanmıyor şuan ama hala uykum var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?