- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.101
Ya teyzesi buyuyor Yusufcuk.. Canim sen keyfine gore takil, girmek istemiyorsanda girme kk ya.. Arada bir gelir haberdar edersin kendinle ilgili...
geçmiş olsun cnm ya,dikkat et kendine biraz havalar soğuk sanırım ondan oluyor
bol bol dinlen cnm sen
neşecim yoğunsun sende galiba benim gibi hafta içi nerdeyse hiç giremiyorum eve akşam 8 den önce giremiyorumki ama olsun kalbimiz burdaki arkadaşlarla beraber dimi
bensenb gelip tekrar haber verdimi kızlar nasılmış ben göremedim
kız ceren ben bi kerede herkesden alıntı yapıp cvp yazamıyorum ansıl yapcam böle seksen kere girip çıkıyorum kalabalık oluo boşuna :)))
kız ceren sende eli maşalı oldun bakıyorum hiç kusuraq bakmasınlar misafir falan istemem diye...bende birileri gelsin istiyorum ama uzun süre olunca gına geliyor farkındayım nitekim geçen haftalar gibi...ama öyle günü birlik gelenler çok iyi oluyor kafa dagıtıyorsun helede gelenler kafana uygunsa degme keyfine o zaman..valla ben bazılarını kendi agzımla ee siz ne zaman geliyorsunuz diye..yemekli degil ama geneli..
Canlarım nasılsınız?
Kusura bakmayın açtım ama malüm pazartesi anca yazabiliyorum geçmişide okudumm.
Kibeleninde Edası geliyor inşallah bu sene kızlar geliyor valla gümbür gümbür.
Bende bayadır giremiyorum çünkü Sude Melis Hanım sıkılmışlar bi deniyim bakıyım dedi ama dıııtt dedimklava:içerde şimdi:1rolleyes: Korkuttu bizi azcık şimdi çok iyiyiz Allaha şükür 2 kilo olmuşlar 44cm boyu
ay arkadaslar kusura bakmayın ya meraklandırmışım sizi
ben hala bekliyorum.bizim kızın gelcegi yok galiba yeri rahat heraldesırnaşık şey
yarın kontrolüm var bakalım ne diycek drumuz.ama 10una kadar bekletir heralde.sakın kimse benden önce doğrurmaya kalkmasın haaa...klava:
bu işler sırayla parayla diiil ilk sırada bende:dance:
annem bile ta samsundan gelmek için haber bekliyo dayanamadı kadıncağız yarın akşam bineyim bari diyo.
babacım yanlız kalmasın diye son dk. kadar bekledi ama artık sabrı kalmadı
napalım bizim kız nazlı çıktı:jeyyar:
bu arada mavi deniz aşılamamı oldun hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyorum.
yasemink canım sende kendini yorma.bide şimdiden sabırsızlanıyorsun biliyorum ama son haftalar insanın sabrı kalmıyo oyüzden şimdiden kendini hazırla hepinizi öpüyoruma.s.
Karabiberim cnm daha bugün bahsettik belki dogrudu diye..kız sen bize hemen hbr verebilecekmisin ver nonu da arayalım seni....ayy bende heyecan yaptım saglıkla bebişine kavuş emi..evet cnm aşılama yaptırdık ve ablamda sormuş kaç gün oldu bugün 12 yada 13 gün oldu tam hatırlayamadım 18 miydi 19 muydu ayın..neyse doktorum beni perş günü için çagırdı..bakalım normalde 10 günden sonra belli oluyor diyorlar ama ..
Yasemincim rüzgar denizim evet şimdi yapsam çıkar ne oldugu sonunta geç döllenme olasılıgıda yok..ama ben perş doktora gidecegim için gerek duymadım önceden yaptırmak için zira doktorunda bir bildigi vardır herhalde bana demedi gelmeden test yap diye..neyse perş bakar neye bakacak regl olmazsam onuda bilmiyorum ....belirtiye gelince valla çatlatmadan sonra biraz agrım oldu sonrada ben malum günler sonra bir saldım ki kendimi aman be olursa olur olmazsa olmaz diye ve dedim sonrasında agrım azaldı psikoloji işte..neyse hala öyleyim öylesinede bir kaç gündür yine agrım başladı kasıklarımda kendimi yordugum zaman bacak bacak üstüne attıgım zaman genelde oluyor..ama yanıltıyor bunlar o yüzden ihtimal vermiyorum..hatta olmadıgınıda düşünüyorum ..çünkü benim regle yakın zamanlarda başım agrır ve bir haftadır ara ara agrıyor ..
bir bakayım dedim kim var kim yok diye, irem sesini çıkarmadı, tam çıkıyordum sen geldin nurcum :)
prensesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nasılsın fıstığım? çok uzun zaman oldu görüşmeyeli ya
günaydın kızlar nasılsınız
burcumm günaydın cicim nasılsın
iyyim canımcım sen nasılsın
topiğe ilk gelen biz oluyoruz her sabah kaydirigubbakcemile3
aynen valla yastıkla gelcem işe kaydirigubbakcemile3bu günümüz eşükürler olsun bende iyiyim hava çok soğuk ve uykum var açılamadım hala
sen ne yaptın bebiş nasıl ne zaman gidicen doktora
günaydn canım kız daha kurt görünümünde bişikaydirigubbakcemile3 bidahaki gittğimde artık net görünür resimdeGünaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrr, ben de burdayım. Nasıl gidiyor? Bulcuk maşallah kız ne zaman haftalık oldun sen? Ay uçuyorsunuz herbiriniz maşallah. Bebişinin resmi yok mu kuzum ya? Baksak ya teyzesine..Kumsal Hanım nasılsınız? Ceren nerde??
Günaydınnnnnnnnnnnnnn canlarıııııııııımmmmmmmmmmm nasılsınııııızzzzzzzz
geldim neşem geldim burdayım nasılsın balım nasıl oldun iyileştinmi? umarım daha iyisindir....
Burcum arifem sizlere günaydın kızlar bakıyorum ikinizde hala uyku modundasınız kaydirigubbakcemile3
İreeeeeeeeem prensesimmmmmmmm nerdesin kuzum sen ya bu ne hasret bu ne ayrılık aman yeter artık gayriii topik olduğu yerde saymaya başladı yawwwwww..... canımmm demek soğukkanlıyım umarım doğumda da böyle olurum aayyy demeden çıkar ceren inşallah kaydirigubbakcemile3
eeee arkadaşlar haydin anlatın nasılsınız ne var ne yok bacılaarrrr....
Kızlarrrrrrrr biz bu akşam doktora gidicez kontroleeee çitlenbiğimi görücem inşalllaaahhhh hihoyyyt
Günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrr, ben de burdayım. Nasıl gidiyor? Bulcuk maşallah kız ne zaman haftalık oldun sen? Ay uçuyorsunuz herbiriniz maşallah. Bebişinin resmi yok mu kuzum ya? Baksak ya teyzesine..Kumsal Hanım nasılsınız? Ceren nerde??
geldim neşem geldim burdayım nasılsın balım nasıl oldun iyileştinmi? umarım daha iyisindir....
Burcum arifem sizlere günaydın kızlar bakıyorum ikinizde hala uyku modundasınız kaydirigubbakcemile3
İreeeeeeeeem prensesimmmmmmmm nerdesin kuzum sen ya bu ne hasret bu ne ayrılık aman yeter artık gayriii topik olduğu yerde saymaya başladı yawwwwww..... canımmm demek soğukkanlıyım umarım doğumda da böyle olurum aayyy demeden çıkar ceren inşallah kaydirigubbakcemile3
Kızlarrrrrrrr biz bu akşam doktora gidicez kontroleeee çitlenbiğimi görücem inşalllaaahhhh hihoyyyt
aynen valla yastıkla gelcem işe kaydirigubbakcemile3
23 martta gidicez doktora teyzesi
günaydn canım kız daha kurt görünümünde bişikaydirigubbakcemile3 bidahaki gittğimde artık net görünür resimde
sen nasılsın şekerim
he valla ceren karga kahvaltı etmende uyanıyoruz sonrada bütün gün mirmirmirmir eyla gibi geziyoruz
akşam kızımızı görüceksin hee ne güsel el sallar sana içerden kaydirigubbakcemile3
günaydın canım nasılsın heeee sorma valla uykymu alamıyom açılamıyom sonra bütün günmirmirmirmirdolaşıyorum bugün doğum gününmüydü cerencim doğum günün kutlu olsun canım
aynen valla yastıkla gelcem işe kaydirigubbakcemile3
23 martta gidicez doktora teyzesi
günaydn canım kız daha kurt görünümünde bişikaydirigubbakcemile3 bidahaki gittğimde artık net görünür resimde
sen nasılsın şekerim
he valla ceren karga kahvaltı etmende uyanıyoruz sonrada bütün gün mirmirmirmir eyla gibi geziyoruz
akşam kızımızı görüceksin hee ne güsel el sallar sana içerden kaydirigubbakcemile3
çok şükür iyyim canım sağol sende iyisindir inşallah
İyi gibiyim canım şükür akşam çorba ve ekmek yedm ama hala ishal devam ediyor. Mideme dokunmayacak bildiğiniz bişiler var mı?
Kız kurt deme teyzesime, alınır bak. Biz onu merakla bekliyoruz. Allah sağlık versin hepinize...
İyiyim canımcım. Önümüzdeki ay için plan yapıyor musun? Ben iyice saldım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?