Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Ben burdayıııııııııııııııııımmmmmmmm nereye gittiniz???

Ya teyzesi buyuyor Yusufcuk.. Canim sen keyfine gore takil, girmek istemiyorsanda girme kk ya.. Arada bir gelir haberdar edersin kendinle ilgili...

Saolasın canım. Sizleri özlemesem hiç girmeyeceğim zaten. Bir 1. takım bir siz. Çok bunalıyorum bazen. Hayırlısı bakalım..Arada göremezseniz dualarda unutulduğunuzu sanmayın. hem dualarıdasınız...

geçmiş olsun cnm ya,dikkat et kendine biraz havalar soğuk sanırım ondan oluyor
bol bol dinlen cnm sen

Saolasın bitanem, sen de bebişe ve kendine dikkat et.

Saoalsn canım. Ben de göremedim ama tüm geçmişi de okuyamadım.Eşim kızmaya başladı gene(

kız ceren ben bi kerede herkesden alıntı yapıp cvp yazamıyorum ansıl yapcam böle seksen kere girip çıkıyorum kalabalık oluo boşuna :)))

Canım alıntı yap butonunun yanında "MQ" butonuna bas kimlerin mesajına cevap vereceksen. En son en sol alttaki "mesaj yaz" butonuna bas. Hepsi gelecek karşına, cevaplarını yazarsın.

Canım senin misafirlerin gitt mi? Enişten nasıl oldu?

Canım maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.

Canım Allah yardımcın olsun. Bizi doğumda aklınızdan geçirin, duanız kabul olur sizin. Canım ya güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Canım ya ben senin yerine olsam on kere yapmıştım bir test. Nasıl duruyorsun maşallah..

Canım göğüslerinde hassalaşma var mı?

prensesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nasılsın fıstığım? çok uzun zaman oldu görüşmeyeli ya

ekmek parası be ablacımm:sm_confused: çalışıyorum robot gibidelikafadulden
richı rich diye bir çizgi film vardı ya orda bir ayrona vardı aynen o moddayımkaydirigubbakcemile3
bende çok özledim sizleriiiia.s. artık akşamları bu saatlerde yoklarım sizi hafta sonuda plan yapmıyoruz evde dinleneceğiz o zamanda ceroş hanımı yanlız bırakmam gelirim çok küsmüş yanlız kaldı diye kıyamam:teselli:

kızlar ben yarın akşam 20:00 - 21:00 gibi burda olurum.Gündüz sohbetinize katılamadığım için çok üzgünümsenağlama

Hepinizi çok seviyorum bana kırılmayınnna.s.
hepinize iyi geceler:a015:

günaydın bayanlar nasılsınız
yağmurlu bir hava var burda bugun tam uyku havası mirmirmirmir

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................33. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................25 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
10.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
13.Htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
14.Bulcuk...................................7.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
17.katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrr, ben de burdayım. Nasıl gidiyor? Bulcuk maşallah kız ne zaman haftalık oldun sen? Ay uçuyorsunuz herbiriniz maşallah. Bebişinin resmi yok mu kuzum ya? Baksak ya teyzesine..Kumsal Hanım nasılsınız? Ceren nerde??

Günaydınnnnnnnnnnnnnn canlarıııııııııımmmmmmmmmmm nasılsınııııızzzzzzzz
geldim neşem geldim burdayım nasılsın balım nasıl oldun iyileştinmi? umarım daha iyisindir....

Burcum arifem sizlere günaydın kızlar bakıyorum ikinizde hala uyku modundasınız kaydirigubbakcemile3

İreeeeeeeeem prensesimmmmmmmm nerdesin kuzum sen ya bu ne hasret bu ne ayrılık aman yeter artık gayriii topik olduğu yerde saymaya başladı yawwwwww..... canımmm demek soğukkanlıyım umarım doğumda da böyle olurum aayyy demeden çıkar ceren inşallah kaydirigubbakcemile3

eeee arkadaşlar haydin anlatın nasılsınız ne var ne yok bacılaarrrr....

Kızlarrrrrrrr biz bu akşam doktora gidicez kontroleeee çitlenbiğimi görücem inşalllaaahhhh hihoyyyt

bu günümüz eşükürler olsun bende iyiyim hava çok soğuk ve uykum var açılamadım hala
sen ne yaptın bebiş nasıl ne zaman gidicen doktora
aynen valla yastıkla gelcem işe kaydirigubbakcemile3
23 martta gidicez doktora teyzesi

günaydn canım kız daha kurt görünümünde bişikaydirigubbakcemile3 bidahaki gittğimde artık net görünür resimde
sen nasılsın şekerim

he valla ceren karga kahvaltı etmende uyanıyoruz sonrada bütün gün mirmirmirmir eyla gibi geziyoruz
akşam kızımızı görüceksin hee ne güsel el sallar sana içerden kaydirigubbakcemile3

çok şükür iyyim canım sağol sende iyisindir inşallah

günaydın canım nasılsın heeee sorma valla uykymu alamıyom açılamıyom sonra bütün günmirmirmirmirdolaşıyorum bugün doğum gününmüydü cerencim doğum günün kutlu olsun canım

ayyy canım ya az kaldı azıcık daha sabret sen zaten uykuya düşkünsün birde bebişin şimdi seni daha çok uyutuyor annesi bunun üzerine uyku havasıda eklenince kim dimdik durabilirki kaydirigubbakcemile3 :1closedeyes:
Evet canım inşallah bu akşam görücez kızımızı bakalım bu kezde el sallıcakmı geçen seferki gibi kaydirigubbakcemile3 belki bu kez bacağını felan kaldırır zaten onun tekmeleriyle uyandım anladı heralde akşama onu görceğimizi kaydirigubbakcemile3

günaydın canım nasılsın heeee sorma valla uykymu alamıyom açılamıyom sonra bütün günmirmirmirmirdolaşıyorum bugün doğum gününmüydü cerencim doğum günün kutlu olsun canım

günaydın balım ben iyiyim sen nasılsın? Geçtimi bel ağrın tatlım nasılsın bugün uykulu halin hariç tabii kaydirigubbakcemile3
canımm ya bu gün doğum günüm değil nerden çıkardın :uhm:
pazar günü doğum gününm tatlım 8 mart dünya kadınlar günü benim doğduğum gün hihoyyyt

İyi gibiyim canım şükür akşam çorba ve ekmek yedm ama hala ishal devam ediyor. Mideme dokunmayacak bildiğiniz bişiler var mı?

Kız kurt deme teyzesime, alınır bak. Biz onu merakla bekliyoruz. Allah sağlık versin hepinize...

çok şükür iyyim canım sağol sende iyisindir inşallah

İyiyim canımcım. Önümüzdeki ay için plan yapıyor musun? Ben iyice saldım ya..

Günaydın kızlar hepinizin iyi olmasına sevindim..benim dün akşam akıntım geldi pembe renkte sabahsa henüz birşey yoktu ama bekliyorum gelmesini..doktorumu arayıp aramamakta kararsızım..daha dogrusu bu ay hiç bir tedavi almak istemiyorum aramamamın neden beni ikna etmeye çalışması off bilmiyorum..nasip degil demekki ama ben bundan sonraki ki olursa tabii aşılamanın tutacagını sanmıyorum...

canımm ya ishal sorunundamı var ay kıyamam ya birde onun karın ağrısı oooyy ooyy geçmiş olsun balım katı kuru birşeyler yemeye çalış tatlım. bir süre sulu yemek yeme daha çok ishal olursun birde midendeki sorun ne tatlım anlayamadım. mideme dokunmayacak bir şey demişsin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…