Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Selam kızlar. Hoşbulduk Ceren. Biz iyiyiz çok şükür ama işler çok yoğun. Bugün sabah kalkamadaım yataktan. Öğlen gideceğim işe. Pilim bitti resmen.

Sen nasılsın Ceren, bol bol cicişler almışsın kızımıza. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin canım. Bu arada biz 11+5 oldu. Bir ara Arife sağolsun düzeltmişti 10. hafta diye ama eskisine dönmüş tekrar.

Neşemeşe, ben ishal olduğumda haşlanmış patates yiyorum iyi geliyor. Geçmiş olsun canım.

Mavi Deniz, hayırlısı olsun. Kafaya takma diyeceğim ama seni anlıyorum.Takılıyor insan. Sürekli hamilelikten konuşunca da stres olunuyor. Dikkat edersen burada hamiş kalanlar son zamanlarında ya siteye çok az uğramışlardı ya da artık geyik yapıyorlardı. Ben de KK da daha çok dekorasyon, yemek bölümüne falan giriyordum.

Filiz abla sen de iyisindir umarım. Görüşemiyoruz uzun zamandır. Benim yoğunluğumdan.

Arife sen nasılsın canım. İnan bugün ben de yataktan kalkamadım. Ayy nasıl doyacağız bu uykuya. Akşam da 10 gibi yatıyorum.

Şimdi işe gitmek için hazırlanmaya başlayacağım kızlar. Şimdilik hoşçakalın.

günaydın canlarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt nasılsınız bakalım? dün akşam nette bir tuhaflık vardı... ben bir tek kendimi görüyordum ama nur görünmüyordu lakin bana cevap yazabiliyordu... neyse hayalet topik olmaya başladık galiba... bu kadar yalnız bırakılmaya gelmiyor topik delikafadulden

cereniiiiiiiiiiiim bu akşam gidiyorsunuz demek minnoşu görmeye oyyy canım benim, yerim ben onu :dance:

iremciiiiiiiiiiim prensesim nasılsın? akşam konuşamadık seninle ya :çok üzgünüm: neyse bu aralar hem gündüzleri hem de akşamları zaman zaman yoğunlaşabiliyorum ama pazartesiden itibaren daha yoğun olacağım çünkü eski okulumdan geri çağırıyorlar ve ben de çalışmaya karar verdim... yaniiiii artık gündüzleri pek burada olamayacağım, gerçi o pek belli olmaz ders programım nasıl olacak bakalım, pazartesi anlaşılacak :sm_confused:

mavi denizcim herşeyin hayırlısı canım... hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun, yüce Rabbim zamanını biliyor ve o zamanda gönderecek bize yumurcaklarımızı :1hug:

neşecim hala mı kötüsün sen ya? allah allah ne oldu böyle sana? miden için nane limon kaynatıp içtğin mi hiç? bende işe yarar güzelim ama denemen lazım sana yarayıp yaramayacağını anlamak için, bu arada yağlı şeyler yeme sakın barsakların için ve bol su içmen lazım hayatım... doktora gitmedin mi sen ya? bu kadar uzun sürdüğüne göre bir doktora görün canımcım, sonra da nasıl olduğunu haber ver bize Şeniz

kumsalım, nurum ve diğer canlarım nasılsınız bakiiiiiiiim?

Bırak içsin kız yazık:içelim: hamiş olunca içemeyecek nasılsa kıskançlık yapma bırak tadını çıkarsın sabah kahvesininyerimseniben

Aaa çok iyi ablacım hem özlemişsindir sende eski okulunu öğrencilerini.keşke benim örtmenimde sen olsaydınn tenefüste bile yanından ayrılmazdımmm:roflol:Şeniz
Olsun ablacım akşam girersin konuşuruz istedikten sonra zaman buluruzkaydirigubbakcemile5 Eşin ne diyor çalışman konusunda test etti onayladı mı?:sm_confused:

Tekrar hoşgeldin güzelim demek sende uykuya yenik düşütn bu sabah :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3 neyse sen iyi olda gerisi mühim değil boşver uyu hele şimdi ne tatlıdır o uyku mirmirmirmir
Canımm inşallah rabbim herkese nasip etsin bebeklerine cicileri giydirmeyi onların büyüdüğünü görmeyi :Saruboceq:
canım ben düzeltirim tekrar haftanı sende arada gir en azından nasıl gittiğini anlat hamileliğin bizi haberdar et fazla ara verme

ablaaaaaaaaaa hoşgeldin canımcım demek okula başlıyorsun hee ne zaman iş başı haftayamı ayyy çok sevindim hadi hayırlısı ablam hihoyyyt hihoyyyt
sadece gündüz bizden ayrı olacağına üzüldüm senağlama ama eminim fazla ayrı kalmaz her fırsatta girersin topiğe hihoyyyt hihoyyyt

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................33. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................En yeni anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Filizzz ablaaaaaaaaaaaa hoşgeldin nasılsınnnnnnnnnnnnn nabbbbbberrrrrrrrr hihoyyyt

Filizimmmmmmmmm filiz çayımmmmmkaydirigubbakcemile3 nerelerdesin yaaaaasenağlama
canlarım beniiiiiiiiiiiiiiiiim... geldim geldim geçmişe takıldım birazcıcık
ceren şttt rahatsız etmeyelim geçmişi okuyor kahvesini içippp yasakkelime o kadar bağırarak çağırırsan bize bişey oldu sanır korkarak gelirrr :1shok:
alem yaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
Beni özlediler bi kerem ondan geldilerrr çok sevilen bir karakterim yaa:dilcikar:
orası kesin cadı seni :roflol: :roflol: :roflol:
aslında o kahveyi ben yasak ettim ona ama yinede içiyor :roflol: :roflol: :roflol:
içmiyorum vallaaaa... içersem kafeinsizini içiyorum o da günde bir tane :çok üzgünüm:
hayırlısı hayatım.... bakalım sırada ne var... inşallah iyi şeyler olacak hepimiz için :1hug:
Canım iyiyim sağol... seni özledik hayatım, bizi bu kadar ihmal etme lütfen :1hug: kolay gelsin canım, hayırlı işler a.s.
Bırak içsin kız yazık:içelim: hamiş olunca içemeyecek nasılsa kıskançlık yapma bırak tadını çıkarsın sabah kahvesininyerimseniben
hehehehe canım beniiiiiiiim nasıl savunur ablasını aslanlar gibi kaydirigubbakcemile3 :roflol:

sağol hayatııııım... tabii akşamları konuşuruz :) bu arada eşim bir şey diyemez ki, hehehe, hele bir desin klava: şaka bir yana ben istedikten sonra bana bir şey demedi sadece ya hamile kalırsan ne olacak dedi, ben de hem çalışırken hem evde otururken düşük yaptım, demek ki çalışmamla evde oturmam arasında bir fark yok dedim... sen bilirsin dedi :)
evet hayatım ben bir fırsatını ve yolunu bulurum mutlaka kaydirigubbakcemile3

bencede yolunu bulursun kanına işledik bir kere istesende vazgeçemezsinn bizdennnkötükedihüso

Kumsall, htc nasılsınız fıstıklarrrrrhihoyyyt
iyiyim canım sağol bir yoğunluk var koşturup duruyoruz işte sen nasılsın

çok şkür iyiyim canım sağol sen nasılsın hiç sorma bu aralar çok uykusuzluk çekiyorum maşallah sizde baya büyümüşsünüz

iiiyim ablacım çok sağol sen nasılsın amin canım ablam allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlı olsun çalışmaya başlıyomuşsun inşallah herşey gönlünce olur

Son düzenleme:
iiiyim ablacım çok sağol sen nasılsın amin canım ablam allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlı olsun çalışmaya başlıyomuşsun inşallah herşey gönlünce olur

sağol birtanem bakalım tekrar iş hayatına dönmek iyi olacak, ev kadınlığı bana göre değilmiş bu dönemde onu anladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…