Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canııımmm sanada günaydın tatlım akıntınmı oldu? nasılsın peki ağrın falan varmı kasıklarda belde??? birde vücudunda hiç değişiklik hissediyormusun?
İstersen ara doktorunu bir sor bakalım ne dicek perşembeyi bekleme boşuna cicim hayırlısı allahtan lütfen karamsar olma tatlım umutsuzluğa kapılma herşey bizler için biliyorsun en başta herşeyin hayırlısı diyoruz.....

anaaaaa karıştırdım galiba biraz erken oldu ama 8marttada kutlarız canikom
bende iyyim çok şükür bel ağrım geçti adetimde bitmek üzere zaten

cnm sagol cvp verdigin ve destegin için..cnm evet dün gece akıntı geldi pembemsi bu sabahta daha dogrusu az önce dünkünden daha az pembelik geldi..ama kırmızılarda yolda eminim...bunlar reglin habercisi..çok fazla kafaya takmadım gerçekten bu ay çok umursamazdım sadece aşılamadana sonraki bir gün takılıyordum sonrasında müthiş bir şekilde umursamamaya başlamıştım...şuanda duygularımı bende bilmiyorum üzüldümmü yoksa hayırlısı bu diyerek devam mı ediyorum bilmem biraz donuk bir duygu sanırım içime atmaya başladım yeniden tekrar eskiye dönmek hiç ama hiç işime gelmiyor...henüz agrım olmuyor wc ye girdigimde özellikle kabızken birazcık belim agrıyor kasıgım falan ama onun dışında şuan ne belimde ne karnımda agrı var normalde agrım olurdu hafifte olsa özellikle ilaçlardan sonra...

Biri beni mi çağırdııı:sm_confused: Bende diyorum kulaklarım neden çınlıyorr cerenim çağırmış beniiiiikaydirigubbakcemile3 yettimm kızlarrr artık haftanın geri kalanı sizleyimmmm:teytey::teytey:

Mavicim nasılsın?

Karamsar olma canım lütfen daha bişey belli değil.Biliyorsun stresede gelmiyor bu iş:sm_confused: Lütfen rahat ol herşey çok güzel olucak bu ay olmasa birdaha ki ay kendini çok yıpratıyorsun canım ya:çok üzgünüm:sen ne kadarlık evlisin canım:uhm:

canım yaaa umursamaz olmaya devam et lütfen yoksa böyle giderse sen kafayı taktığın sürece hiç gelmeyecek bu bebiş stresin engel olucak ona ve bu seni daha çok yığratıp yaralayacak bu yüzden düşünmemeye çalış öyle bir hedefin yokmuş gibi hareket etmeye çalış hatta çok ciddi uğraşlar bul kendine bebeği kafandan uzaklaştıracak anlıyormusun yeterki artık stres yapma bu konuyu üzme kendini. bak yaprak dökümündeki fikretinde stresten olmuyor çocuğu duydun sende herşey bizler için unutmaa....

amanda aman kimler gelmiş kimlerrr yerim ben seniii kızzzzz nihayet geldin yaniii hoşgeldin nasılsın hihoyyyt hihoyyyt

Ne yazıkki her ay böyle oluyor bizim aysonu aybaşı muhabbeti:1no2:

Ama mart uzun bir ay ohooo mart sonuna kadar sizinleyimmm kaydirigubbakcemile5

Ceroşu görecekmişsin ayy ne güzellll:dance: Canım benimm Allah tüm isteyenlere nasip etsinnn:Saruboceq:

günaydın mavişim nasılsın bak böyle olmuyo ama hemen umutsuzluğa kapılmışsın kuzum bak pembe aklıntı diyosun belki yerleşme belirtileridir valla ben senden daha umutluyum heralde allahın izniyle herşey çok güzel olucak allahın izniyle güzel haberler vericen bize

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................33. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................En yeni anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

oooo kızlarr yavaş yavaş gelmeye başladınız sanırım htc80 hoşgeldin nabeeeeeerrrrrr
görünmüyorsun ne zamandır nasılsın? ne kadarlık oldunuz kız kaçıncı haftadasınız? söylede listede güncelleyelim

evet mart uzuuuuuunnn bir ayyy uzuunn süre bizlesin yani cicim kaçamazsın kaydirigubbakcemile3

evet ciciş bu akşam nasipse prensesimi görücem bakalım ne durumda ne olmuş neler yapıyormuş neden annesini bu kadar dövüyormuş çokmu büyümüş bakalım.... gamyoncuiremsu

ceren şttt rahatsız etmeyelim geçmişi okuyor kahvesini içippp yasakkelime o kadar bağırarak çağırırsan bize bişey oldu sanır korkarak gelirrr :1shok:

aslında o kahveyi ben yasak ettim ona ama yinede içiyor
:roflol: :roflol: :roflol:

valla nesecim bebekle ilgili iseşuan ne durumdayım nasıl bir yola giricem beni neler bekliyo bilmiyorum kafam karma karışık çok şükür adetlerim düzeltide kafam rahat biraz bu cumartesi doktora gidicez gelin konuşalım dedi artık sırada ne var bilmiyorum ama ben herşeye razıyım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın tez zamanda bebişlerimizi bize nasip etsin inşallah sende boşlama sen neler düşünüyosun varmı planların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…