- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.121
Günaydın kızlar hepinizin iyi olmasına sevindim..benim dün akşam akıntım geldi pembe renkte sabahsa henüz birşey yoktu ama bekliyorum gelmesini..doktorumu arayıp aramamakta kararsızım..daha dogrusu bu ay hiç bir tedavi almak istemiyorum aramamamın neden beni ikna etmeye çalışması off bilmiyorum..nasip degil demekki ama ben bundan sonraki ki olursa tabii aşılamanın tutacagını sanmıyorum...
ayyy canım ya az kaldı azıcık daha sabret sen zaten uykuya düşkünsün birde bebişin şimdi seni daha çok uyutuyor annesi bunun üzerine uyku havasıda eklenince kim dimdik durabilirki kaydirigubbakcemile3 :1closedeyes:
Evet canım inşallah bu akşam görücez kızımızı bakalım bu kezde el sallıcakmı geçen seferki gibi kaydirigubbakcemile3 belki bu kez bacağını felan kaldırır zaten onun tekmeleriyle uyandım anladı heralde akşama onu görceğimizi kaydirigubbakcemile3
günaydın balım ben iyiyim sen nasılsın? Geçtimi bel ağrın tatlım nasılsın bugün uykulu halin hariç tabii kaydirigubbakcemile3
canımm ya bu gün doğum günüm değil nerden çıkardın :uhm:
pazar günü doğum gününm tatlım 8 mart dünya kadınlar günü benim doğduğum gün hihoyyyt
anaaaaa karıştırdım galiba biraz erken oldu ama 8marttada kutlarız canikom
bende iyyim çok şükür bel ağrım geçti adetimde bitmek üzere zaten
canııımmm sanada günaydın tatlım akıntınmı oldu? nasılsın peki ağrın falan varmı kasıklarda belde??? birde vücudunda hiç değişiklik hissediyormusun?
İstersen ara doktorunu bir sor bakalım ne dicek perşembeyi bekleme boşuna cicim hayırlısı allahtan lütfen karamsar olma tatlım umutsuzluğa kapılma herşey bizler için biliyorsun en başta herşeyin hayırlısı diyoruz.....
Günaydınnnnnnnnnnnnnn canlarıııııııııımmmmmmmmmmm nasılsınııııızzzzzzzz
geldim neşem geldim burdayım nasılsın balım nasıl oldun iyileştinmi? umarım daha iyisindir....
Burcum arifem sizlere günaydın kızlar bakıyorum ikinizde hala uyku modundasınız kaydirigubbakcemile3
İreeeeeeeeem prensesimmmmmmmm nerdesin kuzum sen ya bu ne hasret bu ne ayrılık aman yeter artık gayriii topik olduğu yerde saymaya başladı yawwwwww..... canımmm demek soğukkanlıyım umarım doğumda da böyle olurum aayyy demeden çıkar ceren inşallah kaydirigubbakcemile3
eeee arkadaşlar haydin anlatın nasılsınız ne var ne yok bacılaarrrr....
Kızlarrrrrrrr biz bu akşam doktora gidicez kontroleeee çitlenbiğimi görücem inşalllaaahhhh hihoyyyt
cnm sagol cvp verdigin ve destegin için..cnm evet dün gece akıntı geldi pembemsi bu sabahta daha dogrusu az önce dünkünden daha az pembelik geldi..ama kırmızılarda yolda eminim...bunlar reglin habercisi..çok fazla kafaya takmadım gerçekten bu ay çok umursamazdım sadece aşılamadana sonraki bir gün takılıyordum sonrasında müthiş bir şekilde umursamamaya başlamıştım...şuanda duygularımı bende bilmiyorum üzüldümmü yoksa hayırlısı bu diyerek devam mı ediyorum bilmem biraz donuk bir duygu sanırım içime atmaya başladım yeniden tekrar eskiye dönmek hiç ama hiç işime gelmiyor...henüz agrım olmuyor wc ye girdigimde özellikle kabızken birazcık belim agrıyor kasıgım falan ama onun dışında şuan ne belimde ne karnımda agrı var normalde agrım olurdu hafifte olsa özellikle ilaçlardan sonra...
cnm sagol cvp verdigin ve destegin için..cnm evet dün gece akıntı geldi pembemsi bu sabahta daha dogrusu az önce dünkünden daha az pembelik geldi..ama kırmızılarda yolda eminim...bunlar reglin habercisi..çok fazla kafaya takmadım gerçekten bu ay çok umursamazdım sadece aşılamadana sonraki bir gün takılıyordum sonrasında müthiş bir şekilde umursamamaya başlamıştım...şuanda duygularımı bende bilmiyorum üzüldümmü yoksa hayırlısı bu diyerek devam mı ediyorum bilmem biraz donuk bir duygu sanırım içime atmaya başladım yeniden tekrar eskiye dönmek hiç ama hiç işime gelmiyor...henüz agrım olmuyor wc ye girdigimde özellikle kabızken birazcık belim agrıyor kasıgım falan ama onun dışında şuan ne belimde ne karnımda agrı var normalde agrım olurdu hafifte olsa özellikle ilaçlardan sonra...
Biri beni mi çağırdııı:sm_confused: Bende diyorum kulaklarım neden çınlıyorr cerenim çağırmış beniiiiikaydirigubbakcemile3 yettimm kızlarrr artık haftanın geri kalanı sizleyimmmm:teytey::teytey:
canım yaaa umursamaz olmaya devam et lütfen yoksa böyle giderse sen kafayı taktığın sürece hiç gelmeyecek bu bebiş stresin engel olucak ona ve bu seni daha çok yığratıp yaralayacak bu yüzden düşünmemeye çalış öyle bir hedefin yokmuş gibi hareket etmeye çalış hatta çok ciddi uğraşlar bul kendine bebeği kafandan uzaklaştıracak anlıyormusun yeterki artık stres yapma bu konuyu üzme kendini. bak yaprak dökümündeki fikretinde stresten olmuyor çocuğu duydun sende herşey bizler için unutmaa....
amanda aman kimler gelmiş kimlerrr yerim ben seniii kızzzzz nihayet geldin yaniii hoşgeldin nasılsın hihoyyyt hihoyyyt
Filizzz ablaaaaaaaaaaaa hoşgeldin nasılsınnnnnnnnnnnnn nabbbbbberrrrrrrrr hihoyyyt
Günaydın kızlar hepinizin iyi olmasına sevindim..benim dün akşam akıntım geldi pembe renkte sabahsa henüz birşey yoktu ama bekliyorum gelmesini..doktorumu arayıp aramamakta kararsızım..daha dogrusu bu ay hiç bir tedavi almak istemiyorum aramamamın neden beni ikna etmeye çalışması off bilmiyorum..nasip degil demekki ama ben bundan sonraki ki olursa tabii aşılamanın tutacagını sanmıyorum...
oooo kızlarr yavaş yavaş gelmeye başladınız sanırım htc80 hoşgeldin nabeeeeeerrrrrr
görünmüyorsun ne zamandır nasılsın? ne kadarlık oldunuz kız kaçıncı haftadasınız? söylede listede güncelleyelim
Ne yazıkki her ay böyle oluyor bizim aysonu aybaşı muhabbeti:1no2:
Ama mart uzun bir ay ohooo mart sonuna kadar sizinleyimmm kaydirigubbakcemile5
Ceroşu görecekmişsin ayy ne güzellll:dance: Canım benimm Allah tüm isteyenlere nasip etsinnn:Saruboceq:
ceren şttt rahatsız etmeyelim geçmişi okuyor kahvesini içippp yasakkelime o kadar bağırarak çağırırsan bize bişey oldu sanır korkarak gelirrr :1shok:
İyi gibiyim canım şükür akşam çorba ve ekmek yedm ama hala ishal devam ediyor. Mideme dokunmayacak bildiğiniz bişiler var mı?
Kız kurt deme teyzesime, alınır bak. Biz onu merakla bekliyoruz. Allah sağlık versin hepinize...
İyiyim canımcım. Önümüzdeki ay için plan yapıyor musun? Ben iyice saldım ya..
Beni özlediler bi kerem ondan geldilerrr çok sevilen bir karakterim yaa:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?