Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar sagolun...hayırlısı diyorum ..hala kırmızılar gelmedi işin tuhafı pembelerde yok oldu...ama hafiften kasık agrım olmaya başladı...sanırım doktorumu ararım ögleden sonra bilmiyorum bakalım..kumsalcım ben ümidimi kaybettim aslında her ne kadar daha fazla emek harcamış olsamda bu ay ama yinede olmayacagı tahmin ediyordum eşimede demiştim çok fazla artısı olacagını ama aşılamsı tutupta gebe kalan var o yüzden birazda ümit vardı sanırım..hayırlısı bakalım...filiz ablacım okula dönüyormuşsun..hayırlısı belkide senin için çok iyi olur bu durum hem kafan rahatlar yeniden meşgale olur sana...hayırlı olsun..

canım benim :) umutsuz olma lütfen... dur bakalım daha çok erken karar vermen için... kasık ağrısı hamileyken de olur o yüzden kırmızılar gelmeden umudunu yitirmeeeeeee, kırmızlar geldikten sonra üzülürsün, lütfeeeeeeeeeeeeen... bak benim ilk hamileliğim aşılamayla gerçekleşti ama düştü, kısmet işte... herşeyin hayırlısını istemeliyiz hayatım... bu şekilde kendini üzersen varsa bile tutunamaz hayatım... lütfen kendine dikkat et canımcım... bu arada evet pazartesi başlıyorum, bakalım hayırlısı inşallah :)

güzel günler bayanlar nasılmış keyifler bakıyım...cerenimizi görcen ya akşam edemezsin sen şimdi. çok heyecanlı oluyo insan.mavicim belki san boş gelicek bir nasihat ama karamsar olup stres yapma.. inşallah gelmicek o kırmızılar.arkadaşlarında dediği gibi benim içimde de senden yana bir kıpırtı var..filiz ablacım çok sevndim işe başlıyomuşsun..hayırlısı olsun.ceren hnm ceren hnm eşin en sonunda güçlü korunma yöntemleri bulucak senin bu alışverişlerinin yüzünden.. yada sana çaktırmadan senin tüpleri bağlatıcak . kızım alışveriş çılgınlığı içindesin .fren sistemin bozulmuş şekerim şaka bi yana çok güzel ciciler yaaa

sağol hayatım inşallah hayırlısı olur :)

ierror fazla ümitlenmek istemiyorum ama dedigininz gibi kırmızıalrı görmeden de bişeye karar veremiyorum şuan pembe akıntıda yok akşamı beklemeden doktorumu cepten arayıp sorsammı bilemedim..

hoşgeldin ierror nabeeeeeerrrrrr
yok kız ne heyecanıııı doktoru arayıp randevu almayı bile unuttum düşün o kadar aklımdan çıkmış yani senin yazını görünce hatırladımda doktoru aradım sağol kaydirigubbakcemile3
bakalım bizim hanımzade ne durumdalarmış neler oluyormuş içerler bi öğrenelim dimi bir şeye ihtiyacı varmı herşey yolundamı bir soralım.... kaydirigubbakcemile3
kızz deliii bu ilk bebek evde çocuk için hiç bir şey yok herşey lazım naaapiimm çocuk olduktan sonra bu eksik şu lazım diye ahlanıp vahlanıcam başkasından isteyeceğime hazır fırsatım var alayım dursun elimde elbet lazım oalcak dimi ama bence sende yap bunu cicimmm... allah hepimizin evladını görmeyi koklamayı ve o cicileri giydirmeyi nasip etsin inşalllaaaaaaahhhhhhh :Saruboceq:

valla iyiyiz hayatım cuma günü aylık kontrolüm var onadan ayın 14.de 2.düzey detaylı ultrason var valla iyi gidiyo şükürler olsun

o kadar olur yoksa seni dinlemezler ki kaydirigubbakcemile5
Bende bir an korktum sıfırıcısın diye bir an aklımdaki filiz abla ile senin yazdıkların uyuşmadı şaşırdım:sm_confused:
kaydirigubbakcemile3
valla iyiyiz hayatım cuma günü aylık kontrolüm var onadan ayın 14.de 2.düzey detaylı ultrason var valla iyi gidiyo şükürler olsun
hadi bakalım sen de güzel haberler ver bize inşallah hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…