- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.161
kızlar sagolun...hayırlısı diyorum ..hala kırmızılar gelmedi işin tuhafı pembelerde yok oldu...ama hafiften kasık agrım olmaya başladı...sanırım doktorumu ararım ögleden sonra bilmiyorum bakalım..kumsalcım ben ümidimi kaybettim aslında her ne kadar daha fazla emek harcamış olsamda bu ay ama yinede olmayacagı tahmin ediyordum eşimede demiştim çok fazla artısı olacagını ama aşılamsı tutupta gebe kalan var o yüzden birazda ümit vardı sanırım..hayırlısı bakalım...filiz ablacım okula dönüyormuşsun..hayırlısı belkide senin için çok iyi olur bu durum hem kafan rahatlar yeniden meşgale olur sana...hayırlı olsun..
Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:
1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın
Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:
1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................33. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................20. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
inşallah herşeyimiz sorunsuz geçer bir avazda mis kokularımıza kavuşuruz.
arifecim hoş geldin hayatım nasılsın bakıyımmm
güzel günler bayanlar nasılmış keyifler bakıyım...cerenimizi görcen ya akşam edemezsin sen şimdi. çok heyecanlı oluyo insan.mavicim belki san boş gelicek bir nasihat ama karamsar olup stres yapma.. inşallah gelmicek o kırmızılar.arkadaşlarında dediği gibi benim içimde de senden yana bir kıpırtı var..filiz ablacım çok sevndim işe başlıyomuşsun..hayırlısı olsun.ceren hnm ceren hnm eşin en sonunda güçlü korunma yöntemleri bulucak senin bu alışverişlerinin yüzünden.. yada sana çaktırmadan senin tüpleri bağlatıcak . kızım alışveriş çılgınlığı içindesin .fren sistemin bozulmuş şekerim şaka bi yana çok güzel ciciler yaaa
ierror fazla ümitlenmek istemiyorum ama dedigininz gibi kırmızıalrı görmeden de bişeye karar veremiyorum şuan pembe akıntıda yok akşamı beklemeden doktorumu cepten arayıp sorsammı bilemedim..
:roflol: :roflol: :roflol:bir de benim öğrencilerime sor bakalım bal mıyım? :roflol: :roflol: :roflol:
Yoksa sıfırcı mısın sen abla:uhm:
güzel günler bayanlar nasılmış keyifler bakıyım...cerenimizi görcen ya akşam edemezsin sen şimdi. çok heyecanlı oluyo insan.mavicim belki san boş gelicek bir nasihat ama karamsar olup stres yapma.. inşallah gelmicek o kırmızılar.arkadaşlarında dediği gibi benim içimde de senden yana bir kıpırtı var..filiz ablacım çok sevndim işe başlıyomuşsun..hayırlısı olsun.ceren hnm ceren hnm eşin en sonunda güçlü korunma yöntemleri bulucak senin bu alışverişlerinin yüzünden.. yada sana çaktırmadan senin tüpleri bağlatıcak . kızım alışveriş çılgınlığı içindesin .fren sistemin bozulmuş şekerim şaka bi yana çok güzel ciciler yaaa
kaydirigubbakcemile3 yok beeee sıfırcı falan değilim, sadece birazcıcık tatlı sertim kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3o kadar olur yoksa seni dinlemezler ki kaydirigubbakcemile5
Bende bir an korktum sıfırıcısın diye bir an aklımdaki filiz abla ile senin yazdıkların uyuşmadı şaşırdım:sm_confused:
hadi bakalım sen de güzel haberler ver bize inşallah hihoyyytvalla iyiyiz hayatım cuma günü aylık kontrolüm var onadan ayın 14.de 2.düzey detaylı ultrason var valla iyi gidiyo şükürler olsun
kızlar gülben ergen hamileymişşş
slm arkadaslarr
hoşgeldin canım, nasılsın? iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?