Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım telaş yapma... geç döllenme olduysa görülmeyebilir... ne zaman çağırdı tekrar doktorun?

ablacım görüştümde benim drum ilaç düşmanı allaha şüükür ateşim yok

canım gebelik kesesi görünür ben 6 haftalık hamileyken gebelik kesesini görmüştüm

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Şeniz
tamam ablacım sen naptın nasılsın okula başlıyor musun
canım evet başlıyorum... ptesi ya da cumayı boş gün istedim, programa göre ya ptesi başlayacağım ya da salı... bakalım hangi günü boş gün olarak verecekler... gireceğim sınıfların kitaplarını aldım bu hafta sonu çalışacağım biraz... özlemişim valla :)

hayırlı olsun ablacım

kızlar bende burdayım anca okudum hem yemek yiyorum hem sizi okuyorum
nur benim doktorda aynı ilaç düşmanı yiceklerden al vitamini diyor bende kendimi evde ne var ne yok sıktım karıştırdım içicem tadı nasıl oldu bilmiyorum ama içiçez artık yapcak bişi yok:sm_confused:

hoşbuldukk nurcumm rüzgarımmhihoyyyt

iyileşmene çok sevindim canımmm nurrhihoyyythihoyyythalasının kopyası ilayda hanım nasıl:roflol::roflol:

ablacımm bizide ihmal etmezsin dimi haftasonu derse dalıp:çok üzgünüm:

burcucum hoş geldinn sen nasıl hissediyorsun kendinii bulantın falan var mı?:CüvCüv:

afiyet olsuncokacimcoook

burcucum hoş geldinn sen nasıl hissediyorsun kendinii bulantın falan var mı?:CüvCüv:

afiyet olsuncokacimcoook

hoşbulduk canım sağol
bulantı olmazmı tamda deidkleri gibi 7. haftadan sonra başladı her bişey
yemeklerden bulanıyor herşeyden bulanıyor ama kusmuyorum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…