- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.661
merhaba arkadaşlar!ya ben hesaplamalarıma göre 6 hafta 2 günlük hamileyim.kan testinde de sonuç pozitif çıktı ama hala ultrasonda hiçbirşey görünmüyor!sizce kötü bişeymidir?dr da hiçbişey söylemiyor bekle diyip duruyor deliricem!ne olur yardım edin hadi bişeyler söyleyin
canııııım lütfen sıcak tut kendini ve katar'ın dediği gibi ıhlamur falan iç, bu arada kivide bol miktarda C vitamini var diye duymuştum, istersen kivi ye hayatım C vitamini için... ateşin yok değil mi? doktorunla konuştun mu?
merhaba arkadaşlar!ya ben hesaplamalarıma göre 6 hafta 2 günlük hamileyim.kan testinde de sonuç pozitif çıktı ama hala ultrasonda hiçbirşey görünmüyor!sizce kötü bişeymidir?dr da hiçbişey söylemiyor bekle diyip duruyor deliricem!ne olur yardım edin hadi bişeyler söyleyin
ablacım görüştümde benim drum ilaç düşmanı allaha şüükür ateşim yok
ateşin yoksa sorun yok tatlım, dikkaet et şimdi üşütme daha fazla... ayağına çorap giymeyi ihmal etme sakın... bol bol meyve ye canımcım :)
maviiiiiiiiiiiii duymamış olayım bu cümleyi saat dörde kadar beklemek ne demek sen dayakmı yemek istiyorsun kızzz seni boğarım heee sabahtan beri irem cadısıyla uğraşıyorum zatiii birde sen çıkma şimdi başıma allah allah yaa....
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Şenizben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
canım evet başlıyorum... ptesi ya da cumayı boş gün istedim, programa göre ya ptesi başlayacağım ya da salı... bakalım hangi günü boş gün olarak verecekler... gireceğim sınıfların kitaplarını aldım bu hafta sonu çalışacağım biraz... özlemişim valla :)tamam ablacım sen naptın nasılsın okula başlıyor musun
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
canım evet başlıyorum... ptesi ya da cumayı boş gün istedim, programa göre ya ptesi başlayacağım ya da salı... bakalım hangi günü boş gün olarak verecekler... gireceğim sınıfların kitaplarını aldım bu hafta sonu çalışacağım biraz... özlemişim valla :)
kızlar bende burdayım anca okudum hem yemek yiyorum hem sizi okuyorum
nur benim doktorda aynı ilaç düşmanı yiceklerden al vitamini diyor bende kendimi evde ne var ne yok sıktım karıştırdım içicem tadı nasıl oldu bilmiyorum ama içiçez artık yapcak bişi yok:sm_confused:
sağol hayatım inşallah hayırlı olur :)hayırlı olsun ablacım
iyi akşamlar katarcım, seninle sohbet etmek çok güzeldi :) dikkat et kendine ve bebişine :)bayanlar ben çıkıyorum belim çok ağrıyor dinleneceğim. size iyi sohbetler. iyi akşamlar
burcucum hoş geldinn sen nasıl hissediyorsun kendinii bulantın falan var mı?:CüvCüv:
afiyet olsuncokacimcoook
hoşbulduk canım sağol
bulantı olmazmı tamda deidkleri gibi 7. haftadan sonra başladı her bişey
yemeklerden bulanıyor herşeyden bulanıyor ama kusmuyorum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?