- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.841
Cerenim mutlu sağlıklı hayırlı ömür diliyorum senin için. Mavişim tekrar tebrik ediyorum bitanem. Kendine çok dikkat et bundan sonra..
Kızlar erikler, bademler bile çiçek açtı ben hala çorak:)) sabah erken gebelik testi yaptım ve gene negatif. Kahvaltıda eşimle durum değerlendirmesi yaptık. Ona göre bunun sebebi benim ve kilo verememem. Oysa ki kilo verdiğimi biliyor hatta inanmayıp tartıya baktı bu hafta. Doktor da 5 kilo daha verirsen şeker hapına ve klomene gerek kalmaz demişti. Şimdilik 3 kilo vedim ve az kaldı inşallah. Bugün itibariyle birazcık hayatımda değişiklik yapmak istiyorum. Zaten haftaya derslerim başlıyor ve haziran gibi doktora yeterlilik sınavına giricem ona çalışmak zorundayım. Karışığım hem de çok. Şimdilik bir müddet buralara pek uğramayacağım. Hepinize dualarım devam edecek. Dualarınızda beni de unutmayın. 21. ay da bitti nerdeyse 2 senedir pekçok şey denedim olmadı. Bu önümüzdeki ay sadece Kibelemin gönderdiği preseedleri kullanıcam başka da bişey yapmayı düşünmüyorum. Hayırlısı olsun. Sonuçta tüm çiftlerin çocuğu olacak diye bir şart yok. Bu arada biraz da kilo vericem inşallah. Hepinizi çok seviyorum. Tek tek hepinizi öpüyorum...
cadısın irem sen gıcıksın ayrıcada gıccııııııkkkkk :dilcikar:
ama ben yinede seni çok seviyorum Şeniz
arife ayaklı gazete gibisin he gülben ergenin hamile olduğunuda senden öğrendim ikizleri olacağınıda allah bilir doğumuda sen ahber verisin kaydirigubbakcemile3
yoksa senin bu kadına bir takıntınmı var kız yakın takiptesinnn kaydirigubbakcemile3
evet cerencim ben gülbenin hayranıyım çok beyeniyorum ve çok seviyorum ondan yani
sagolun kızlar düşünceniz için..kız irem suyum derken öbürünü kastetmedim dur daha ne suyu..sayaç degişiyorda bugün takılacak inş..2 gündr susuzuz valla dün artık saçımı egip yıkadım dizlerimi yere verip olacak gibi degildi saçım kirli kirli dolaşamazdım...temizlikte zaten kendimi fazla yoramam bu ara kasık agrılarım var ..doktorumda istirahat etmen gerek dedi.. kumsalcım aşılama senin yumurta gelişimine baglı benim ki geçen ay geç büyümüştü bu aya erken ve daha olgunlaşınca hemen yapıldı benim aşılamam reglimin1o gününde çatlatma ignesi vuruldum sabah 7 gibi ertesi gün akşam 7 gibi aşılamam yapıldı..ortalama 11 günü ama dedim ya o yumurta gelişimi ile ilgili...
çok sağol canım benim teşekkür ederim
maşallah manken gibi hatunsunhiçbir sınıfta kalmadımmm:dilcikar: taktir teşekkürle geçtim bi kerem ben okul hayatım boyunca:dilcikar: sadece erken geliştim boy atınca reglden sonra 13 yaşımda regl oldum:dilcikar: benim boyum ayıptır söylemesi 1.75
ooooo ceren, arife, nesemese ve nur hepinize gunaydin kizlaaarr...
günaydın menzilgülü nasılsın canım
Cerenim mutlu sağlıklı hayırlı ömür diliyorum senin için. Mavişim tekrar tebrik ediyorum bitanem. Kendine çok dikkat et bundan sonra..
Kızlar erikler, bademler bile çiçek açtı ben hala çorak:)) sabah erken gebelik testi yaptım ve gene negatif. Kahvaltıda eşimle durum değerlendirmesi yaptık. Ona göre bunun sebebi benim ve kilo verememem. Oysa ki kilo verdiğimi biliyor hatta inanmayıp tartıya baktı bu hafta. Doktor da 5 kilo daha verirsen şeker hapına ve klomene gerek kalmaz demişti. Şimdilik 3 kilo vedim ve az kaldı inşallah. Bugün itibariyle birazcık hayatımda değişiklik yapmak istiyorum. Zaten haftaya derslerim başlıyor ve haziran gibi doktora yeterlilik sınavına giricem ona çalışmak zorundayım. Karışığım hem de çok. Şimdilik bir müddet buralara pek uğramayacağım. Hepinize dualarım devam edecek. Dualarınızda beni de unutmayın. 21. ay da bitti nerdeyse 2 senedir pekçok şey denedim olmadı. Bu önümüzdeki ay sadece Kibelemin gönderdiği preseedleri kullanıcam başka da bişey yapmayı düşünmüyorum. Hayırlısı olsun. Sonuçta tüm çiftlerin çocuğu olacak diye bir şart yok. Bu arada biraz da kilo vericem inşallah. Hepinizi çok seviyorum. Tek tek hepinizi öpüyorum...
Canim cok sukur iyiyim, birazdan agdaya baslicam:))günaydın menzilgülü nasılsın canım
Canim cok sukur iyiyim, birazdan agdaya baslicam:))
Canim cok sukur iyiyim, birazdan agdaya baslicam:))
darısı başıma valla şu ağda işini yıllrdır yapıyorum ve nefret ede ede yaptıkdan sonra süper dabi ama bitirene kadar işkence
hakkında hayırlısı olsun canım allah en kısa zamanda sana hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah
canım kilonun ne gibi sorunu var ben hamile kaldığımda 76 kiloydum
Canim biliyorsun vakti gelmeden hicbirsey olmaz.. Insallah bununda vakti gelince olacak ben inaniyorum.. Hep dua ediyorum sana canim, ozel olarak:) Istersen bir sure ugrama, kafandan atmaya calis bu dusunceyi ama moralli olmaya calis canim, biraz daha sabir. Sinavinda sana basarilar canim.. Hadi az kaldi...
Ya sorma, artik o bolgeyi gobegimden goremiyorumda napicam bilmem..
cadısın irem sen gıcıksın ayrıcada gıccııııııkkkkk :dilcikar:
ama ben yinede seni çok seviyorum Şeniz
arife ayaklı gazete gibisin he gülben ergenin hamile olduğunuda senden öğrendim ikizleri olacağınıda allah bilir doğumuda sen ahber verisin kaydirigubbakcemile3
yoksa senin bu kadına bir takıntınmı var kız yakın takiptesinnn kaydirigubbakcemile3
ooooo ceren, arife, nesemese ve nur hepinize gunaydin kizlaaarr...
cerenim, doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu yıllara inş.
yavrunla eşinle hep mutlu ol
vay nasıl hemencik yapıyorsun agdayı ben bütün bacagımı bitiremiyorum gücüm kalmıyor valla ya gidip dışarda sir agda yaptıracam yada evde makina ile aldıracam..gerçi her yerede gidemem ben. ama gittigim yerde benim çok yakın arkadaşım alıyor bacagımı sonrasınıda ben hallediyorum zaten..neşecim kendini nasıl hissediyorsan öyle yap..ama ara ara gir birşeyler yaz..ben sana 1 takımdan yazmıştım o yüzden tekrarlamadım zaman zman bende bunalıyordum ceren iyi bilir kızardı hep bana..neyse ben seni msnden yakalarım zaten..
hakaret mi ettin iltifat mı anlamadım ama ben ama bende seni çok seviyorummmmŞenizŞeniz
oh be şöyle .bir ara bi anda yok oldunuz ben kendi kendime yazıyormuşum meger sonra farkettim hainler...
aşk olsunnnnnn ben sana hiç hakaret edermiyim balım lütfen sen olmasan ben olmam cadııı şımarma hemen :dilcikar: :sm_cool: :roflol:
kızzzzz burdayız işte görmüyonmuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?