Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım kilonun ne gibi sorunu var ben hamile kaldığımda 76 kiloydum

Canim biliyorsun vakti gelmeden hicbirsey olmaz.. Insallah bununda vakti gelince olacak ben inaniyorum.. Hep dua ediyorum sana canim, ozel olarak:) Istersen bir sure ugrama, kafandan atmaya calis bu dusunceyi ama moralli olmaya calis canim, biraz daha sabir. Sinavinda sana basarilar canim.. Hadi az kaldi...

cerenim, doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu yıllara inş. yavrunla eşinle hep mutlu ol

hakkında hayırlısı olsun canım allah en kısa zamanda sana hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah

hakkında hayırlısı olsun canım allah en kısa zamanda sana hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah

Amin cümlemize canım...

canım kilonun ne gibi sorunu var ben hamile kaldığımda 76 kiloydum

Bilmiyorum :çok üzgünüm:

Haklısın da canım birazcık kırgın ve yorgunum, toparlanmak için dikkatimi başka yönlere kaydırmak istiyorum inşallah herşeyin hayırlısı olur.

Desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum kızlar...Hepiniz Yaradan'a emanet olun...

vay nasıl hemencik yapıyorsun agdayı ben bütün bacagımı bitiremiyorum gücüm kalmıyor valla ya gidip dışarda sir agda yaptıracam yada evde makina ile aldıracam..gerçi her yerede gidemem ben. ama gittigim yerde benim çok yakın arkadaşım alıyor bacagımı sonrasınıda ben hallediyorum zaten..neşecim kendini nasıl hissediyorsan öyle yap..ama ara ara gir birşeyler yaz..ben sana 1 takımdan yazmıştım o yüzden tekrarlamadım zaman zman bende bunalıyordum ceren iyi bilir kızardı hep bana..neyse ben seni msnden yakalarım zaten..

hakaret mi ettin iltifat mı anlamadım ama ben ama bende seni çok seviyorummmmŞenizŞeniz

ooooo ceren, arife, nesemese ve nur hepinize gunaydin kizlaaarr...

Günaydın canım geç kaldım seni yakayalamadım
bu arada kolay gelsin oranı buranı morartma sakın ağda yaparken dikkatli ol fazlada yorulma emi cicim kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim neşemmmm nice yıllara inşallah hep bu topikte girerizz hihoyyyt
Senin içinde allahtan hayırlısı kuzum fazla üzme kendini arada gel yazmasanda gel emi tatlım evet kafanı dağıt biraz başka şeylerle ilgilen belki o zaman senin inatçı melek gelir konuverir orta kata sende anlamazsın inşallahhhh :Saruboceq:

cerenim, doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu yıllara inş.
yavrunla eşinle hep mutlu ol

sağol bitanemmmm sağol hepimiz için inşallah allah ağız tadımızı bozmasın cümlemizin :Saruboceq:

ayyy mavi sorma canım ya bende aynı dertten muzdaribim ömrüm boyunca bir kere ağda yapmaya kalktım aman yarabbim cildim mahvoldu çok feci tahriş oldu meğer ağdaya karşı alerjim varmış bunu keşfettim delikafadulden
sonrada tabii gittim kendie epilasyon aleti aldım ve yıllardır onu kullanıyorum fakat bendeki en büyük sorun ben belden aşağısını yani üst bacağıda alıyorum ve çok uğraştırıyor seninde dediğin gibi saatlerce nerdeyse uğraşıyorum belim kopuyor birde titiz olunca en ince tüye kadar almaya çalışıyorum haşatım çıkıyor -tatlicadiarzu-
Hele şimdi varya iki kat fazla yoruluyorum çok fazla eğilemiyorum değil bir yabancıya eşime bile gösteremiyorum bacaklarımı son zamanlarda ne olacak bilemiyorum valla allah yardımcımız olsun. bu yüzden ormana dönüşmeden elim kolum yettiğince her banyoda alıyorum bakalım ne zamana kadar sürecek kaydirigubbakcemile3

hakaret mi ettin iltifat mı anlamadım ama ben ama bende seni çok seviyorummmmŞenizŞeniz

aşk olsunnnnnn ben sana hiç hakaret edermiyim balım lütfen sen olmasan ben olmam cadııı şımarma hemen :dilcikar: :sm_cool: :roflol:

oh be şöyle .bir ara bi anda yok oldunuz ben kendi kendime yazıyormuşum meger sonra farkettim hainler...

kızzzzz burdayız işte görmüyonmuuuuuuu

aşk olsunnnnnn ben sana hiç hakaret edermiyim balım lütfen sen olmasan ben olmam cadııı şımarma hemen :dilcikar: :sm_cool: :roflol:

kızzzzz burdayız işte görmüyonmuuuuuuu

canımmmmsınnnnnnnnnnŞeniz

kızım makine daha çok acıtıyor yaa tek tek ıyyyy o çin işkencesii ağdaylaa 4 sürüşte pırıl pırıl oluyorr hihoyyyt doğuma kadar idare et canım ama doğumda birine ağda yaptırmanı tavsiye ederim.Yada doğum haneye biraz önceden soksunlar seni hemşirelerden rica et hazır bacakların açılmışkenn:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…