Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Filiz ablacim ordamisin?? Bugun pazar bos bizim topik. Burda henuz sabah 6:25 saat.. Esime kahvalti hazirladim, yolcu ettikten sonrada yaticam tekrar insallah...

Filiz ablacim ordamisin?? Bugun pazar bos bizim topik. Burda henuz sabah 6:25 saat.. Esime kahvalti hazirladim, yolcu ettikten sonrada yaticam tekrar insallah...

Canımcım evet, geçmişi okuyordum hayatım... bugün herkes kocişiyle beraber pazar keyfi yapıyor anlaşılan afiyet olsun güzelim... bua arada saatler henüz ileri alınmadı burada, 28 Mart'ta alınacakmış :)

Perşembe gecesi burada sohbet ederken bir telefon aldım İstanbul'dan, bir yakınımızı kaybetmişiz, apar topar gittik. Son otobüse 15 dakika vardı, 5 dakika içinde terminale telefon edip yerimizi ayırttık ve rica ettik otobüsü de 5 dak. bekletin diye... O telaşla buradaki arkadaşlara haber bile veremeden gittim. Baş sağlığı dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, hepiniz sağolun canlarım.

Filiz ablacim basiniz sagolsun.. Allah tum yakinlarina sabir versin..

mevlüt kandiliniz mübarek olsun allah dualarinizi kabul etsin.tüm bebek istiyenlerede hayirli ve imanli bir evlet nasip etsin rabim herkeze... aminnnnnn

Cerencim bugün doğum günün hayatım... Eşinle ve çocuğunla nice sağlıklı, mutlu ve bereketli yaşlar diliyorum canım a.s.

menzilcim canım çok şeker bebişinin cicileri bende ilk defa bir kaç ufak şey aldım bebişime güzel bir battaniye iki tane mam önlüğü bide tulum herşeyde aklım kalıyor sorma kendim için hiç bir şeye bu kadar heves etmemiştim yarında hastane çıkışı alıcam bi tane beğendim rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize

aaa kızlar bide annem benim bebeklik nevresim takımımı yatak örtümü battaniyemi saklamış bugün sandıktan çıkardık hepsi yepyeni duruyor üzerinde çok güzel bebiş desenleri var bugün arasam bulamam yani o zaman tabii cinsiyeti belli olmadığı için doğuma kadar anne annem hepsini mavi yaptırmış işin tuhafı oğluşuma yarayacak inşallah manevi anlamı çok güzel her şeyden önce annesinin eşyalat,rını kullanacak inşallah şuanda buruşuk falan hepsi güzelce yıkayop ütüleyip sizlerle paylaşıcam resimlerini

selam kızlarrr nasılsınızz??

entelliyecim çok sevindim oğluşun olucakmışşşhihoyyyt

Darısı başımıza inşallahhh:Saruboceq:

HERKESİN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUNNN

Canlarım merhaba.. Baya zamandır giremiyorum kusura bakmayın eğer merak ettirdiysem. Annemin amcası vefat etti memlekete gittiler kayınvalidemler falan görümcem yalnız kalmasın diye bizde yanına gittik ordaydık. Sude de çok iyi teyzeleri. Az zaman kaldı heyecanlıyız.

Kandiliniz mübarek olsun..

Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun..a.s.

başınız sağolsun canım Allah sabır versin:teselli:

bizi habersiz bırakma amaklava:

filizcim başın sağolsun Allah sabır versin canım
teşekkürler canım, amin :)
ne güzeeeel... tabii ki manevi değeri çok yüksektir onların, güle güle kullanın inşallah, iyi günlerde :)
başınız sağolsun canım, senin de kandilin mübarek olsun ve dünya kadınlar günü hepimizin kutlu olsun :)

Kizlar guncelleyelim. 21. haftamizdayiz. bui arada maviseniz hamis misin? yanlis mi goruyorum? canim insallah oyledir. cok sevindim gercekten. darisi diger arkadaslarimizin basina insallah.

kızlar günaydın tüm geçmişi okuyamadım geçmiş kandiliniz mübarek olsun hepinizin

menzilcim ciciler çok güsel sağlıkla kullansın işallah bebişimiz:Saruboceq:

entelliyecim oğuşun hayırlı olsun çok sevindim hihoyyyt

filiz abla yasemin başınız sağolsun :çok üzgünüm:

cerencim sonuçların temiz çokmış süper haber :dance:

ve bütün kızlar hepinizi kocaman kucaklıyorum güsel bi hafta diliyorum a.s.:1hug:

başın sağolsun filiz abla sabır versin

başın sağ olsun canım allah sabır versin özledik seni bizi habersiz bırakma

günaydın canım nasılsın seninde kandilin mubarek olsun

kızlar herkese günaydın hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun allah dualarımızı kabul etsin
bu arada dünya kadınlar gününüzüde kutlarım .
nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…