- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.941
Canlarım ben şimdi doktordan geldim bebişimizin titisini gördük kesin erkek :))) darısı herkesin başına şu anda herşey iyi gidiyor inşallah böle devam eder amaaaannn hafta sonu gene hiçbiriniz yoksunuz yahu
bi önceki sayfada ağda yapacağını duydum canım arkadaşım benim inşallah iyidir yaa
neşemmm kuzum dualarım hep sizlerle birgün sende hamiş olacaksın lütfen umudunu sakın yitirme sen tevekküllü insansın ne diyorduk bebişler geleceği vakit geliyorlar bak bendede mavidede öyle oldu sendede öyle olacak Allahın izniyle kafanı dağıtmaya bak arkadaşım seni çok sevdiğimide unutma emi
ceren doğum gününmüş sanırım kutlu olsun arkadaşım daha nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmeni nasip etsin Mevlam sevdiklrinle beraber nice yıllara tatlım
maviii hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ben 5+5 oldum bugün şimdilik iyi gidiyor aşermelerim falan başlamadı sadece uyku eğilimi aşırı halsizlik ve çok nadir bulantı hissediyorum o kadar inşallah böyle kolay atlatırım bu dönemi sen ne kadarlıksın sanırım aşılama sonucu oldu dimi geçen ay sonuç bekliyordun galiba ayy çok sevindim Rabbim sağsalim kucaklarımızada almamızı nasip eder inşallah canım darısı neşemin kumsalın filizin iremin ve diğer arkadaşlarımın başına inşallah
sağol cnm
senin oğluşa da maşallah
kesin oalrak öğren bakalım oğluştur büyük ihtimalle
kızlarda yanılma payı daha çok oluyormuş
aman sağlıklı olsunlarda
canım benim inş iyi çıkar sonuçların
bu arada şimdiden kutlayayım o zaman madem hafta sonu yoksun
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:NİCE MUTLU YILLARA,TÜM SEVDİKLERİNLE BERABER CNM,İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ VARSIN,DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım benim öyle deme ya
herşeyin hayılrısı
hayırsız olacaksa hiç olmasın zaten
ben eminim en kısa zamanda seninde orta kat kiraya verilecek mavişin deyimiyle
şimdi sıra senin güzelim
inş sınavların iyi geceler cnm şimdiden başarılarrra.s.
iyi geceler kızlar biz geldikkkkkkkk hihoyyyt
nasılsınız bayanlar dün benden sonra pek ilerlememiş sayfalar hepiniz haftasonunu yoğun
geçiriyorsunuz sanırım
Mavidenizim sen bu gün yalnızmı kaldın kuzum kıyamam ben sana evet ben olsaydım yalnız bırakmazdım :) canım 4 haftalık olmuşsunuz demek süpppeerrrr hihoyyyt
kızlarrrr biz bu gün şeker testimizi yaptırdık allahıma şükürler olsunki oda tertemiz çıktı maşallah darısı hepinizin başına hihoyyyt çok sevidindik bu habere hihoyyyt
eeee sizler nasılsınız hanımlar keyifler yerindemi? Herkes nerede :uhm:
Bu arada kızlaaarr miniğime bu gün yeni ciciler aldık onların resimlerini ekliyorum bilginizeee....
nasılsınız bayanlar dün benden sonra pek ilerlememiş sayfalar hepiniz haftasonunu yoğun
geçiriyorsunuz sanırım
Mavidenizim sen bu gün yalnızmı kaldın kuzum kıyamam ben sana evet ben olsaydım yalnız bırakmazdım :) canım 4 haftalık olmuşsunuz demek süpppeerrrr hihoyyyt
kızlarrrr biz bu gün şeker testimizi yaptırdık allahıma şükürler olsunki oda tertemiz çıktı maşallah darısı hepinizin başına hihoyyyt çok sevidindik bu habere hihoyyyt
Bu arada kızlaaarr miniğime bu gün yeni ciciler aldık onların resimlerini ekliyorum bilginizeee....
Nurcum nasıl oldun iyileştin mi canım?:1hug:
sırada arifem var onuda görmüştüm rüyamda rabbim şimdide ondan güzel haberleri duymamızı sağlıcak
Canlarım ben şimdi doktordan geldim bebişimizin titisini gördük kesin erkek :))) darısı herkesin başına şu anda herşey iyi gidiyor inşallah böle devam eder amaaaannn hafta sonu gene hiçbiriniz yoksunuz yahu
canım çok inatçı bi kızın olucak galiba gelmeye niyeti yok allah bi avazda kurtarsın inşallah kendine dikkat etkızlar slm bi fırsat buldum kociş gelmeden kacamak yapıyom ben hala doğurmadım sabırla bekliyoz
bu aralar hafif kasık ağrılarım oluyo ama eh okadarda olsun dimi karnım hala inmedi bakalım hayırlısı
hadi öptüm herkesi by
geçiriyorsunuz sanırım
Canlarim bebisimizin yataginin ve uyku setinin ve bir badi ve sapkasinin resmini koydum bizim haziran annelerinin bebis cicilerinin topigine.. Sizlerde bakin isterseniz.. Bir sonraki sayfayada bakin cunku teyzosumuzun yegenine aldigi uyku setinin resminide koydum...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...erine-alinanlarin-fotograflari-buraya-63.html
günaydınlar...ama kimse yok inş biri gelir valla kızlar beni yanlız bırakmayın yaaaa....doktora gittim dün akşam 4 haftalıkmışız..haftaya keseyi görebiliriz dedi doktorum perş.günü görecem keseyi..p.teside hastaneye gidecem genel rutin testler varmış yapılacak onları yaptıracam birde vitamin falan verecekmiş elevit yazıyordu sonra neyse hastaneye gel testleri yapalım sonra yazarım dedi....ignemi vuruldum ..eee kimse gelmeyecekmiii????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?