Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

yok be buradayım ama kimse yok diye başka yerlerede bakıyordum..sagol bitanem şükür sonunda evet sen rüyanda görmüştün...çıktı hayırlısı bu ay özellikle birçok kişi böyle tahminde bulundu çok eminlerdi içlerine dogmuş rüya görende vardı..rabbim inş saglıkla dogmasınıda nasip eder..sen nelere yapıyorsun?

ama aşkolsunuz ya burada online isiniz kaç zamandır birkelime yazmadınız küstüm size...ceren bak gördünmü bunlar yuanlız bıraktı beni sen olsaydın yazardın...

Canlarım ben şimdi doktordan geldim bebişimizin titisini gördük kesin erkek :))) darısı herkesin başına şu anda herşey iyi gidiyor inşallah böle devam eder amaaaannn hafta sonu gene hiçbiriniz yoksunuz yahu

kızlar slm bi fırsat buldum kociş gelmeden kacamak yapıyom ben hala doğurmadım sabırla bekliyoz
bu aralar hafif kasık ağrılarım oluyo ama eh okadarda olsun dimi karnım hala inmedi bakalım hayırlısı
hadi öptüm herkesi by

Teşekkür ediyorum canım.

Saolasın canım.

Dualarınızı bekliyorum kızlar..

iyi geceler kızlar biz geldikkkkkkkk hihoyyyt
nasılsınız bayanlar dün benden sonra pek ilerlememiş sayfalar hepiniz haftasonunu yoğun
geçiriyorsunuz sanırım

Mavidenizim sen bu gün yalnızmı kaldın kuzum kıyamam ben sana evet ben olsaydım yalnız bırakmazdım :) canım 4 haftalık olmuşsunuz demek süpppeerrrr hihoyyyt

kızlarrrr biz bu gün şeker testimizi yaptırdık allahıma şükürler olsunki oda tertemiz çıktı maşallah darısı hepinizin başına hihoyyyt çok sevidindik bu habere hihoyyyt
eeee sizler nasılsınız hanımlar keyifler yerindemi? Herkes nerede :uhm:

Bu arada kızlaaarr miniğime bu gün yeni ciciler aldık onların resimlerini ekliyorum bilginizeee....

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 prenses_irem..........................(19 Mart)
4 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim............................40. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................33. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................30. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................27. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................19.haftamız (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (12 ekim ??)
18.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

insan geldiğini haber vermez mi pis cadıı:dilcikar:

maşallah minik cereneeee irem teyzesi onu yerra.s.

sırada arifem var onuda görmüştüm rüyamda rabbim şimdide ondan güzel haberleri duymamızı sağlıcak

çok teşekkür edrim canım inşallah allahın izniyle

Canlarım ben şimdi doktordan geldim bebişimizin titisini gördük kesin erkek :))) darısı herkesin başına şu anda herşey iyi gidiyor inşallah böle devam eder amaaaannn hafta sonu gene hiçbiriniz yoksunuz yahu

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı bir evlat olması dilğiyle maşallah

canım çok inatçı bi kızın olucak galiba gelmeye niyeti yok allah bi avazda kurtarsın inşallah kendine dikkat et

cerencim test sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim .bu arada tekrar doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber bi ömür inşallah cicilerinizde çok güzelmiş güle güle kullanın

çok güzelmiş canım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin güle güle kullanın

canım benim bak gördünmü hamiş oldun ve şimdi dört haftalıksın allah nazarlardan korusun inşallah çok güzel bir hamilelik geçiririsin

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

1. Karabiberim............................40. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
4. Menzilgülü..............................27. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................19.haftamız (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

--------------------------------------------------------------------------------

4. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
8. ıerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…