- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.981
Günaydınn kızlarrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
Herkese iyi haftalar diliyorum.Nasılsınız?
Not:Filiz abla öğleden sonra gelicek kuaföre gidecekmiş merak etmeyinnyerimseniben
iyyim kumsalcım kahvaltımı yaptım şimdi p.tesi sendromu için hazırım artık :)))
irem resim süper geçen birinde gördüm bende ekledim hemen :)))))
Günaydınnnn çıtırlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzz
2 günlük ayrılıktan sonra tekrar sizlerle birlikteyim canlarımmmmmm
ayyy sabah programı sunar gibi oldum kaydirigubbakcemile3
öncelikle doğumgünümü kutlayan herkese çooooooooookkkkkkkkkk teşekkür ederim kızlarrr..... mucxxx...
Bu ara geçmiş kandiliniz mübarek olsun kuzucuklarımmm allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
Ayrıca Dünya kadınlar gününüzüde kutluyorum güzzeeellll bayanlarrrrr hihoyyyt hihoyyyt
Biz iyiyiz çok şükür çok yoğun bir haftasonu geçirdik cumartesi akşamı gelmiştim yazıp çıktım fakat cerenin cicilerinin resimlerini ekleyemedim çünkü ben resimleri çektim foto mak. nın şarjı bitti kaydirigubbakcemile3 sonrada öyle kaldı ama bu akşam eklicem inşallah şarjı doldurdum hihoyyyt
Ayrıcaaa çokkk yorgunuz kızlarrrr bacaklarım çok ağrıyor dün bütün gün mutfakta ayaktaydım valla canım çıktı yaa -tatlicadiarzu- nasıl yattım nasıl uyudum ben bile bilmiyorum bu sabah zor kalktım mirmirmirmir
eee sizlerde neler var neler yok hatun kızlar iyimisiniz? Keyifler yerindemi?
günaydın cerencim nasılsın keyifler yerinde maşallah seninde kandilin mubarek olsun cicim
iyyim kumsalcım kahvaltımı yaptım şimdi p.tesi sendromu için hazırım artık :)))
irem resim süper geçen birinde gördüm bende ekledim hemen :)))))
günaydın irem nasılsın canım haber verdiğin için sağol
afiyet olsun canım fazla yorma kendini
günaydın balımmm biz biraz yorgun vede uykusuzuz akşam olsada eve gidip yatsak mirmirmirmir mirmirmirmir
sen nasılsın tatlım nasıl geçti haftasonun ?
günaydın balımmm biz biraz yorgun vede uykusuzuz akşam olsada eve gidip yatsak mirmirmirmir mirmirmirmir
sen nasılsın tatlım nasıl geçti haftasonun ?
bu arada yazdım ama görünmüyo haftasonu doktara gittik konuştuk bu ayda normal yoldan denicez bu ayda olmazsa aşılamaya başlıcam allahın izniyle adetimin 3. günü gidicem bakalım hayırlısı olsun
amin canım inşallah :Saruboceq:[
hadi hayırlısı canım işallah güsel haberler alıcaz senden
sağol canım evet programımız belli bakalım ne olucak hayırlısıyla bu işide atlatıp güzel haberler alırız inşallahslm kızlar yaseimin ve filiz abla başınız sagolsun...kumsal hayırlısı olsun en azından programınız belli...benimde uykum var ama aslında sabaha dogru çok kalktım..sabah hastanedeydim rutin testler yapıldı kan idrar falan aç gitmiştim kan verip çıktıgımda elim ayagım titriyordu mide bulantısı falan..kötüydüm..henüz tam olarak kendime gelemedim...
seninde kandilin mübarek olsun a.s.yazmayı unuttum geçmiş kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun...
tembel tavuk ne yatması daha saat 10:00 kaydirigubbakcemile3 akşam sohbetleride var dahaa bu hafta kocişin gececi kaçamazsınnnkaydirigubbakcemile3
ay canım benim bu akşam eve gidince erkenden yatarsın bende iyiyim çok şükür nası olalaım aynı hafta sonuda güzeldi kocişle doktora gittik sonra baya bi dolaştık iii yani
dünde malum kandil ev ziyaretleri falan
bu arada yazdım ama görünmüyo haftasonu doktara gittik konuştuk bu ayda normal yoldan denicez bu ayda olmazsa aşılamaya başlıcam allahın izniyle adetimin 3. günü gidicem bakalım hayırlısı olsun
slm kızlar yaseimin ve filiz abla başınız sagolsun...kumsal hayırlısı olsun en azından programınız belli...benimde uykum var ama aslında sabaha dogru çok kalktım..sabah hastanedeydim rutin testler yapıldı kan idrar falan aç gitmiştim kan verip çıktıgımda elim ayagım titriyordu mide bulantısı falan..kötüydüm..henüz tam olarak kendime gelemedim...
yazmayı unuttum geçmiş kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun...
diyene bak geçen haftayı bitiremeden izin alıp haftasonu tatilini 3 güne bağlayan kimdi???
Çatlak ben iki canlıyım hemencecik yoruluyorum ayrıcada dün normal insanın yapacağı işin iki katını yaptım düşün halimi geberiyorum yorgunluktan -tatlicadiarzu- kafam kalkmıyor mirmirmirmir valla bu akşamı bir atlatsam bütün hafta sizle olucam inşallah ama şuan bunun sözünü veremiyorum cicim malesef :1no2: :1closedeyes:
evet bende öyle yapıcam eve gittiğim gibi giyicem eşofmanları ve yatçam inşallah mirmirmirmir kocişle gezdiniz demek ne güzel hihoyyyt
canımmmm hakkınızda hayırlısı tatlım inşallah mavi denizden sonra sıra sendedir ve güzel haber sen verirsin hayırlısı ile inşallah :Saruboceq:
günaydın canım hoş geldin nasılsın? Neden kalktın kız o kadar uykudan ağrınmı vardı?
hamilelikte açlık daha bir ağır basıyor ya bende hiç tahammül edemiyorum açlığa Ramazan ayında nasıl oruç tutuyor bu hamileler :uhm: ben komaya girerdim heralde -tatlicadiarzu-
Teşekkürler canım seninde a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?