Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 prenses_irem..........................(19 Mart)
4 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim............................40. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................33. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................30. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. ıerror......................................19 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (12 ekim ??)
18.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Günaydınn kızlarrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt

Herkese iyi haftalar diliyorum.Nasılsınız?

Not:Filiz abla öğleden sonra gelicek kuaföre gidecekmiş merak etmeyinnyerimseniben

iyyim kumsalcım kahvaltımı yaptım şimdi p.tesi sendromu için hazırım artık :)))

irem resim süper geçen birinde gördüm bende ekledim hemen :)))))

Günaydınn kızlarrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt

Herkese iyi haftalar diliyorum.Nasılsınız?

Not:Filiz abla öğleden sonra gelicek kuaföre gidecekmiş merak etmeyinnyerimseniben

günaydın irem nasılsın canım haber verdiğin için sağol
iyyim kumsalcım kahvaltımı yaptım şimdi p.tesi sendromu için hazırım artık :)))

irem resim süper geçen birinde gördüm bende ekledim hemen :)))))

afiyet olsun canım fazla yorma kendini

Günaydınnnn çıtırlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzz
2 günlük ayrılıktan sonra tekrar sizlerle birlikteyim canlarımmmmmm
ayyy sabah programı sunar gibi oldum kaydirigubbakcemile3
öncelikle doğumgünümü kutlayan herkese çooooooooookkkkkkkkkk teşekkür ederim kızlarrr..... mucxxx...
Bu ara geçmiş kandiliniz mübarek olsun kuzucuklarımmm allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
Ayrıca Dünya kadınlar gününüzüde kutluyorum güzzeeellll bayanlarrrrr hihoyyyt hihoyyyt

Biz iyiyiz çok şükür çok yoğun bir haftasonu geçirdik cumartesi akşamı gelmiştim yazıp çıktım fakat cerenin cicilerinin resimlerini ekleyemedim çünkü ben resimleri çektim foto mak. nın şarjı bitti kaydirigubbakcemile3 sonrada öyle kaldı ama bu akşam eklicem inşallah şarjı doldurdum hihoyyyt
Ayrıcaaa çokkk yorgunuz kızlarrrr bacaklarım çok ağrıyor dün bütün gün mutfakta ayaktaydım valla canım çıktı yaa -tatlicadiarzu- nasıl yattım nasıl uyudum ben bile bilmiyorum bu sabah zor kalktım mirmirmirmir
eee sizlerde neler var neler yok hatun kızlar iyimisiniz? Keyifler yerindemi?

günaydın cerencim nasılsın keyifler yerinde maşallah seninde kandilin mubarek olsun cicim

günaydın balımmm biz biraz yorgun vede uykusuzuz akşam olsada eve gidip yatsak mirmirmirmir mirmirmirmir
sen nasılsın tatlım nasıl geçti haftasonun ?

ay canım benim bu akşam eve gidince erkenden yatarsın bende iyiyim çok şükür nası olalaım aynı hafta sonuda güzeldi kocişle doktora gittik sonra baya bi dolaştık iii yani
dünde malum kandil ev ziyaretleri falan

bu arada yazdım ama görünmüyo haftasonu doktara gittik konuştuk bu ayda normal yoldan denicez bu ayda olmazsa aşılamaya başlıcam allahın izniyle adetimin 3. günü gidicem bakalım hayırlısı olsun

[

bu arada yazdım ama görünmüyo haftasonu doktara gittik konuştuk bu ayda normal yoldan denicez bu ayda olmazsa aşılamaya başlıcam allahın izniyle adetimin 3. günü gidicem bakalım hayırlısı olsun

hadi hayırlısı canım işallah güsel haberler alıcaz senden

slm kızlar yaseimin ve filiz abla başınız sagolsun...kumsal hayırlısı olsun en azından programınız belli...benimde uykum var ama aslında sabaha dogru çok kalktım..sabah hastanedeydim rutin testler yapıldı kan idrar falan aç gitmiştim kan verip çıktıgımda elim ayagım titriyordu mide bulantısı falan..kötüydüm..henüz tam olarak kendime gelemedim...

[

hadi hayırlısı canım işallah güsel haberler alıcaz senden
amin canım inşallah :Saruboceq:

sağol canım evet programımız belli bakalım ne olucak hayırlısıyla bu işide atlatıp güzel haberler alırız inşallah

yazmayı unuttum geçmiş kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun...
seninde kandilin mübarek olsun a.s.

tembel tavuk ne yatması daha saat 10:00 kaydirigubbakcemile3 akşam sohbetleride var dahaa bu hafta kocişin gececi kaçamazsınnnkaydirigubbakcemile3

diyene bak geçen haftayı bitiremeden izin alıp haftasonu tatilini 3 güne bağlayan kimdi???
Çatlak ben iki canlıyım hemencecik yoruluyorum ayrıcada dün normal insanın yapacağı işin iki katını yaptım düşün halimi geberiyorum yorgunluktan -tatlicadiarzu- kafam kalkmıyor mirmirmirmir valla bu akşamı bir atlatsam bütün hafta sizle olucam inşallah ama şuan bunun sözünü veremiyorum cicim malesef :1no2: :1closedeyes:

evet bende öyle yapıcam eve gittiğim gibi giyicem eşofmanları ve yatçam inşallah mirmirmirmir kocişle gezdiniz demek ne güzel hihoyyyt

canımmmm hakkınızda hayırlısı tatlım inşallah mavi denizden sonra sıra sendedir ve güzel haber sen verirsin hayırlısı ile inşallah :Saruboceq:

günaydın canım hoş geldin nasılsın? Neden kalktın kız o kadar uykudan ağrınmı vardı?
hamilelikte açlık daha bir ağır basıyor ya bende hiç tahammül edemiyorum açlığa Ramazan ayında nasıl oruç tutuyor bu hamileler :uhm: ben komaya girerdim heralde -tatlicadiarzu-

yazmayı unuttum geçmiş kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun...

Teşekkürler canım seninde a.s.

valla cnm bilmem iki gündür falan sabahları bir kaç kez kalkıyorum..bulantıyı falan geçtim de baş agrısı beni kötü yapıyor..

evet bende öyle yapıcam eve gittiğim gibi giyicem eşofmanları ve yatçam inşallah mirmirmirmir kocişle gezdiniz demek ne güzel hihoyyyt

evet cerencim bol bol gezdik iyi geldi kafamız dağıldı biraz

canımmmm hakkınızda hayırlısı tatlım inşallah mavi denizden sonra sıra sendedir ve güzel haber sen verirsin hayırlısı ile inşallah :Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiin canım rabbim hayırlısını versin

Hanım...Hanımm sen çatlak matlak ne biçim konuşuyorsun benimle:mymeka:

bu akşam iyice dinlen bu akşam canım kıyamam sanaa:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…