Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

bişi değil canım mavişim 6 haftalıkken görebilirsin

MAVİ DENİZ ve BENSSENB çok sevindim anlatamam.rabbim zamanında sağlıkla kucağınıza versin...

mavi denizim biz 4 haftalıkken keseyi gördük cnm
tam adet olacağım gün dr.a gittim
ama nokta kadardı
kesenin görünmesi bhcg değeriyle alakalıymış
2900 falandı benimki görmemiz gerkir dedi dr. bu değerle
kapl atışları içinde 6.hafta da gittik ve duyduk
şu 2 hafta çabuk geçer
endişelenme sen.

selam kızlar.nur canım aybalayı çok merak ettim.görüşüyormusun.hiçbir sayfada yok...

canım geçen gün merak edip özelden mesaj attım aybalaya iyiymiş şükür çok fazla takılmıyor buraya zannedersem aşılama falan yapılacakmış....
sen nasılsın canım bebişin nasıl???

canım geçen gün merak edip özelden mesaj attım aybalaya iyiymiş şükür çok fazla takılmıyor buraya zannedersem aşılama falan yapılacakmış....
sen nasılsın canım bebişin nasıl???

anladım canım ya merak ettim aradım bulamadım.allahım onuda güldürür inşallah.iyiyiz canım.2 gün sonra 20 haftalık olcam.doğum temmuza kaydı.herşey yolunda elhamdülillah.sende iyisin değilmi?gerçi temmuz ayındakilerin sayfasında okuyorum seni...kib

entelliyecim kuzum nerdesin ?
canım iş yerinde ben böle işte bi uğruyorum kaçıyorum ceee deyip öle bir giriyorumki siteye kaçak ölürsünüz gülmekten bende birazdan doktora gidecem kızlar bugün rutin kontrolüm var bakalım bebişim kesin erkekmi hayırlısıyla dün konuştuğunuz şu ağda mevzusu ben arkadaşıma yaptırıyorum çok hijyenik bir yer 15 dk tertemiz oluyorum ama maalesef memlekete gitmiş başkasına asla gidemem bel fıtığı var kendimde eğilemiyorum bu yüzden şimdi nefret ettiğim bir yönteme başvurmak zorundayım öfffff yaaa sonrada sürekli batmalar falan sinir yani ama 10 da randevum var bu saatten sonra napabilirimki :çok üzgünüm:

günaydınlar...ama kimse yok inş biri gelir valla kızlar beni yanlız bırakmayın yaaaa....doktora gittim dün akşam 4 haftalıkmışız..haftaya keseyi görebiliriz dedi doktorum perş.günü görecem keseyi..p.teside hastaneye gidecem genel rutin testler varmış yapılacak onları yaptıracam birde vitamin falan verecekmiş elevit yazıyordu sonra neyse hastaneye gel testleri yapalım sonra yazarım dedi....ignemi vuruldum ..eee kimse gelmeyecekmiii????

bizde iyiyiz canım kızımla koşturuyoruz kpssye hazırlanıyoruz haırlısı bakalım

ayy bebişimiz 4 haftalık mı olmuş sevsin onu teyzesi ben saat 12ye kadar buralardayım canım bugün ev gezmesine gidecem annemlekaydirigubbakcemile3

nurcum ayy yeni farkettim seni başka yerlerdede geziniyordum çünkü...evet cnm sattan itibaren sayıyorlar ya..bende 1 kadar buradayım cnm ...ama bugün de bitmez işte..hafiften başım agrıyor..korkuyorum artmasından..

mavim canımın içi iki gündür girmiyodum şimdi gördüm allahıma binlerce şükürler olsun hamişsin ben ne dedim sana senden umutluyum vede rüyamı söylemiştim daha önceleri sen hamile olucaksın diye canım sabah sabah ne sevindim bilermezsin kardeşim benim allah sorunsuz sağlıkla ilerlemek nasip etsin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile5 :lepi::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…