- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.921
kumsall yazılar güzeldi canımmmm ellerine sağlık kaydirigubbakcemile3
ooo mavi deniz bak sen artık hamilelik ile ilgili şeyler sormaya başladın bu günleride gördük şükür :Saruboceq:
canım valla ben ilk ultrasona 8 haftalık iken girmiştim keseyide kalp atışınıda görmüşütk ben biraz geç fark ettiğim için uzun sürdü kaydirigubbakcemile3 ama sanırım 5 yada 6. haftada görülüyordu kese tam hatırlayamadım bende valla öylemiydi ya :uhm:
selam kızlar.nur canım aybalayı çok merak ettim.görüşüyormusun.hiçbir sayfada yok...
canım geçen gün merak edip özelden mesaj attım aybalaya iyiymiş şükür çok fazla takılmıyor buraya zannedersem aşılama falan yapılacakmış....
sen nasılsın canım bebişin nasıl???
canım iş yerinde ben böle işte bi uğruyorum kaçıyorum ceee deyip öle bir giriyorumki siteye kaçak ölürsünüz gülmekten bende birazdan doktora gidecem kızlar bugün rutin kontrolüm var bakalım bebişim kesin erkekmi hayırlısıyla dün konuştuğunuz şu ağda mevzusu ben arkadaşıma yaptırıyorum çok hijyenik bir yer 15 dk tertemiz oluyorum ama maalesef memlekete gitmiş başkasına asla gidemem bel fıtığı var kendimde eğilemiyorum bu yüzden şimdi nefret ettiğim bir yönteme başvurmak zorundayım öfffff yaaa sonrada sürekli batmalar falan sinir yani ama 10 da randevum var bu saatten sonra napabilirimki :çok üzgünüm:entelliyecim kuzum nerdesin ?
anladım canım ya merak ettim aradım bulamadım.allahım onuda güldürür inşallah.iyiyiz canım.2 gün sonra 20 haftalık olcam.doğum temmuza kaydı.herşey yolunda elhamdülillah.sende iyisin değilmi?gerçi temmuz ayındakilerin sayfasında okuyorum seni...kib
günaydınlar...ama kimse yok inş biri gelir valla kızlar beni yanlız bırakmayın yaaaa....doktora gittim dün akşam 4 haftalıkmışız..haftaya keseyi görebiliriz dedi doktorum perş.günü görecem keseyi..p.teside hastaneye gidecem genel rutin testler varmış yapılacak onları yaptıracam birde vitamin falan verecekmiş elevit yazıyordu sonra neyse hastaneye gel testleri yapalım sonra yazarım dedi....ignemi vuruldum ..eee kimse gelmeyecekmiii????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?