- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.021
Canlarim dun gece yine kan geldi benden, bu sefer bayagi coktu..Bugun ultrason randevumuz var, insallah o zamana kadar durur..Lutfen dua edin ama laf olsun diye demiyorum, lutfen herkesten dua bekliyorum.. Insallah bebisimizi sorunsuz bir sekilde zamaninda kucagimiza aliriz..
menzilcim plesenta henüz çımamıştı degilmi..peki bu kanamalarının onunla mı ilgisii var daha önce olmuşmuydu?inş cnm yarın hayırlı haberler alırsın...yürekten diliyorum ki rabbim sorunsuz saglıkla bebgini kucagına almak nasip eder..emin ol dualarımdasın..
Canlarim dun gece yine kan geldi benden, bu sefer bayagi coktu..Bugun ultrason randevumuz var, insallah o zamana kadar durur..Lutfen dua edin ama laf olsun diye demiyorum, lutfen herkesten dua bekliyorum.. Insallah bebisimizi sorunsuz bir sekilde zamaninda kucagimiza aliriz..
Allah hicbirinizin bu yolda ellerini bos birakmasin isallah hepiniz icin dua ediyorum inanin birgun hepiniz anne olacaksiniz rabbim yaninizda olsun
iyiyim bitanem yeni kalkdim tembel tembel oturuyorum-tatlicadiarzu- birazdan disari cikcam.sen nasilsin neoldu sonuc dr gitdinmi??
slm hatunlar
nasılsınız bakalım
ben bi geçmişi okuyup geliyorumm
canımmm çok geçmiş olsun güzel haberlerle dön inşallah tatlım dualarımız seninle bitanem :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah razı olsun duana amiiiiiiiiiiinnnnnn diyorum. Rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın inşallah herkesin yüzünü güldürsün hayırlısı ile.
Bu arada hoş geldin?
Allah hicbirinizin bu yolda ellerini bos birakmasin isallah hepiniz icin dua ediyorum inanin birgun hepiniz anne olacaksiniz rabbim yaninizda olsun
hosbuldum cnm bakiyorumda minik cerenimiz oluyormus rabbim hayirlisiyla saglikla cerenine kavusmayi nasip etsin isallah annelik mukemmel bir duygu
bende iyiyim çok şükür evet doktora gittik buay normal yoldan denicem olmazsa aşılama yapılacak .sende fazla yorma kendini canım
beyazcım hoşgeldin nasılsın miniğimiz nasıl
canım benim çok üzüldüm inşallah kanaman durur ve herşey yoluna girer allahın izniyle bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?