Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Canlarim dun gece yine kan geldi benden, bu sefer bayagi coktu..Bugun ultrason randevumuz var, insallah o zamana kadar durur..Lutfen dua edin ama laf olsun diye demiyorum, lutfen herkesten dua bekliyorum.. Insallah bebisimizi sorunsuz bir sekilde zamaninda kucagimiza aliriz..

menzilim inş kısa zmanda kanaman durur..daha öncede olmuştu sanırım nedeni neydi?biz zaten laf olsun diye dua etmiyoruz balım..neden öyle dedin ki?

canım benim ya geçmiş olsun
umarım bir sorun yoktur
hayırlı haberlerle dönersin
dr.un bu kanamaların nedenini söylemedi mi
bende hiç olmadı
önemli bişey değildir umarım
dlarımız seninle canım benim

Canim laf olsun diye ediyorsunuz demedim ben, demek istedigim dua etmeyi unutmayin insallah.. Bende plasenta previa var, ondan oluyor bu.. Bugun plasenta yukari cikmismi diye bakilcakti ultrasonda ama zaten biliyorum hala asagida gorunuse gore.. Artik bol bol dinlenicem...

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 prenses_irem..........................(19 Mart)
4 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim............................40. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................33. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................31. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (12 ekim ??)
18.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

menzilcim plesenta henüz çımamıştı degilmi..peki bu kanamalarının onunla mı ilgisii var daha önce olmuşmuydu?inş cnm yarın hayırlı haberler alırsın...yürekten diliyorum ki rabbim sorunsuz saglıkla bebgini kucagına almak nasip eder..emin ol dualarımdasın..

Evet canim gorunuse gore hala asagida.. Kanama bundan dolayi oluyor.. Cok dikkat etmem ve dinlenmem gerekiyor bundan sonra.. Cok sagol canim...

Allah hicbirinizin bu yolda ellerini bos birakmasin isallah hepiniz icin dua ediyorum inanin birgun hepiniz anne olacaksiniz rabbim yaninizda olsun

canımmm çok geçmiş olsun güzel haberlerle dön inşallah tatlım dualarımız seninle bitanem :Saruboceq: :Saruboceq:

Allah hicbirinizin bu yolda ellerini bos birakmasin isallah hepiniz icin dua ediyorum inanin birgun hepiniz anne olacaksiniz rabbim yaninizda olsun

Allah razı olsun duana amiiiiiiiiiiinnnnnn diyorum. Rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın inşallah herkesin yüzünü güldürsün hayırlısı ile.
Bu arada hoş geldin?

iyiyim bitanem yeni kalkdim tembel tembel oturuyorum-tatlicadiarzu- birazdan disari cikcam.sen nasilsin neoldu sonuc dr gitdinmi??

bende iyiyim çok şükür evet doktora gittik buay normal yoldan denicem olmazsa aşılama yapılacak .sende fazla yorma kendini canım
slm hatunlar
nasılsınız bakalım
ben bi geçmişi okuyup geliyorumm

beyazcım hoşgeldin nasılsın miniğimiz nasıl

canım benim çok üzüldüm inşallah kanaman durur ve herşey yoluna girer allahın izniyle bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın dualarımız seninle

hosbuldum cnm bakiyorumda minik cerenimiz oluyormus rabbim hayirlisiyla saglikla cerenine kavusmayi nasip etsin isallah annelik mukemmel bir duygu

kızlarr çok okumadım geçmişi şöyle bi göz attım
menzilcim dularım seninle herşey olunda olucak işallah

hosbuldum cnm bakiyorumda minik cerenimiz oluyormus rabbim hayirlisiyla saglikla cerenine kavusmayi nasip etsin isallah annelik mukemmel bir duygu

evet inşallah hayırlısı ilee rabbim isteyen herkese nasip etsin hamileliği vede doğumu biz birinci aşamadayız henüz bakalım doğumla birlikte gelen annelik bize neler getirecek. Rabbim herkesi meleklerine kavuştursun inşallah...
Sen hamilemisin? Biraz kendinden bahsedermisin?

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 prenses_irem..........................(19 Mart)
4 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim............................40. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................31. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (12 ekim ??)
18.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

allah iyilik versin canim.hakkinda neyse hayirlisi olan o olsun canim allah gönlüne göre versin.peki bitanem yormam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…