Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Mavişim utanıyorum resmeeen çok geri kalmışım ben yaaaklava:

Allahım tamamına erdirsin inşallaah Hoşgelmiş minik mucizen
Maşşallaaaahhh sizee

kızlar biri bana geçmişi özetlesin nolurrr belim ağrıdı amma uzun ya maşallaah.

aklımda kaldığı kadarıyla yazayım
mavişimiz o artık bi anne adayı :)))))
filiz abla bu hafta işe başlıcaktı ( öğretmenliğe) bu saate kadar uğramadığına göre başlamıştır heralde :)))))))

cerenin hafta sonu şeker yüklemesi vardı sonuçlar güzel :))))))))

şimdilik bukaaa aklıma gelirse yazarım yinekaydirigubbakcemile3

ya benim tutmuyor tutusada veremezdim zaten kan cnm sıkıldı inş kurtulur minik yavrucak..

kumsalım igneler ortalama 5 gün sürüyor sanırım valla hatırlayamadım bir an ama igne aşılama 1 haftayuı kesin bulur..o birazda senin yumurta gelişiminle ilgili yeterince olgunlaşınca hemen yapılır..aşılama süreside hemen 10 dk sonra biraz dinleniyorsun..

sağol canım teşekkür ederim

Merhaba kızlaaaaaaaaar, bugün hiç uğrayamadım... sabahtan kuaföre gittim, hava çok güzel olduğu için küçük görümcemle öğlen bir yemek yiyip oradan Cunda'ya gittik... eve geldim ve yemek yaptım derken saat 17.30 olmuş bile. Pazartesileri boş günüm, okul yok yani, yarın işe başlıyorum kızlar :sm_cool:

Menzil gülü canım dualarım seninle hayatım, hiç merak etme, kötü hiçbir şey getirme aklına çünkü herşey yolunda gidecek, Rabbime güven ve sakın ama sakın yorma kendini, devamlı dinlen hayatım... merak etme Yusufumuzu sağlıkla kucağına alacaksın tatlım :1hug:

Arifecim inşallah aşılamaya gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın hayatım... olmazsa da aşılama yaptırırsın dediğin gibi :) hadi bakalım sıra sende hayatım :dance:

İreeeeeeeeeeeeeeeeeem aferin kız, tebrikler yavru kuşum :hooray: :sm_cool: :dance:

Mavişim iyi misin güzelim? test sonuçlarını aldın mı?

Burcucum nasılsın hayatım? bulantılar var mı?

ablacım saçını güle güle kullan kestirdinmi..ben 1 ay önce kestirmiştim ama sanırım kuaför yolu gözüktü bana hem bu sefer uzun sacımı biraz daha kısaltmak için omuzlarda falan... iyiyim ben ama sabah kötü idim bulantı baş agrısı el ayak titremesi açlıktan kan verecem diye aç gittim..hastanede 1 saat ayakta bekledim ...test sonuçları yarın öglen alacaz birsürü test vardı çünkü 5 tüp kan 1 idrar... yarın öglen sonucu alıp akşam üzeri doktoruma faks çekecegim..ohhh cundanın keyfinide çıkarmışsın..bu sene gelecegim diyordum ama şuanda meçhul valla..

mavi denizim
bilmem inanırmıısn ama hami,leleikte saç kestirilmezmiş canım ya
eskiler öyle der
ne alaka bilmiyorum
ama bende ksetirecektim
annem bekle diyor doğumdan sonra kesecekmişim.:uhm:

canım yok kestirmedim, dip boyası gelmişti saçımı boyattım, malum yarın okula başlıyorum, bu halde gitmeyeyim dedim. kıyamaaaaaam iyi misin şimdi? bulantılar başladı mı yoksa açlıktan mı bulandı miden? sonuçları yarın bize de bildir canımcım... gerçi gün içinde ben burada olamayacağım ama akşam geldiğimde okurum en azından haberdar olurum hayatım :) bu sene olmazsa seneye gelirsin, şu an senin durumun daha önemli... eee kıymetlimiz yolda değil mi? Cunda bekler seni merak etme a.s
hoşgeldin filiz ablam
heyacanlı mısın yarın ilk gününmüş?
araya ne kadar zaman girdi merak ettim doğrusu?
hoşbulduk canımcııııım... evet yarın ilk günüm, eh biraz var heyecan ama eski öğrencilerim hepsi, o yüzden sadece iş hayatına geri dönüş heyecanı var şu an... araya sadece 9 ay girdi, geçen sene haziranda bırakmıştım işi :)

yav ne bileyim herkes öyle diyor ama benim saç uzun yani uzun yıkaması kurutması beni mahveder 9 ayda..malum yaz da geliyor ..saçlarım ince telli olsa neyse de ama çok kalın telliler..bilmiyorum cnm ya ne yapacam..

filiz ablacım..bulantı bilmiyorum bebkten mi ,ama ben açlıktanda oldugunu düşünüyorum..malum sık acıkmaya başladım ama bulantım varken aklıma yemek bile gelmedi su bile içemedim..neyse ben çıkıyorum şimdi yarın yazarım sonuçları sen gelince okursun..zaten doktorumda akşam haber verir bana ne çıktıgını sonuçta.. herkese iyi akşamlar..

iyi akşamlar canım, yarın bekliyorum haberlerini :) çok öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…