Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

önümüzdeki aydı dimi cnm?inş sende benim gibi ilk aşılamada yakalarsın minik melegi..
evete canım inşallah canım dualarından beni eksik etme

hoşgeldin ablacım nasılsın yarınki ilk iş günün şimdiden hayırlı olsun inşallah çok güzel geçer aminnnnnnnnnnnnn ablacım çok sağol bu ay kendiliğinden olsa nası sevinirim allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

iyi akşamlar canım kendine dikkat et

hoşbulduk canım :) sağoooool inşallah güzelim... sınıflarımdan bir tanesi çok azgın... Allh yardımcım olsun :) inşallah güzelim doğal yoldan olur ama sağlıklı olsun en önemlisi o... Allah hayırlısını versin :)

kızlar herkese merhaba sizleri çok özledim iki gündür işler yoğun giremedim cuma kontrolüm vardı gittim şükürler olsun herşey yolunda bebişim biraz daha büyümüş dr um ellerini ayaklarını kalbini kafasını tek tek gösterdi çok hareketli maşallah dedi gelişimide yerinde dedi.. ve 2.düzey ayrıntılı ultrason randevumu ne zamana aldığımı sordu ben de önümüzdeki cumartesi yani ayın 14 dünde 21 .haftamın içinde dedim gitte iyice bi gör bebişini dedi..

ne güzel ierrorcum, harika haberler bunlar, darısı bizim başımıza inşallah hayatım... hadi bakalım detaylı olarak gör bebişini... kimbilir ne kadar mutlu ve huzurlusundur canım :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

hayir cnm ben hamile degilim 4 ocakta nurtopu gibi bir erkek dunyaya getirdim darisi hepinizin basina.sizlerin suan hislerinizi yasadiklarinizi cok iyi anliyorum herseyi olumlu dusunun sakin stres yapmayin simdiki stresiniz bebeginizede yansiyor dogumdan sonra bile.hamilelikle ilgili herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz bu konuda artik profesyonel oldum diyebilirim hamileligin tadini cikarin her zaman ele gecmez

Loracım hoşgeldin aramızaahihoyyyt

Yaptığın davranışı taktir ettim hakikatten örnek alınacak bir tavır
Bizlere yardımcı olmak amacıyla aramıza katıldığın için sana kucak dolusu teşekkürlerra.s.

ierrorcum çok sevindirici gelişmeler bizleri merakta bırakmadığın için çok teşekkürlerŞeniz dr dan sonrada anlat ama neler hissettiğinii gel gine tama mı:a015:

teşekkürler cnm ya
sen bizden tecrübelisin
eminim başımız çok sıkışacaktır.a.s.

mavi denizim
bilmem inanırmıısn ama hami,leleikte saç kestirilmezmiş canım ya
eskiler öyle der
ne alaka bilmiyorum
ama bende ksetirecektim
annem bekle diyor doğumdan sonra kesecekmişim.:uhm:

Canim ya ne alakasi var. inanmayin boyle seylere. bir tane Turklerin bebeklerine mi biorsey oluyor sac kestirince. benim bir suru yabanci arkadasim var bebekleri de kendileri de turp gibiler. saclarini da surekli kestirdiler hamilelikleri boyunca. soyledim bizde boyle soylenir diye, gulduler. yani bu gercekse nedne herkesin evladina olmuyor da Turklere oluyor?

uzak dogulular da esyani yerini dgeistirmezmis. haid onu anlarim agir kaldirmasin vs diye olabilir ama sac kestirmemek ne alaka?

Herkese ennn kocamanından günaydııııııııınnnnnnnnnnnn
Gününüz aydın neşeniz bol olsun hanımlar nasılsınız?
Dün apar topar kayboldum iyi akşamlar bile diyemedim kusuruma bakmayın birden patronlarımın baskınına uğradımda :) bir dahada açamadım zaten topiği eve gidince de göya eşofmanlarımı giyip yatıcaktım dimi nerdeeeee :):):)
Eve bir gittim önce yemek yedim aç karnımızı doyurduk malum eşim gececi bu hafta ben evde yalnızım, sonra dedim hadi bu saatte yatmayayım gece uyanırım daha erken ütü yapayım dedim ne birikmiş 2 saat sürdü valla
Madem yatacam dedim duş alayımda rahat rahat uyku çekerim haftasonu yoğun olduğu için duşa girme fırsatım olmamıştı, eee derken madem dedim duş alıcam bacaklarıma cırt cırt yapayım çıksın aradan derken derken onu yapayım şunu halledeyim derken saat 11.30 olmuştu ve ben anca oturmuştum :) Bir yatmışım ama nasıl rahatlamışım sabah güzel uyandım :):):) ışte böyle kızlar dün akşamda dinlenemedim

Filiz ablacımmm bu gün ilk iş günün hayırlı olsun diyelim umarım istediğin gibi gider herşey ve inşallah o azgın sınıf biraz akıllanmıştır. Baktın aynılar hemen bizi haber et biz topik olarak gelir onların canına okuruz dimi kızlar kaydirigubbakcemile3

ıerror miniğini görmüşsün cnaım benim ya darısı bekleyenlerin başına inşallah hayırlısı ile tatlım herşeyin yolunda gidiyor olması çok güzel bir haber Rabbim herkese nasip etsin inşallah....

Burcum, Arifem sizlerede günaydın canlarım nasılsınız?

ıreeeeeeeemmmmmmmm naberrrr kuzummm???

Lora teşekkür ederim hayatım burda bizim sana soracağımız bir çok şey olabilir sen devam et takılmaya şekerim. Bu arada gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah oğlunuzu size bağışlasın Rabbim. Darısı bizlerinde başına hayırlısı ile inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…