- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.061
evete canım inşallah canım dualarından beni eksik etmeönümüzdeki aydı dimi cnm?inş sende benim gibi ilk aşılamada yakalarsın minik melegi..
Merhaba kızlaaaaaaaaar, bugün hiç uğrayamadım... sabahtan kuaföre gittim, hava çok güzel olduğu için küçük görümcemle öğlen bir yemek yiyip oradan Cunda'ya gittik... eve geldim ve yemek yaptım derken saat 17.30 olmuş bile. Pazartesileri boş günüm, okul yok yani, yarın işe başlıyorum kızlar :sm_cool:
Menzil gülü canım dualarım seninle hayatım, hiç merak etme, kötü hiçbir şey getirme aklına çünkü herşey yolunda gidecek, Rabbime güven ve sakın ama sakın yorma kendini, devamlı dinlen hayatım... merak etme Yusufumuzu sağlıkla kucağına alacaksın tatlım :1hug:
Arifecim inşallah aşılamaya gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın hayatım... olmazsa da aşılama yaptırırsın dediğin gibi :) hadi bakalım sıra sende hayatım :dance:
İreeeeeeeeeeeeeeeeeem aferin kız, tebrikler yavru kuşum :hooray: :sm_cool: :dance:
Mavişim iyi misin güzelim? test sonuçlarını aldın mı?
Burcucum nasılsın hayatım? bulantılar var mı?
filiz ablacım..bulantı bilmiyorum bebkten mi ,ama ben açlıktanda oldugunu düşünüyorum..malum sık acıkmaya başladım ama bulantım varken aklıma yemek bile gelmedi su bile içemedim..neyse ben çıkıyorum şimdi yarın yazarım sonuçları sen gelince okursun..zaten doktorumda akşam haber verir bana ne çıktıgını sonuçta.. herkese iyi akşamlar..
arifecim,filiz ablam iyi akşamlar ben de çıkıyorum
birazdan eşim gelir
bişeyler hazırlıyım
Şeniz
evete canım inşallah canım dualarından beni eksik etme
hoşgeldin ablacım nasılsın yarınki ilk iş günün şimdiden hayırlı olsun inşallah çok güzel geçer aminnnnnnnnnnnnn ablacım çok sağol bu ay kendiliğinden olsa nası sevinirim allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
Cok tesekkur ederim arkadaslarim... Allah razi olsun...
kızlar herkese merhaba sizleri çok özledim iki gündür işler yoğun giremedim cuma kontrolüm vardı gittim şükürler olsun herşey yolunda bebişim biraz daha büyümüş dr um ellerini ayaklarını kalbini kafasını tek tek gösterdi çok hareketli maşallah dedi gelişimide yerinde dedi.. ve 2.düzey ayrıntılı ultrason randevumu ne zamana aldığımı sordu ben de önümüzdeki cumartesi yani ayın 14 dünde 21 .haftamın içinde dedim gitte iyice bi gör bebişini dedi..
evet inşallah hayırlısı ilee rabbim isteyen herkese nasip etsin hamileliği vede doğumu biz birinci aşamadayız henüz bakalım doğumla birlikte gelen annelik bize neler getirecek. Rabbim herkesi meleklerine kavuştursun inşallah...
Sen hamilemisin? Biraz kendinden bahsedermisin?
hayir cnm ben hamile degilim 4 ocakta nurtopu gibi bir erkek dunyaya getirdim darisi hepinizin basina.sizlerin suan hislerinizi yasadiklarinizi cok iyi anliyorum herseyi olumlu dusunun sakin stres yapmayin simdiki stresiniz bebeginizede yansiyor dogumdan sonra bile.hamilelikle ilgili herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz bu konuda artik profesyonel oldum diyebilirim hamileligin tadini cikarin her zaman ele gecmez
kızlar herkese merhaba sizleri çok özledim iki gündür işler yoğun giremedim cuma kontrolüm vardı gittim şükürler olsun herşey yolunda bebişim biraz daha büyümüş dr um ellerini ayaklarını kalbini kafasını tek tek gösterdi çok hareketli maşallah dedi gelişimide yerinde dedi.. ve 2.düzey ayrıntılı ultrason randevumu ne zamana aldığımı sordu ben de önümüzdeki cumartesi yani ayın 14 dünde 21 .haftamın içinde dedim gitte iyice bi gör bebişini dedi..
hayir cnm ben hamile degilim 4 ocakta nurtopu gibi bir erkek dunyaya getirdim darisi hepinizin basina.sizlerin suan hislerinizi yasadiklarinizi cok iyi anliyorum herseyi olumlu dusunun sakin stres yapmayin simdiki stresiniz bebeginizede yansiyor dogumdan sonra bile.hamilelikle ilgili herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz bu konuda artik profesyonel oldum diyebilirim hamileligin tadini cikarin her zaman ele gecmez
mavi denizim
bilmem inanırmıısn ama hami,leleikte saç kestirilmezmiş canım ya
eskiler öyle der
ne alaka bilmiyorum
ama bende ksetirecektim
annem bekle diyor doğumdan sonra kesecekmişim.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?