Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Kibelecim günaydın tatlım nasılsın?
Evet saç kestirmek iyi değil derler hamilelikte göyam bebeğin ömrü kısa olurmuş allah korusun.
Yaaa varya ben hiç inanmam böyle şeylere bunları Allah bilir verende o alanda. Eğer bebeğin ömrü kısa olcaksa ben saçımı boyumdanda uzun tutsam uzatamam biçilen ömrü saçma sapan inanışlar bunlar. Kocakarı lafları hep karılar zamanında durmuş düşünüş ne çıkarsak ne yapsak diye zamane kadınları işte hepsi atmış ortaya bir şeyler biz bunlara bakacak olursak ohooooo hiç yaşamayalım hatta evden dışarı çıkmayalım bunu istiyorlar yani inanışları buraya getiriyorlar resmen.
O yüzden takmayın kızlarrr bu tür şeylere saçmalık abidesi bunlar kafa karıştırıp insanı korkutmak amaç gerek yokki kendi doğru bildiğinizi yapın derim ben....

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 prenses_irem..........................(19 Mart)
4 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim............................40. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................31. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (12 ekim ??)
18.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

günaydın cerencim ben iyiyim sağol canım sen nasılsın dün dinlenememişsin yine bak kendine dikkat et daha fazla yorma kendini bu aralar kuzum

günaydın kızlar nasılsınız....cerencim herkesi saymışsın beni atlamışsın aşkol :dilcikar:

okudum dogum hikayesini güzel ama korktum valla ben içim bir tuhaf oldu....

günaydın cerencim ben iyiyim sağol canım sen nasılsın dün dinlenememişsin yine bak kendine dikkat et daha fazla yorma kendini bu aralar kuzum

Evet canım ya maleef eve gidince şu işide yapayım buda bitsin derken yine gece yarısı oldu 2 gündürde ceren hanım hareketsiz sanırım ona haksızlık ediyorum ben yorulunca o aha çok yoruluyor ve parmağını kaldıracak hali kalmıyor yavrumun o yüzden artık bir şey yapmayacağım bacaklarımı uzatıp keyif yapıcam en azından kızım için :):):)

günaydın kızlar nasılsınız....cerencim herkesi saymışsın beni atlamışsın aşkol :dilcikar:

canımmm özür dilerim pardonn kusura bakma :çok üzgünüm: a.s.
nasılsın bitanem iyimisin keyfin yerindemi? Nasıl hissediyorsun kendini?
Kıızzz bir laf vardır hani korkunun ecele faydası yok diye bilirsin kaydirigubbakcemile3
Korksanda cesurda olsan o minik çıkacak ordan annesi oraya gelene kadar azmı uğraştın canım allah bir kolaylığını verir merak etme. Hem daha sen çok çok yolun başındasın kuzum şimdiden doğumu düşünme sakın hamileliğin tadını çıkar kuzum :CüvCüv: :CüvCüv:
Bu arada kızlar karabiberim ne yaptı acaba normal şartlarda bu gün doğum görünüyordu 10 mart doğurdumu acaba ya :uhm: İnşallah bir avazda kurtulur sağ salim bebeğini kucağına alır :Saruboceq: :Saruboceq: :ecrin_bebek:

günaydın canım nasılsın .maviş hani dün bi topğikte kan aranıyodu ya beyza için küçük kız vefat etmiş

bencede haksızlık ediyosun cerencim kendini düşünmüyosan miniğini düşün o senin bulunduğun durumdan iki kat daha fazla etkileniyor şimdi bu akşam yemeğini yedikten sonra uzanıp dinleniyosun tamammınaniknanik

canımmm ya demek vefat etmiş yavrummm :a015: içim parçalandı ya senağlama allah anasına babasına sabır versin ne diyelim Rabbim korusun evlatlarımızı :Saruboceq:
söz canım bu akşam dinlenicem kaydirigubbakcemile5

inanmıyorum kumsalım ya dün daha babası ile konuştum sanırım kana ihtiyacımız kalmayacak diyordu çok üzüldüm ya..

Canım ya acaba durumu bildikleri içinmi kana ihtiyacımız olmayacak dediki? :uhm: senağlama

cerenim dün buraya yazmadım moraliniz bozulmasın diye..ben dün beyzanın babasını aradım hem emin olmak ki dogru olduguna emindim ama en azında destek olmak yanında oldugumuzu hissetsin kan ihtiyacının karşılanacagını söylemek için..o adamın sesini duymalıydınız nasıl sabırlı bizi teselli ediyor allah razı olsun bacım çok sagolun dedi. bir kaç arkadaş geldi ama şuanda kana gerek olmadıgı makinaya baglı oldugunu söyledi bekliyoruz doktorlar pek içaçıcı olmadıgını söylediler dedi..kan ihtiyacı olursa haber veririm dedi..onların bir yakınıda bu sitede üye zaten onun vasıtasıyla beyza ile tanıştık..beyza iyieşecegini düşünüyordu acıdan agladıgında çıglık attıgında annesine şaka diyormuşş o haliyle bile çevresindekileri teselli etmiş..dün akşam maalesef kaybetmişler beyzayı yani yaklaşık ben konuştuktan 3 saat sonra falan olmalı...çok üzüldüm sözün bittigi yer maaleseff..lütfen minik melege bir fatiha okuyalım...

mavimm çok kötü oldum yaa tüylerim ürperdi vallaha gözlerim doldu allahımmmm nasıl bir dünya nasıl bir imtihan rabbim ailesine sabır versin kimseyede evlat acısı göstermesin inşallah..... Seninde dediğin gibi sözün bittiği yer beynim dondu resmen dicek söz bulamıyorum
Geçen haftada eşimin iş yerinden arkadaşının kızı daha 2 yaşında lösemi teşhisi konmuş bütün fabrikalardan para toplanıyordu tedavisi için inşallah faydası olur yavrum iyileşir allahım bizi böyle sınama yarabbim yalvarırımmmmm.....

Gcan hoşgeldin canım nasılsın?

Son düzenleme:

hosbulduk cerenım ıyıyım cok sükür sen nasılsın??

evet öyle kan konusunda aslında biraz daha duyarlı olmalıyız..çok hastalar var ümitle kan bekleyen..durumunuz el verdigince kan vermek gerekir ama kan bankasına bagış yapmayın çogu parayla satıyor yada ne bileyim çok çok acil olmadıkça kullanmıyorlar..inanın hastanede biraz dolaşınca çok kan bekleyen hasta oldugunu görürsünüz..biz onlarla konuşup hastanın adını vererek kan veriyorduk ben 1 kere verdim ama eşim hep verir..kan grubunuz uymasada bile takas yapıyorlar...

gcan nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…