Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

yok ya uyuyamadim bi tlf calar zir zir sinir oldum bende kalkdim..

kimmiş o münasebetsiz klava:
kapatsaydın ya güzelim telefonu madem yatıyorsun sende işi bilmiyorsun
Sadece eşine haber ver uyucam diye yeter gerisi boşşş eşin meraklanmasın yeter
Arayan bir daha arar sonra nasıl olsa

dogru dur bidakine öyle yapim... pasdanda harikkaaa olmus allah saglikli üzün ömürler versin canimmmmm

gcan yanlış anlamadıgına sevindim.ceren haklı eşine söyleseydin tlf kapatsaydın yada sesini kısıp uzagına koysaydın..ama ev tlf sustrumak kolay degil en kötü fişi çekersin unutmada ...cerenim pastanı göremedim maalesef ama eminimki güzeldir..

bidakine tlf fisini misini cekcem vallaha sinir oluyorum ya bide bos telefonlar ya neyse kafanizi sisirmiyeyim benim uyku tlf davamla..

dogru dur bidakine öyle yapim... pasdanda harikkaaa olmus allah saglikli üzün ömürler versin canimmmmm

Teşekkür ederim canımcım a.s. a.s.

evet evet ben eğer keyifsizsem yatıp uyucaksam eşime haber veriyorum sadece evide cebide kapatıyorum eşim evdeyse zaten o ilgileniyor bütün telefonlarla ve kendi telefonunuda sessize alıyor sağolsun. Hatta bizim evin zili kablosuz pille çalışıyor bu gibi durumlarda zilinde pilleri sökülüyor kaydirigubbakcemile3
Tam yok oluyoruz yani ortalıktan kimse ulaşamıyor :roflol:

harika olmuş cerencim çok güzel

Teşekkür ederim bitanem :teytey: a.s.

Bu arada kızlarrr cerene yeni ciciler aldım demiştim ya resimlerini ekledim albüme ve albümdeki resim limitim doldu sonunda kaydirigubbakcemile3
Yakında aldıklarımı koymak için ikinci albümü onayınıza açacağım kuzucuklar kaydirigubbakcemile3

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 prenses_irem..........................(19 Mart)
4 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim............................40. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................31. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (12 ekim ??)
18.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Kızlar merhaba.

Giremiyorum uzun zamandır. Dedeme belediye otobüsü çarpmış karşıdan karşıya geçerken. Yoğun bakımda. Ben de konyaya gittim yanına. Şu an için elimizden birşey gelmiyor diyor doktorlar. Dua edin lütfen.

Mavi Deniz hamiş galiba. Geçmişi okumadım ama Ceren' in yazdıklarından anladım. Çok sevindim. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşaallah. Gözün aydın canım.

Ceren doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı ve güzel bir ömür nasip etsin.

Sadece son sayfayı okuyabildiğim için şimdilik bu kadar yazabileceğim. Umarım herkesler iyidir.

allah acil sifalar versin dualarimiz sizinle ellimizden gelen duayi yapicaz canim cok üzüldüm..allah yardimciniz olsun.

slm slm slm hatunlar nasılsınız bakalım?
şimdi okuldan geldim,yağmurdada ıslandım,sırılsıklam oldum,hemen üstümü değiştirdim.
sabah okula giderken otobüste karnım çok ağrıdı kızlar ya şöyle 10-15 dk sürdü,geçtikten sonra tekrar ara ara ağrılarım oldu
eşimi aradım söyledim,belki derse girmem eve gelirim diye,hadi dedim buraya kadar gelmişken devamsızlık yapmayayım
ders sırasında da ağrım oldu
tam oalrak anlam veremediğim için bu ağrılar beni biraz korkuttu
hiçbirşeyim hazır değil daha:1shok:
sizler naslsınız bir yaramazlık yok değil mi hanımlar?

cnm ben bildiğimi söyledim,neden öyle dediklerini bilmiyorum ama hatırlatmak istedim mavidenize
ister kestirir saçlarını isterse kestirmez,ben o kadarına karışmadım farkındaysanız
ben kestirmedim sadece
kestirmeyi de düşünmüyorum
batıl matıl belki geri kafalılık ama içimde tuhaf bir his oluğu için kestirmedim ve vazgeçtim
herkesin şahsi görürşü farklı olur
saygı duymasını bilmek lazım.yerimseniben

of ya canım benim
ne denir ki şimdi bu durumda
Allah sabır versin inş.:Saruboceq:

Kızlarrrr doğum günü pastam nasıl? Beğendinizmi? Eşim yaptrımış :asigim:
cerencim pastan çok güzel olmuş
eşin baya romantik galiba
sende kesip yedin ha o pastayı?:1rolleyes:
görünüşü süper tadı kimbilir nasıldır?
valla tebrik etmek lazım eşini.hihoyyyt

htc80 geçmiş olsun cnm ya
inan üzüldüm
benimde geçen sene ananeme araba çarpmıştı
daha çarptığı yerde vefat etmiş
o yüzden böyle haberleri duyunca içim çok kötü oluyor
sen daha şanslısın şükür ki deden hala hayatta
inş da en kısa zamanda kendini toparlar cnm:1hug:

2 günüm kaldı hayırlısıyla öğrenecez sonucu kızlar klomen ve gonaphane ile hamiş kalanlar belirtileriniz nelerdi?? yazarsanız çok sevinirim

2 günüm kaldı hayırlısıyla öğrenecez sonucu kızlar klomen ve gonaphane ile hamiş kalanlar belirtileriniz nelerdi?? yazarsanız çok sevinirim

hakkında hayılrısı olsun cnm
inş Allah gönlüne göre verir
canım ben normal yolla hamie kaldım soruya cvp veremeyeceğim ama belirtiler aynıdır sanırım hep hamilelerde
ben hep adet olacağımı sanmıştım amam bebişmişkaydirigubbakcemile3

Canımmm çok çok geçmiş olsun tatlım aman diyim kendine dikkat et fazla yıpranmamaya çalış olurmu balım. Allah acil şifa versin inşallah dedene :Saruboceq:
Evet canım mavi deniz hamile sonunda nihayet oda hamile :CüvCüv: hihoyyyt
Darısı tüm bekleyenelerin başına inşallah hayırlısı ile....
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için a.s.

Teşekkür ederim canım evet eşim biraz romantik ama her zaman değil kaydirigubbakcemile3
Valla pastayı ben kestim ama resmin olmadığı yerden resimde yüzümün olduğu bölümü eşim yedi bana hiç acımadan kaydirigubbakcemile3 ama tadıda harikaydı yanii cokacimcoook
Canım ya karın ağrısı neden olmuşturki acaba :uhm:
ayaklarını üşütmüş olabilirmisin yağmurda felanda ıslanmışsın ya doğum için daha çok reken ya düşünme onu ama artık hazırlıklarada başlasan iyi olur canım :sm_cool:

Canım hakkında hayırlısı inşallah hamilesindir. Öğrenince bizide haberdar et emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…