- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.121
yok ya uyuyamadim bi tlf calar zir zir sinir oldum bende kalkdim..
kimmiş o münasebetsizklava:
kapatsaydın ya güzelim telefonu madem yatıyorsun sende işi bilmiyorsun
Sadece eşine haber ver uyucam diye yeter gerisi boşşş eşin meraklanmasın yeter
Arayan bir daha arar sonra nasıl olsa
[ımg]http://img7.imageshack.us/img7/5403/dsc00258x.jpg[/ımg]
kızlarrrr doğum günü pastam nasıl? Beğendinizmi? Eşim yaptrımış :asigim:
gcan yanlış anlamadıgına sevindim.ceren haklı eşine söyleseydin tlf kapatsaydın yada sesini kısıp uzagına koysaydın..ama ev tlf sustrumak kolay degil en kötü fişi çekersin unutmada ...cerenim pastanı göremedim maalesef ama eminimki güzeldir..
dogru dur bidakine öyle yapim... pasdanda harikkaaa olmus allah saglikli üzün ömürler versin canimmmmm
gcan yanlış anlamadıgına sevindim.ceren haklı eşine söyleseydin tlf kapatsaydın yada sesini kısıp uzagına koysaydın..ama ev tlf sustrumak kolay degil en kötü fişi çekersin unutmada ...cerenim pastanı göremedim maalesef ama eminimki güzeldir..
harika olmuş cerencim çok güzel
kızlar benim az işim var dışarıda yarım saat sonra gelecem..görüşürüz sonra
kızlar benim az işim var dışarıda yarım saat sonra gelecem..görüşürüz sonra
Kızlar merhaba.
Giremiyorum uzun zamandır. Dedeme belediye otobüsü çarpmış karşıdan karşıya geçerken. Yoğun bakımda. Ben de konyaya gittim yanına. Şu an için elimizden birşey gelmiyor diyor doktorlar. Dua edin lütfen.
Mavi Deniz hamiş galiba. Geçmişi okumadım ama Ceren' in yazdıklarından anladım. Çok sevindim. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşaallah. Gözün aydın canım.
Ceren doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı ve güzel bir ömür nasip etsin.
Sadece son sayfayı okuyabildiğim için şimdilik bu kadar yazabileceğim. Umarım herkesler iyidir.
Canim ya ne alakasi var. inanmayin boyle seylere. bir tane Turklerin bebeklerine mi biorsey oluyor sac kestirince. benim bir suru yabanci arkadasim var bebekleri de kendileri de turp gibiler. saclarini da surekli kestirdiler hamilelikleri boyunca. soyledim bizde boyle soylenir diye, gulduler. yani bu gercekse nedne herkesin evladina olmuyor da Turklere oluyor?
uzak dogulular da esyani yerini dgeistirmezmis. haid onu anlarim agir kaldirmasin vs diye olabilir ama sac kestirmemek ne alaka?
cerenim dün buraya yazmadım moraliniz bozulmasın diye..ben dün beyzanın babasını aradım hem emin olmak ki dogru olduguna emindim ama en azında destek olmak yanında oldugumuzu hissetsin kan ihtiyacının karşılanacagını söylemek için..o adamın sesini duymalıydınız nasıl sabırlı bizi teselli ediyor allah razı olsun bacım çok sagolun dedi. bir kaç arkadaş geldi ama şuanda kana gerek olmadıgı makinaya baglı oldugunu söyledi bekliyoruz doktorlar pek içaçıcı olmadıgını söylediler dedi..kan ihtiyacı olursa haber veririm dedi..onların bir yakınıda bu sitede üye zaten onun vasıtasıyla beyza ile tanıştık..beyza iyieşecegini düşünüyordu acıdan agladıgında çıglık attıgında annesine şaka diyormuşş o haliyle bile çevresindekileri teselli etmiş..dün akşam maalesef kaybetmişler beyzayı yani yaklaşık ben konuştuktan 3 saat sonra falan olmalı...çok üzüldüm sözün bittigi yer maaleseff..lütfen minik melege bir fatiha okuyalım...
cerencim pastan çok güzel olmuş
Kızlarrrr doğum günü pastam nasıl? Beğendinizmi? Eşim yaptrımış :asigim:
2 günüm kaldı hayırlısıyla öğrenecez sonucu kızlar klomen ve gonaphane ile hamiş kalanlar belirtileriniz nelerdi?? yazarsanız çok sevinirim
Kızlar merhaba.
Giremiyorum uzun zamandır. Dedeme belediye otobüsü çarpmış karşıdan karşıya geçerken. Yoğun bakımda. Ben de konyaya gittim yanına. Şu an için elimizden birşey gelmiyor diyor doktorlar. Dua edin lütfen.
Mavi Deniz hamiş galiba. Geçmişi okumadım ama Ceren' in yazdıklarından anladım. Çok sevindim. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşaallah. Gözün aydın canım.
Ceren doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı ve güzel bir ömür nasip etsin.
Sadece son sayfayı okuyabildiğim için şimdilik bu kadar yazabileceğim. Umarım herkesler iyidir.
slm slm slm hatunlar nasılsınız bakalım?
şimdi okuldan geldim,yağmurdada ıslandım,sırılsıklam oldum,hemen üstümü değiştirdim.
sabah okula giderken otobüste karnım çok ağrıdı kızlar ya şöyle 10-15 dk sürdü,geçtikten sonra tekrar ara ara ağrılarım oldu
eşimi aradım söyledim,belki derse girmem eve gelirim diye,hadi dedim buraya kadar gelmişken devamsızlık yapmayayım
ders sırasında da ağrım oldu
tam oalrak anlam veremediğim için bu ağrılar beni biraz korkuttu
hiçbirşeyim hazır değil daha:1shok:
sizler naslsınız bir yaramazlık yok değil mi hanımlar?
cnm ben bildiğimi söyledim,neden öyle dediklerini bilmiyorum ama hatırlatmak istedim mavidenize
ister kestirir saçlarını isterse kestirmez,ben o kadarına karışmadım farkındaysanız
ben kestirmedim sadece
kestirmeyi de düşünmüyorum
batıl matıl belki geri kafalılık ama içimde tuhaf bir his oluğu için kestirmedim ve vazgeçtim
herkesin şahsi görürşü farklı olur
saygı duymasını bilmek lazım.yerimseniben
of ya canım benim
ne denir ki şimdi bu durumda
Allah sabır versin inş.:Saruboceq:
cerencim pastan çok güzel olmuş
eşin baya romantik galiba
sende kesip yedin ha o pastayı?:1rolleyes:
görünüşü süper tadı kimbilir nasıldır?
valla tebrik etmek lazım eşini.hihoyyyt
2 günüm kaldı hayırlısıyla öğrenecez sonucu kızlar klomen ve gonaphane ile hamiş kalanlar belirtileriniz nelerdi?? yazarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?