- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.141
kızlar merhaba.
Giremiyorum uzun zamandır. Dedeme belediye otobüsü çarpmış karşıdan karşıya geçerken. Yoğun bakımda. Ben de konyaya gittim yanına. şu an için elimizden birşey gelmiyor diyor doktorlar. Dua edin lütfen.
Mavi deniz hamiş galiba. Geçmişi okumadım ama ceren' in yazdıklarından anladım. çok sevindim. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşaallah. Gözün aydın canım.
Ceren doğum günün kutlu olsun allah sağlıklı ve güzel bir ömür nasip etsin.
Sadece son sayfayı okuyabildiğim için şimdilik bu kadar yazabileceğim. Umarım herkesler iyidir.
slm slm slm hatunlar nasılsınız bakalım?
şimdi okuldan geldim,yağmurdada ıslandım,sırılsıklam oldum,hemen üstümü değiştirdim.
Sabah okula giderken otobüste karnım çok ağrıdı kızlar ya şöyle 10-15 dk sürdü,geçtikten sonra tekrar ara ara ağrılarım oldu
eşimi aradım söyledim,belki derse girmem eve gelirim diye,hadi dedim buraya kadar gelmişken devamsızlık yapmayayım
ders sırasında da ağrım oldu
tam oalrak anlam veremediğim için bu ağrılar beni biraz korkuttu
hiçbirşeyim hazır değil daha:1shok:
Sizler naslsınız bir yaramazlık yok değil mi hanımlar?
Cnm ben bildiğimi söyledim,neden öyle dediklerini bilmiyorum ama hatırlatmak istedim mavidenize
ister kestirir saçlarını isterse kestirmez,ben o kadarına karışmadım farkındaysanız
ben kestirmedim sadece
kestirmeyi de düşünmüyorum
batıl matıl belki geri kafalılık ama içimde tuhaf bir his oluğu için kestirmedim ve vazgeçtim
herkesin şahsi görürşü farklı olur
saygı duymasını bilmek lazım.yerimseniben
of ya canım benim
ne denir ki şimdi bu durumda
allah sabır versin inş.:saruboceq:
Cerencim pastan çok güzel olmuş
eşin baya romantik galiba
sende kesip yedin ha o pastayı?:1rolleyes:
Görünüşü süper tadı kimbilir nasıldır?
Valla tebrik etmek lazım eşini.hihoyyyt
cerencim ya saah bişeyim yoktu kalktım eşimle beraber çıktık dışarı güldük falan
otobüste ayakta gidiyordum
malum biizm milletimiz işte
kimseler yer vermedi
ama baya ağrım oldu birden başladı
sırtımdan terler aktı valla
şimdi ağrısa yağmurdandır üşüttüm diyeceğim ama
ıslanana kadar ara ara heğ ağrıdı
inş bişey yoktur cnm ya
bu ayın sonuna kadar okula devam edicem sonrada rapor alıcam cnm
sadece sınavlara girerim artık
çantamı da o zaman hazırlarım diyordum ama bakalım
bir an önce yapsam iyi olacak galibadelikafadulden
eşinin kıymetini bil valla cerencim
sana değer verdiği belli
kim bilir kaç gün önceden sipariş vermiştir pasta için
inş hep ağzınızın tadı böyle güzel olur cnm
inş minik ceren gelince daha da artar mutluluğunuz
htc çok geçmiş olsun aman dikkat et güzelim sende kendine dedin için dua edecez inş iyileşir bir an önce.. cerencim valla hızlı yürümeyeyim diye dikkat ettim ama sanırım yavaşta yürümedim birde dışarıda yagmur vardı haiften rampa çıktım nefes nefese kaldım..normalde de çok yorulurdum şimdi daha beter oluyorum..
canım ya haklsın aslında ama bu okuldan pek fırsat bulamaım yoksa yapıcam alışverişkız beyaz 31 haftalık yazıyor listede doğrumu anacım sen daha neyi bekliyorsun hazırlık yapmak için ben daha 26 haftalık olduğum halde allaha şükür eksik kalmadı her bir şey tamam sen artık al ihtiyaçları kuzum yaaa fazla erteleme vaktidir artık
Lotus75 hoş geldin balım nasılsın nerelerdesin nasıl gidiyor hamilelik neden gelmiyorsun? Herşey yolundamı?
canım değerin çok güzel artmışbeyazcım kızlar haklı dikkat et kendine valla otobüste sen söyleyeceksin kalk diye karnınıda görmüyormu bu veletler...lotuscum sagol valla kısmet bu aya imiş hayırlısı olsun bakalım...cerenim dikkatli olmaya çalışıyorum..cnm sonuçları öglen arası eşim olmaya gitti valla kagıtta yazılan normal gibi ama doktora faksladık akşam oda muayenehanesine 4 buçuktan sonra geliyor. akşam arayacaklar beni muhtemelen 7 den sonra ararlar...birde gebelik için kan testide yazmış oda 345 falan çıkmış deger..bana hala düşük gibi geliyor bu deger eşimde kızıyor bu halime ..
selam cerencim
çok şükür iyi gidiyor tatlım.....en son kontrolümüzde 2 miyom göründü onun dışında herşey gayet iyi.....alışverişi nerdeyse bitiriyormuşsun bende yavaş yavaş başladım çok keyifli
beyazcım kızlar haklı dikkat et kendine valla otobüste sen söyleyeceksin kalk diye karnınıda görmüyormu bu veletler...lotuscum sagol valla kısmet bu aya imiş hayırlısı olsun bakalım...cerenim dikkatli olmaya çalışıyorum..cnm sonuçları öglen arası eşim olmaya gitti valla kagıtta yazılan normal gibi ama doktora faksladık akşam oda muayenehanesine 4 buçuktan sonra geliyor. akşam arayacaklar beni muhtemelen 7 den sonra ararlar...birde gebelik için kan testide yazmış oda 345 falan çıkmış deger..bana hala düşük gibi geliyor bu deger eşimde kızıyor bu halime ..
hoşbuluk sağol arifecim
ben evden çıkarken hava rüzgarlıydı şemsiyeyei taşımamyım şimdi ağırlık yapar diye düşündüm dersim çabuk bitecekti güya hemen eve dönecektim
neyse sıcak su torbasını hazırlayıp yatıcam yemekten sonra
sen naıslsın cnm işler yoğun galiba
Allah kolaylık versin cnm
cerencim valla zaten otobüsteki herkes üniversite öğrencisi bizim burda yurt var başka kimse binmiyo valla otobüse
o yüzden o kadar duyarsızlar
başka otobüse bindiğimde hiç ayakta kalmıyorum
bu öğrenciler vurdumduymaz biri ters bişey söylerse bende altta kalmam
zaten canım burnumda
kavga ederiz diye pek sesimi çıkarmıyorum tatlım ya
bakalım az kaldı şurda 20 gün falan anca giderim
31.haftaya başaldık cnm biz
dr.umu aramadım devam ederse ağrılar araraım yada olmadı hastaneye giderim
hastane yakın 15 dk falan uzakta bana
inş bir sorun yoktur
canım ya haklsın aslında ama bu okuldan pek fırsat bulamaım yoksa yapıcam alışveriş
bir tane hastane çıkışı
2 tane zıbın takımı falan aldım
birkaç parça bişey daha alayım acilen eşim maaşını alsın da
birde bana 2-3 takım gecelik lazım
diğerlerini alırım daha sonra aam bunları acilen almam lazım valla:1shok: bugün korktum çünkü baya
canım değerin çok güzel artmış
endişe etme sakın
inş diğer sonuçlarında iyidir cnma.s.
as lotus hoşgeldin cnm naıslsın?
bebeişin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?