Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

cerencim ya saah bişeyim yoktu kalktım eşimle beraber çıktık dışarı güldük falan
otobüste ayakta gidiyordum
malum biizm milletimiz işte
kimseler yer vermedi
ama baya ağrım oldu birden başladı
sırtımdan terler aktı valla
şimdi ağrısa yağmurdandır üşüttüm diyeceğim ama
ıslanana kadar ara ara heğ ağrıdı
inş bişey yoktur cnm ya
bu ayın sonuna kadar okula devam edicem sonrada rapor alıcam cnm
sadece sınavlara girerim artık
çantamı da o zaman hazırlarım diyordum ama bakalım
bir an önce yapsam iyi olacak galibadelikafadulden

eşinin kıymetini bil valla cerencim
sana değer verdiği belli
kim bilir kaç gün önceden sipariş vermiştir pasta için
inş hep ağzınızın tadı böyle güzel olur cnm
inş minik ceren gelince daha da artar mutluluğunuz

htc çok geçmiş olsun aman dikkat et güzelim sende kendine dedin için dua edecez inş iyileşir bir an önce.. cerencim valla hızlı yürümeyeyim diye dikkat ettim ama sanırım yavaşta yürümedim birde dışarıda yagmur vardı haiften rampa çıktım nefes nefese kaldım..normalde de çok yorulurdum şimdi daha beter oluyorum..

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin sende kendine dikkat et fazla yorma kendini evet canım mavideniz artık bi anne adayı biz iyiyiz sende iyisindir inşallah.

beyazcım hoşgeldin nasılsın ama bak olmuyo böyle kendine dikkat et kendine hemen bi ıhlamur falan yap iyi gelir üşütmezsin nasıl ıslandın o kadar şemsiyen yokmuydu yanında niye ağrın oluyoki doktorunu bi arasana canım bencede artık çantanı hazırlamalısın her ihtimale karşı tetbirli olmak lazım

canım ya evet bizim milletiiz halden anlamaz madem kimse akıl edip yer vermiyor en gençlerinden birini kestir gözüne kalk de bak nasıl kalkıyor o zaman hiiçç susma bekleme sen iki canlısın kuzum ya kolaymı
Ben bir şey olacağını sanmıyorum canım ya kaç haftalık oldunki sen bence hayatındaki tempodan dolayı olmuştur ağrı fazla üzerinde durma hala varmı peki sancın? Ne durumdasın? Kafan takılıyorsa eğer doktorunu ara sor ama kanaman olmadığı sğrece pek ciddi bir şey olacağını sanmıyorum balım....

evet canım eşimin kıymetini biliyorum o hbenim canım canım :asigim: Rabbim yokluğunu eksikliğini göstermesin allah başımdan eksik etmesin onu. :Saruboceq:
Cerende gelince inşallah tam bir aile olucaz ve miniğimize böyle cici pastalar yaptırıcaz onu kutlucaz allahım o günleri göstersin bize hayırlısı ile....

canım yaaa yapma bunu bak hiç dikkat etmiyorsun kendine işler halolur ama ya sana bir şey olsa allah korusun 3 ay kendine çok dikkat et sonra zaten istesende hızlı hareket edemezsin çünkü ağırlaşacaksın zamanla :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
bu arada sen tahlil sonuçları içinmi gittin?

HERKEZE SELAAAM,

Mavidenizcim öncelikle seni tebrik ederim...allah tamamına erdirsin...kucağına almayı nasip etsin....kısmet mart ayınaymış arkadaşım....sonunda senin meleğinde geliyor....hadi bakalım sağlıcakla büyüsün inş

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın klava:

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim............................40. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................31. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (12 ekim ??)
18.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar :Saruboceq:

kız beyaz 31 haftalık yazıyor listede doğrumu anacım sen daha neyi bekliyorsun hazırlık yapmak için ben daha 26 haftalık olduğum halde allaha şükür eksik kalmadı her bir şey tamam sen artık al ihtiyaçları kuzum yaaa fazla erteleme vaktidir artık

Lotus75 hoş geldin balım nasılsın nerelerdesin nasıl gidiyor hamilelik neden gelmiyorsun? Herşey yolundamı?

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim............................40. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................31. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. ıerror......................................19 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (12 ekim ??)
18.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

--------------------------------------------------------------------------------

selam cerencim

çok şükür iyi gidiyor tatlım.....en son kontrolümüzde 2 miyom göründü onun dışında herşey gayet iyi.....alışverişi nerdeyse bitiriyormuşsun bende yavaş yavaş başladım çok keyifli

selam cerencim

çok şükür iyi gidiyor tatlım.....en son kontrolümüzde 2 miyom göründü onun dışında herşey gayet iyi.....alışverişi nerdeyse bitiriyormuşsun bende yavaş yavaş başladım çok keyifli

beyazcım kızlar haklı dikkat et kendine valla otobüste sen söyleyeceksin kalk diye karnınıda görmüyormu bu veletler...lotuscum sagol valla kısmet bu aya imiş hayırlısı olsun bakalım...cerenim dikkatli olmaya çalışıyorum..cnm sonuçları öglen arası eşim olmaya gitti valla kagıtta yazılan normal gibi ama doktora faksladık akşam oda muayenehanesine 4 buçuktan sonra geliyor. akşam arayacaklar beni muhtemelen 7 den sonra ararlar...birde gebelik için kan testide yazmış oda 345 falan çıkmış deger..bana hala düşük gibi geliyor bu deger eşimde kızıyor bu halime ..

hoşbuluk sağol arifecim
ben evden çıkarken hava rüzgarlıydı şemsiyeyei taşımamyım şimdi ağırlık yapar diye düşündüm dersim çabuk bitecekti güya hemen eve dönecektim
neyse sıcak su torbasını hazırlayıp yatıcam yemekten sonra
sen naıslsın cnm işler yoğun galiba
Allah kolaylık versin cnm

cerencim valla zaten otobüsteki herkes üniversite öğrencisi bizim burda yurt var başka kimse binmiyo valla otobüse
o yüzden o kadar duyarsızlar
başka otobüse bindiğimde hiç ayakta kalmıyorum
bu öğrenciler vurdumduymaz biri ters bişey söylerse bende altta kalmam
zaten canım burnumda
kavga ederiz diye pek sesimi çıkarmıyorum tatlım ya
bakalım az kaldı şurda 20 gün falan anca giderim
31.haftaya başaldık cnm biz
dr.umu aramadım devam ederse ağrılar araraım yada olmadı hastaneye giderim
hastane yakın 15 dk falan uzakta bana
inş bir sorun yoktur

canım ya haklsın aslında ama bu okuldan pek fırsat bulamaım yoksa yapıcam alışveriş
bir tane hastane çıkışı
2 tane zıbın takımı falan aldım
birkaç parça bişey daha alayım acilen eşim maaşını alsın da
birde bana 2-3 takım gecelik lazım
diğerlerini alırım daha sonra aam bunları acilen almam lazım valla:1shok: bugün korktum çünkü baya

canım değerin çok güzel artmış
endişe etme sakın
inş diğer sonuçlarında iyidir cnma.s.

Canım ne güzel herşey yolunda demek miyom varmış he o kadar takma kafana tatlım doğumda halolur o yani doktorun temizler balım. Bu arada doğum şeklin bellimi? Sezeryan mı? Normalmi?
Ayrıca evet ya bebiş için alış veriş yapmak çok eğlenceli bende eğlenceye doyamadığım için hala alış veriş yapıyorum ne yapayım her gğn yeni bir şey geliyor aklıma hadi bunuda alayım diyorum alıyorum allah kullanmayı nasip etsin inşallah... :Saruboceq:

canım takılma bu kadar değerlere herşey yolunda işte ohoooo sen daha yolun başında bu kadar stres olursan yandık biz seninle yaaa yapma böyle gözünü seveyim.

Olsun balım gerekirse kavga et terbiyesizlik yapmasınlar bir kere yaparsdın bir daha gör bak herkes sana yer verir hiç boşuna yorma kendini zeynebi düşün annesi...

Eksiklerinide en önemli olanları al balım şimdiden diğerleri zamanla yavaş yavaş halledersin istersen bir liste falan yap iyi olur ilk sıradakiler gider hihoyyyt

kızlarrrrrrrr doktorumun dediğine göre normal şartlarda eğer ceren erkenden gelmez iseeeeeeee
ŞAFAK:100 delikafadulden

kız ceren çoşmuşsun gene minik cerenimin eşyaları pek güzelmiş..maşallah balım...güle güle giydirmek kullanmak nasip etsin...

kızlarrrrrrrr doktorumun dediğine göre normal şartlarda eğer ceren erkenden gelmez iseeeeeeee
ŞAFAK:100 delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…