- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.161
kız ceren çoşmuşsun gene minik cerenimin eşyaları pek güzelmiş..maşallah balım...güle güle giydirmek kullanmak nasip etsin...
ceren nerden ögrendin şimdi sen onu?
HOŞGELDİN LOTUSCUM NASILSIN BEBİŞİN NASIL MİYOMLAR SONRADANMI OLDU CANIM DOKTORUN NE DİYO PEKİ DOĞUMDAMI ALICAK YOKSA KENDİ KAYBOLURMUselam cerencim
çok şükür iyi gidiyor tatlım.....en son kontrolümüzde 2 miyom göründü onun dışında herşey gayet iyi.....alışverişi nerdeyse bitiriyormuşsun bende yavaş yavaş başladım çok keyifli
CANIM BENİM ENDİŞELENME BEBİŞİN ÇOK GİDİYO DEĞERİN ÇOK GÜZEL MAŞALLAHbeyazcım kızlar haklı dikkat et kendine valla otobüste sen söyleyeceksin kalk diye karnınıda görmüyormu bu veletler...lotuscum sagol valla kısmet bu aya imiş hayırlısı olsun bakalım...cerenim dikkatli olmaya çalışıyorum..cnm sonuçları öglen arası eşim olmaya gitti valla kagıtta yazılan normal gibi ama doktora faksladık akşam oda muayenehanesine 4 buçuktan sonra geliyor. akşam arayacaklar beni muhtemelen 7 den sonra ararlar...birde gebelik için kan testide yazmış oda 345 falan çıkmış deger..bana hala düşük gibi geliyor bu deger eşimde kızıyor bu halime ..
hoşbuluk sağol arifecim
ben evden çıkarken hava rüzgarlıydı şemsiyeyei taşımamyım şimdi ağırlık yapar diye düşündüm dersim çabuk bitecekti güya hemen eve dönecektim
neyse sıcak su torbasını hazırlayıp yatıcam yemekten sonra
sen naıslsın cnm işler yoğun galiba
Allah kolaylık versin cnm
cerencim valla zaten otobüsteki herkes üniversite öğrencisi bizim burda yurt var başka kimse binmiyo valla otobüse
o yüzden o kadar duyarsızlar
başka otobüse bindiğimde hiç ayakta kalmıyorum
bu öğrenciler vurdumduymaz biri ters bişey söylerse bende altta kalmam
zaten canım burnumda
kavga ederiz diye pek sesimi çıkarmıyorum tatlım ya
bakalım az kaldı şurda 20 gün falan anca giderim
31.haftaya başaldık cnm biz
dr.umu aramadım devam ederse ağrılar araraım yada olmadı hastaneye giderim
hastane yakın 15 dk falan uzakta bana
inş bir sorun yoktur
kızlarrrrrrrr doktorumun dediğine göre normal şartlarda eğer ceren erkenden gelmez iseeeeeeee
ŞAFAK:100 delikafadulden
iyi akşamlar canım yarın görüşürüzkızlr ben çıkıyorum eşim gelir birazdan
gelene kadar yataım biraz
kendinize iyi bakın
yarın evdeyim bişey olmazsa burda olurum
iyi akşamlarrrrrryerimseniben
arifecim ben o listeyi hiç anlamıyorum baksana 3 hafta 5 ila 130 arası diyor 4 haftası 75 ila 2.600 diyor çok çelişkili yani 2 haftanın en düşük degerini bile karşılaştırdıgında çok çelişki oluyor bende hiç bakmıyorum bile onlara..afam bulanacak yoksa neyse ...benim derdim keseyi görememek ve gebeligin sona ermesi ..deger düşük oldugunda öyle oluyorya ..tedirginligim ondan...akşam doktor sonuçlar için yorum yapacak zaten..
kzıalr geçmişi okumadım bişimi oldu irem listede niye yok
iyiyim lotus cnm teşekkürler
zeynebim de iyi çok şükür
haklsısın valal ceren bir liste yapayım aldıklarımın üzerini çizerim
bu arada ceren şafak deyince bende hesaplayayım dedim 69 gün kalmış
karabiberim ne yaptı acaba,
doğurmuş mudur?
HOŞGELDİN LOTUSCUM NASILSIN BEBİŞİN NASIL MİYOMLAR SONRADANMI OLDU CANIM DOKTORUN NE DİYO PEKİ DOĞUMDAMI ALICAK YOKSA KENDİ KAYBOLURMU
CANIM BENİM ENDİŞELENME BEBİŞİN ÇOK GİDİYO DEĞERİN ÇOK GÜZEL MAŞALLAH
geçen hafta sayısı DEĞER
3. hafta 5 - 130
4. hafta 75 - 2.600
5. hafta 850 - 20.800
6. hafta 4.000 - 100.200
7/12. hafta 11.500 - 289.000
13/16.hafta 18.300 - 137.000
17/24.hafta 1.400 - 53.000
25/40.hafta 940 - 60.000
CANIM SEN BU HAFTA ŞEMŞİYENİ YANINDAN AYIRMA KÜÇÜK BİŞİ AT ÇANTANA YAĞMURLU GEÇİCEKMİŞ AY HİÇMİ UTANMIYO BUNLAR BİDE GENÇ OLUCAKLAR TERBİYESİZLERBENDE İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR Bİ SORUN YOK CANIM EVET BU ARALAR YOĞUNUZ BİRAZ
AY ÇOK AZ KALMIŞ HAYIRLISIYLA Bİ AVAZDA KURTULURSUN İNŞALLAH
hadi bakalım ceren hayırlısı olsun yarın itibariyle çiftli sayıya düşeceksin...valla şimdi bile gözüm takılıyor hani varya fıstık yeşili öyle kıyafteler var çok hoş..dün bir tanıdıga aldım 4 aylık olmuştu bebişi giderken yeşil bir takım aldım çok hoştu valla ben kendi bebegime de almak istedim..
kızlr ben çıkıyorum eşim gelir birazdan
gelene kadar yataım biraz
kendinize iyi bakın
yarın evdeyim bişey olmazsa burda olurum
iyi akşamlarrrrrryerimseniben
arifecim ben o listeyi hiç anlamıyorum baksana 3 hafta 5 ila 130 arası diyor 4 haftası 75 ila 2.600 diyor çok çelişkili yani 2 haftanın en düşük degerini bile karşılaştırdıgında çok çelişki oluyor bende hiç bakmıyorum bile onlara..afam bulanacak yoksa neyse ...benim derdim keseyi görememek ve gebeligin sona ermesi ..deger düşük oldugunda öyle oluyorya ..tedirginligim ondan...akşam doktor sonuçlar için yorum yapacak zaten..
kzıalr geçmişi okumadım bişimi oldu irem listede niye yok
sanrıım irem de bebk için çalışma yok ya o yüzden kendisi söylemişti daha önce listede olmam gerksiz diye sanırım kendisi sildi listeden bende yeni farkettim adının yok oldugunu..sanırım silinmesi ondan..yanlışım olmasın yinede..
dikkatimi çekti bayada yazmışsınız okuyamadım fırsat bulup bişeymi olduki acaba dedim haızr olunca ekler o zaman kendini listeyesanrıım irem de bebk için çalışma yok ya o yüzden kendisi söylemişti daha önce listede olmam gerksiz diye sanırım kendisi sildi listeden bende yeni farkettim adının yok oldugunu..sanırım silinmesi ondan..yanlışım olmasın yinede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?