Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kız ceren çoşmuşsun gene minik cerenimin eşyaları pek güzelmiş..maşallah balım...güle güle giydirmek kullanmak nasip etsin...

sağol balımmmm inşallah rabbim herkese nasip etsin aldıklarını kullanmayı
Sende cinsiyetini öğren hayırlısı ile sonra başlarsın ufaktan alış verişe balım çok keyifli oluyor bebek için bir şeyler almak sırnaşık şey :sm_cool:

ceren nerden ögrendin şimdi sen onu?

kız ben kardeşim askere gittiğinde şafak sayıyordum teskere programı var bende aklıma geldide açtım programı son adet tarihimi sülüs tarihi olarak girdim
birde doktorun söylediği muhtemel doğum tarihine teskere olarak ayarladım kalan şafak 100 yazdı amanınnnn delikafadulden delikafadulden

iyiyim lotus cnm teşekkürler
zeynebim de iyi çok şükür

haklsısın valal ceren bir liste yapayım aldıklarımın üzerini çizerim

bu arada ceren şafak deyince bende hesaplayayım dedim 69 gün kalmış
karabiberim ne yaptı acaba,
doğurmuş mudur?

HOŞGELDİN LOTUSCUM NASILSIN BEBİŞİN NASIL MİYOMLAR SONRADANMI OLDU CANIM DOKTORUN NE DİYO PEKİ DOĞUMDAMI ALICAK YOKSA KENDİ KAYBOLURMU

CANIM BENİM ENDİŞELENME BEBİŞİN ÇOK GİDİYO DEĞERİN ÇOK GÜZEL MAŞALLAH
geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000

CANIM SEN BU HAFTA ŞEMŞİYENİ YANINDAN AYIRMA KÜÇÜK BİŞİ AT ÇANTANA YAĞMURLU GEÇİCEKMİŞ AY HİÇMİ UTANMIYO BUNLAR BİDE GENÇ OLUCAKLAR TERBİYESİZLER BENDE İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR Bİ SORUN YOK CANIM EVET BU ARALAR YOĞUNUZ BİRAZ
kızlarrrrrrrr doktorumun dediğine göre normal şartlarda eğer ceren erkenden gelmez iseeeeeeee
ŞAFAK:100 delikafadulden

AY ÇOK AZ KALMIŞ HAYIRLISIYLA Bİ AVAZDA KURTULURSUN İNŞALLAH

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın klava: :CüvCüv:

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim............................40. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................31. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (12 ekim ??)
18.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar :Saruboceq: :ecrin_bebek:

hadi bakalım ceren hayırlısı olsun yarın itibariyle çiftli sayıya düşeceksin...valla şimdi bile gözüm takılıyor hani varya fıstık yeşili öyle kıyafteler var çok hoş..dün bir tanıdıga aldım 4 aylık olmuştu bebişi giderken yeşil bir takım aldım çok hoştu valla ben kendi bebegime de almak istedim..

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

1. Karabiberim............................40. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
4. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
15.Petek09...................................12. haftamızdayız (17 eylül)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

kızlr ben çıkıyorum eşim gelir birazdan
gelene kadar yataım biraz
kendinize iyi bakın
yarın evdeyim bişey olmazsa burda olurum
iyi akşamlarrrrrryerimseniben

arifecim ben o listeyi hiç anlamıyorum baksana 3 hafta 5 ila 130 arası diyor 4 haftası 75 ila 2.600 diyor çok çelişkili yani 2 haftanın en düşük degerini bile karşılaştırdıgında çok çelişki oluyor bende hiç bakmıyorum bile onlara..afam bulanacak yoksa neyse ...benim derdim keseyi görememek ve gebeligin sona ermesi ..deger düşük oldugunda öyle oluyorya ..tedirginligim ondan...akşam doktor sonuçlar için yorum yapacak zaten..

sanrıım irem de bebk için çalışma yok ya o yüzden kendisi söylemişti daha önce listede olmam gerksiz diye sanırım kendisi sildi listeden bende yeni farkettim adının yok oldugunu..sanırım silinmesi ondan..yanlışım olmasın yinede..

kendinize iyi bakın
iyi akşamlar canım yarın görüşürüz

aslında çelişki yok güzelim onun bi mantığı var ama bende tam bilmiyorum heralde kişiden kşiye değişiyo onun için öyle ama emin değilim canım nerden çıkarıyosun keseyi görememk falan allahın izniyle keseyide görücen kalp atışlarınıda duyucan biraz pozitif ol
ne zaman gidicen kontrole doktorunla konuştuktan sonra yaz bize

kzıalr geçmişi okumadım bişimi oldu irem listede niye yok

yok canım bişi olmadı mavidenizin dediği gibi irem kendi sildi ismini

ayyy canım ya başla sen baksana ne kadar kalmış kız doğuma valla sen al artık yavrum birşeyler zamanıdır

kız deme öyle heyecanlandırma beni benden önce olanlar var baksana ben sıramı onlara verdim kaydirigubbakcemile3 bekliyorum beş yada altıncı sıradayım ben listemize göre :CüvCüv:

Canımm alsaydın ya ne olacak yeşil kızada uyar erkeğede içinde kalmasın beğendiğini al bence kuzum ben bırak hamileliği evlenmeden önce gördüğümü alıyordum hevesim kalmasın diye bence sende al cicim kaydirigubbakcemile3

kendinize iyi bakın

Canım kendine iyi bak dikkatli ol fazlada yorulma :a015:

canım ya bu kadar evhamlı olma lütfen eğer keseyi göremeyecek olsaydın yani hamile olmadaysın şimdiye adet olurdun kuzum neden bu kadar karamsarsın ya valla dövecem ama seni hee oofff daraldım klava:

kzıalr geçmişi okumadım bişimi oldu irem listede niye yok

bişey yok canım ne olsun o cadıyı ben sildim listeden onun adını orda görmek istemiyorum kaydirigubbakcemile3
Bir alt listede görmek istiyorum bu yüzden listede yok artık kendisininde haberi yok :roflol:

canım yukarıdaki açıklamayı oku sende olurmu balım :sm_cool: :roflol:

dikkatimi çekti bayada yazmışsınız okuyamadım fırsat bulup bişeymi olduki acaba dedim haızr olunca ekler o zaman kendini listeye

kızlar bana müsaade kendimi iyi hissedersem evden girerim grmezsemde artık yarın grş.
Öpüyorum hepinizi anacım byeeeeeeeeeeeee

kız ceren benim dedigim dogru degilmi ben öyle birşeyler okumuştum onun yazılarından da o yüzden ihtimal verdim..tamam beee ne kızıyon keseyi görmedik ya ondan böyle olduk..ilk işim o tarafa gidince yine o kıyafetten almak olur sanırım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…