- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.181
kızlar bana müsaade kendimi iyi hissedersem evden girerim grmezsemde artık yarın grş.
Öpüyorum hepinizi anacım byeeeeeeeeeeeee
BENDE ÖYLE BİLİYODUM :sm_confused: NEYSEkız ceren benim dedigim dogru degilmi ben öyle birşeyler okumuştum onun yazılarından da o yüzden ihtimal verdim..tamam beee ne kızıyon keseyi görmedik ya ondan böyle olduk..ilk işim o tarafa gidince yine o kıyafetten almak olur sanırım..
kızlar bende birazdan kaçarım herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın..
kızlar yoğunluktan fırsat bulmuşken bir göz atayım dedim benim hissettiklerimi paylaştığınız için filiz ablama cerene ireme ve hatırlayamadığım varsa herkese teşekkür ederim .aylık kontrolleri iple çektiğim için böylede yazıyorum duygularımı. beyazcım kendine dikkat et. htc geçmiş olsun canım allah şifalar versin.mavicim bu yerleşme aylarında mümkün olduğunca yorma kendini vede hiç iş yapma nolur hiç bişey senden önemli değil bırak bikaç ay yüzeysel yap temizliği.senden bebişinden daha değerli olamaz.cerencim bu arada ben 21. haftama girdim bilgilerine...
ireeeeeeeeeem, ierrooooooooooooor nasılsınız kızlar?
burdayımm cerenin yeni cicişlerine baktımçok cicilerr yaa
çok yoruldun mu ablacımm?
doğrusunu istersen yorulmuşum canımcım, salı, çarşamba ve perşembe günleri servisle gideceğim okula, cuma günleri arabayla çünkü cuma günleri 3 saat dersim var saat 10.30 da başlıyor, 14.30 da bitiyor... ama servisi ayarladığıma sevindim her gün 40 km git 40 km gel çekilmiyor valla
kızlar ben geldim iyi akşamlar nasılsınız
hoşgeldin canımcııııım... iyidir çok şükür, sen nasılsın?kızlar ben geldim iyi akşamlar nasılsınız
biraz sıkar kaydirigubbakcemile3süper olmuşşş servis işihihoyyyt şimdi öğrencilerin sana yalakalıkta yapar örtmenim bugünkü sınavda ne soru var falankaydirigubbakcemile3
akşam olmadı mı nasıl yanii nerdeyse gece oldu yavrum yaaaselam canımm naber? daha akşam olmadı yaa olmasın sonra hemen sabah oluyorrrdelikafadulden
hoşgeldin canımcııııım... iyidir çok şükür, sen nasılsın?
biraz sıkar kaydirigubbakcemile3
akşam olmadı mı nasıl yanii nerdeyse gece oldu yavrum yaaa
:roflol:
dudaktan kalbe başladı, reklam arası gelirim kızlaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?