Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar bana müsaade kendimi iyi hissedersem evden girerim grmezsemde artık yarın grş.
Öpüyorum hepinizi anacım byeeeeeeeeeeeee

İYİ AKŞAMLAR CANIM SEN YAT DİNLEN BU AKŞAM

BENDE ÖYLE BİLİYODUM :sm_confused: NEYSE

kızlar bende birazdan kaçarım herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın..

İYİ AKŞAMLAR GÜZELİM KENDİNE DİKKAT ET KURUNTU YAPMA OLURMU

iyi akşamlar kızlaaaaaaaaaaaaaaar hihoyyyt oku oku ancak bitirebildim yaaa :bbo: ben yokum ya döktürmüşsünüz maşallah yani :dilcikar:

kızlar bugün çok güzel geçti... özlemişim valla okul ortamını sırnaşık şey yarın laptopu okula götüreceğim, ders aralarında boşluklarım var o zaman internet izin verdiği sürece geleceğim valla yanınıza, özledim sizi kaydirigubbakcemile3

mavi denizim nasılsın? doktor ne dedi sonuçlar hakkında? mutlaka yaz güzelim :1hug:

beyazcım çok üzüldüm hayatım, aman çok dikkat et kendine... lütfen otobüslerde ayakta durma, yer iste veletlerden, ağlamayana meme vermezler diye boşuna söylememişler hayatım değil mi? Çok üzgünüm çoook sen de iste, nasıl olduğunu da bildir bize canımcım

kumsalcım nasılsın birtanem?

htc çooooook ama çok üzüldüm hayatım, dualarımız dedenle, acil şifalar, çok geçmiş olsun... inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin bize dedenle ilgili

cereniiiiiiiiiiiiiim canıııııııım nasılsın? pastana bayıldım canım, afiyet olsun, nice yıllara inşallah hayatım a.s. bu arada şafak 100 ha? delikafadulden hadi bakalım hayırlısı olsun

iremcim nasılsın güzelim? seninle de görüşemez olduk ya :1no2: neyse napalım, görüşürüz yakında elbet :1hug:

menzil gülü nasıl olmuş kızlar haberiniz var mı? merak ediyorum kendisini :uhm:

kızlar cuma günleri saat 14.30'a kadar dersim var, yani saat 15.30'dan sonra buradayım cumaları eğer bir aksilik olmazsa, hepinizi çok öpüyorum, umarım yarın görüşürüz sizlerle

selam kızlarrrrrrrrrrhihoyyyt

aa ceren beni silmişş alem bu kız yaa:roflol::roflol:

rüzgar denizzzz naberr valla çok özledim senii:çok üzgünüm: sen şimdi yorgunsundur akşamda girmezsinsenağlama

burcumm naber bebişimiz nasıl?

kızlar yoğunluktan fırsat bulmuşken bir göz atayım dedim benim hissettiklerimi paylaştığınız için filiz ablama cerene ireme ve hatırlayamadığım varsa herkese teşekkür ederim .aylık kontrolleri iple çektiğim için böylede yazıyorum duygularımı. beyazcım kendine dikkat et. htc geçmiş olsun canım allah şifalar versin.mavicim bu yerleşme aylarında mümkün olduğunca yorma kendini vede hiç iş yapma nolur hiç bişey senden önemli değil bırak bikaç ay yüzeysel yap temizliği.senden bebişinden daha değerli olamaz.cerencim bu arada ben 21. haftama girdim bilgilerine...

canımm hoşgeldinn seni görmek ne güzellhihoyyyt

burdayımm cerenin yeni cicişlerine baktım çok cicilerr yaa

çok yoruldun mu ablacımm?

doğrusunu istersen yorulmuşum canımcım, salı, çarşamba ve perşembe günleri servisle gideceğim okula, cuma günleri arabayla çünkü cuma günleri 3 saat dersim var saat 10.30 da başlıyor, 14.30 da bitiyor... ama servisi ayarladığıma sevindim her gün 40 km git 40 km gel çekilmiyor valla

süper olmuşşş servis işihihoyyyt şimdi öğrencilerin sana yalakalıkta yapar örtmenim bugünkü sınavda ne soru var falankaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…