Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

cerncim düzensi oldugunu hatırlıyorum ama emin olmak için sordum..ama 2 3 ayda onu unutmuşum affet..hemide doktor zor dedi heee bak gördümü zormuymuş yoksa kolaymıymış?

evet o doktora gidip ağzına edesim geldide eşim tuttu beni zor olur dediği çocuk evliliğimden bir ay sonra geldi allahıma şükürler olsunki birde hemen olur diyeydi biz daha salondan çıkmadan olurdu heralde yada gelin almasında kaydirigubbakcemile3

kızlar bende kaçıyorum saatim gelmiş bu akşam malum yaprak dökümü gecesi ben olmam büyük ihtimalle kendinize iyi bakın anacım öpüyorum hepinizi en güzel akşamlar sizlerin olsun byeeee

iyi aksamlar ceren.giden herkeze iyi aksamlar bende cikiyorum yarin görüsmek üzre hepinizi öptümmmmmmmmmmmm

filiz abla hoşgeldinnnnnnnnn
benim de eşim gelmedi daha hastaneye eniştesinin yanına uğrayacaktı
geçen hafta kalp krizi geçirmişti eniştesi
bende bi bakayım dedim kızlar neler kaynatmışlar
ödevim var baya onları yapıcam ablam
senin günün nasıl geçti?

Pes diyorum başka da bir şey demiyorum... İyi ki öğlen girmişim yoksa oku oku bitmeyecekti... bu ne leyn? benim işe başlamamı mı beklediniz bööööyle yoğun muhabbet etmek için :dilcikar: çok gıcıksınız çoooooooooooook :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

hehehe... yaaaa tabii tabii ben buradayken çok muhabbet ediyordunuz ya :dilcikar: küstüm ben size :dilcikar:
nasıl rüzgar gibi geçtim... konuştuk ya kız reklam aralarında kaydirigubbakcemile3
bende sevmedim hiçsenağlama akşam dizi gündüz okul e bizzzzzsenağlama
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay öldürecek bu kız beni... cadııııııııııı :roflol:
hehehe nasıl da bildi, sen müneccimsin gülüm :roflol:
bana neden özelden yazmıyorsun hiççç roflol: bende istiyorum bananelülülülülülü
kıskaaaaanç kıskaaaaaanç :roflol: :roflol: :roflol:
tanıştığımıza sevindim canımcım... gurbet zor ya :çok üzgünüm:
gel sen benim yanıma canım, kıyamam ben sana... bırakın bakim beyazımı heeee klava:
kızlar süpersiniz valla amma yazmışsınız oku oku bitmedi bi türlü unuttum zati okuduklarımıda kaydirigubbakcemile3 herkesin neşesi yerinde bebeklerde iyi maşallah
he valla hiç sorma... bu kadar yazışmak için benim işe başlamam lazımmış, görüyorsun di mi?

Son düzenleme:
ablacım ben çıkıyorum biraz ders çallışıcam
malum bu akşam yaprak dökümü var
izlemem lazım
iyi akşamlarhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…