- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.521
cerncim düzensi oldugunu hatırlıyorum ama emin olmak için sordum..ama 2 3 ayda onu unutmuşum affet..hemide doktor zor dedi heee bak gördümü zormuymuş yoksa kolaymıymış?
kızlar ben kaçıyorumm iyi akşamlar hepinizeee
inşallah canım sağol bu arada nasılsın kızlarlr derin bi tanışma fatsın olmuşcanim benim ya insallah biran önce sicak evine gidersin
kaçma canım allahın emriyle gitkaydirigubbakcemile3iyi akşamlar canım yarın görüşürüzkızlar ben kaçıyorumm iyi akşamlar hepinizeee
kızlar bende kaçıyorum saatim gelmiş bu akşam malum yaprak dökümü gecesi ben olmam büyük ihtimalle kendinize iyi bakın anacım öpüyorum hepinizi en güzel akşamlar sizlerin olsun byeeee
inşallah canım sağol bu arada nasılsın kızlarlr derin bi tanışma fatsın olmuş
kaçma canım allahın emriyle gitkaydirigubbakcemile3iyi akşamlar canım yarın görüşürüz
iyi aksamlar ceren.giden herkeze iyi aksamlar bende cikiyorum yarin görüsmek üzre hepinizi öptümmmmmmmmmmmm
kızlar bende birazdan giderim..kendinize iyi bakın öptm güzeller..
hehehe... yaaaa tabii tabii ben buradayken çok muhabbet ediyordunuz ya :dilcikar: küstüm ben size :dilcikar:Teşekkür ederim ablacım sanada afiyet olsun şekerimmmm özledim kız senii sevmedim ben bu okul işini
canımm kıyamam sana canın bir şey istediğinde hemen tedarik et ve yemeye çalış çünkü bulantı döneminde insanın canı çok nadir bir şeyler istiyor hazır iştah gelmişken ye balım....
nasıl rüzgar gibi geçtim... konuştuk ya kız reklam aralarında kaydirigubbakcemile3Bende geldimmmhihoyyytRüzgarcımmm?Akşam rüzgar gibi geldin geçtin vallakaydirigubbakcemile3
Neşe nasılsın?
Nurrrr bak benden de oraya bir oklava geliyor hııııklava:Anacım deli misin sen çıkart hamileliğin tadını bir daha kaç kere yaşanır bu özel duygu 3 kg ne ki sanırsın 30 kg almış:dilcikar:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:bende sevmedim hiçsenağlama akşam dizi gündüz okul e bizzzzzsenağlama
ay öldürecek bu kız beni... cadııııııııııı :roflol:Olsun ne güzel ya bir de uyuyamasan daha bitkin olursun yavaş yavaş sevdiğin yiyeceklerden yada meyvelerden ye mideni tok tutsun yada sevdiğin bir çorba varsa içine ekmek doğra içini tutsun yoksa bebeği kusacaksın:roflol::roflol:
hehehe nasıl da bildi, sen müneccimsin gülüm :roflol:Canımm uykun varken ve fırsat elindeyken uyu bol bol bugünlerini çok ararsın uykuda çok önemli bebeğinin gelişimi için o yğzden uyu bol bol boşverrrr...
Bu arada özeline bir bakarmısın tatlım sana bir şey yazdım...
evet ya ne olucak bu böyle Çok üzgünüm çoookklava:
okulda kapanacak dizilerde bitecek o zamanda cundalardan beri gelmez bu hatun kaydirigubbakcemile3
kıskaaaaanç kıskaaaaaanç :roflol: :roflol: :roflol:bana neden özelden yazmıyorsun hiççç roflol: bende istiyorum bananelülülülülülü
tanıştığımıza sevindim canımcım... gurbet zor ya :çok üzgünüm:beni tanimak istiyen arkadaslarrrrr..
ADIM: GÖNÜL
2 SENEDIR COCUK ISTEYIMIZ VARDI
4 YILLDIR EVLIYIM
ILK HAMILELIM VE TÜP BEBEK TEDAVISIYLE HAMILE KALDIM ESIMIN SRERM SAYISI YETERSIZDI
ILK DENEMEDE HAMILE KALDIM VE IKIZDI DIGERI DÜSDÜ
06.08.1983 dogumluyum (almanya) 25 YASINDAYIM
3 KARDESIZ EN BÜYÜKLERI BENIM IKI ERKEK KARDESIM VAR 21 ILE 19 YASLARINDALAR
MESLEK KUAFÖRLÜK YAPTIM.
ALMAN VATANDASIYIM
ALMANYA BERLINDE KALIYORUZ
BEN MALATYALIYIM ESIMDE ANTALYA
BASKA SORU VARSA CEVAP VERBILIRIM SEVE SEVE.......
gel sen benim yanıma canım, kıyamam ben sana... bırakın bakim beyazımı heeeeyaaaaaaaaaaaaa bende az önce kimse görünmüyordu
o kadar da f5 yaptım
ne vuruyonuzzzzzz yaaaaasenağlamasenağlama
1+1 =2 kişisiniz birer de bebişleriniz var
4 kişisiniz yuhhhÇok üzgünüm çoook
hiç acımıyonuz valla filiz ablama şikayet edicem sizi:dilcikar:
he valla hiç sorma... bu kadar yazışmak için benim işe başlamam lazımmış, görüyorsun di mi?kızlar süpersiniz valla amma yazmışsınız oku oku bitmedi bi türlü unuttum zati okuduklarımıda kaydirigubbakcemile3 herkesin neşesi yerinde bebeklerde iyi maşallah
iremin toplantısı var canım kk da yakalamışlar onu sorguya çekiyorlar kaydirigubbakcemile3 :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?