Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

loracım hoşgeldin sanırım sen dogumunu yapmıştın dimi kaç aylık bebişin..hayırlı olsun bu arada..

hosbuldum canimcim cok sagolasin evet ben dogum yaptim 4 ocakta cnm 2 aylik 7 gunluk su anda hadi darisi sana sen kac haftaliksin suanda ay kimbilir ne heyecanlisinizdir simdi zamanda hic gecmez bilirim ama dogunca su gibi akip gider

kızzz neden kafan karıştı anlayamadım ben kafamçokkarıştı
ne için yarışıyoruz ödül ne hihoyyyt

petek kız biz 17.haftada öğrendik
gerçi bana sormamışın ama ceren i bekleme annen ağaç olacak diye ben yanıtladım.:jeyyar:

bak beyazzzzzzz bennen uğraşma ben senden bile önce yazdım cevabıda hanımzade görmedi ben ne yapam :dilcikar:

ahhh beyazcım sağolasın yaaaaa

aşk olsun petek bir daha soru sorma o zaman tamammı bir geçmişe dön bak sonra konuş :dilcikar:

ben 06.04 4 boyutlu ultrasona gidicem doktorum gönderdi o zaman 13 hafdalik felan oluyor benimkininde cinsiyeti beli olurmu teyseiler

ödül mödül yok kafam karismadi kiz cok gzel anlatdinda ona güldüm..

hosbuldum canimcim cok sagolasin evet ben dogum yaptim 4 ocakta cnm 2 aylik 7 gunluk su anda hadi darisi sana sen kac haftaliksin suanda ay kimbilir ne heyecanlisinizdir simdi zamanda hic gecmez bilirim ama dogunca su gibi akip gider

cnm bende henüz yeni ögrendim 5 haftaya girdim valla zaten anlamaıyorum şu hafta gün olayını...4 hafta 4 gün gibi falan görünüyor bugün bilmiyorum işte..evet şimdi zaman geçmiyor sanki..

cnm bende henüz yeni ögrendim 5 haftaya girdim valla zaten anlamaıyorum şu hafta gün olayını...4 hafta 4 gün gibi falan görünüyor bugün bilmiyorum işte..evet şimdi zaman geçmiyor sanki..

yani taze anne adayisin hayirli olsun tatlim yolun cok basindasin keseyi gordunuzmu peki yoksa sadece testtemi belli oldu hamisligin

ödül mödül yok kafam karismadi kiz cok gzel anlatdinda ona güldüm..

anladım canımcım a.s.

geçer geçerrrr sen çok başında öğrendin ya o yüzden zor geçiyordur zaman kız ben iki aylık olmuştu öğrendiğimde düşünsene kaydirigubbakcemile3

anladım canımcım a.s.

geçer geçerrrr sen çok başında öğrendin ya o yüzden zor geçiyordur zaman kız ben iki aylık olmuştu öğrendiğimde düşünsene kaydirigubbakcemile3

sen anacım nası sabır var bekledin 9.ayda yapaydın testi bari kaydirigubbakcemile3
biz gene nerdeyse 1 günlükken öğrendik -tatlicadiarzu-

loracım kesyi görmeye yarın gidecez doktora kanda belli oldu bu 2 kere yaptırdım deger arttı şükür şimdilik bir sorun yok..idrada bakteri varmış o yüzden bol su sonrada wc oyy karnım zaten şiş iyice şişiyor..cerenim evet sen geç ögrenmişsin o yüzden ilk ayları anlamamışsındır bile..cinsiyetide ögrenmen uzun sürmemiştir ...

hanımlar ben kaçtım
bişeyler hazılıyım kocişe
birazda yatıcam
görüşürüzzzzzzzhihoyyyt

Güle güle beyaz yine gel yine bekleriz :a015:

sen anacım nası sabır var bekledin 9.ayda yapaydın testi bari kaydirigubbakcemile3
biz gene nerdeyse 1 günlükken öğrendik -tatlicadiarzu-

kız anlattıydım ya ben evde yaptım test sırf meraktan negatif çıkınca umursamadım
ama mide bulantıları başlayınca eşimin zoruyla gittiydim hastaneye eğer bulantısız bir başlangıç olsaydı inan şimdilerde daha yeni öğrenmiş olurduk kaydirigubbakcemile3

yaa geç öğrendim ama nasıl öğrendim sen gel birde bana sor gün geçmiyordu gün o bulantılar kusmalarr -tatlicadiarzu- neyse geçti allahtan darısı başına kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…