- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.501
diyorum ya biz iş üstündeyken öğrendik nerdeyse
:roflol:
sütümü içeyim bari
az önce yoğurt yedim cokacimcoook
Güle güle beyaz yine gel yine bekleriz :a015:
kız anlattıydım ya ben evde yaptım test sırf meraktan negatif çıkınca umursamadım
ama mide bulantıları başlayınca eşimin zoruyla gittiydim hastaneye eğer bulantısız bir başlangıç olsaydı inan şimdilerde daha yeni öğrenmiş olurduk kaydirigubbakcemile3
yaa geç öğrendim ama nasıl öğrendim sen gel birde bana sor gün geçmiyordu gün o bulantılar kusmalarr -tatlicadiarzu- neyse geçti allahtan darısı başına kaydirigubbakcemile3
evet siz bunun için çalışmalar yapıyordunuzda o yüzden :asigim: kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun bıcırığına yarasın inşallah cokacimcoook :ecrin_bebek:
kızlarrr beşik modelleri nasıl? Ben şu üçüncüyü beğendim çok şık duruyor büyüyen karyola tipi ama bakalım bizim odaya uyucakmı akşama ölçücem boyunu uymazda mecbur daha kısa olanından alıcaz...
kızlar bugün çok yoğunuz ve resmen -tatlicadiarzu-oldum çok canım sıkılıyo biran önce evime gitmek istiyorum
cerencim beşikler çok güzel
loracım kesyi görmeye yarın gidecez doktora kanda belli oldu bu 2 kere yaptırdım deger arttı şükür şimdilik bir sorun yok..idrada bakteri varmış o yüzden bol su sonrada wc oyy karnım zaten şiş iyice şişiyor..cerenim evet sen geç ögrenmişsin o yüzden ilk ayları anlamamışsındır bile..cinsiyetide ögrenmen uzun sürmemiştir ...
ceren senin bulantıların çok vardı evet hatırlıyorum inş çok bulantı çekmeyiz bizde...sende bulantı olmasa idi inan tekme atınca anlayacaktın herhalde yada karnın iyice şişince...kız reglin gecikince anlamadın normalde düzensiz olurmuydu?
evet hatırlıyorum o şekilde öğrendiğini kaydirigubbakcemile3
karabiber doğurdu galiba hiç ses yok :uhm:
sağolasın löp löp kalsiyum olsun kaydirigubbakcemile3
ay ben sabah içtim sütümü ögleden sonra burada yogurdumu yedim küçük yogurtlardan aldık dolapta duruyor hergün bir tane yiyecem...
ben pek süt icemiyorum ya sevmiyorum ama her sabah iciyorum bir bartak zorla
ben sütü severim ama böyle mecuri olunca bide bulantı olunca zoraya zorlaya içiyorum bi dikişteee
burcu dedigine baktım pembeli olan çiçek deseni var degilmi güzel miş odanın ikiside ...ama yatak olarak ben beşlik gibi degilde beşik görünüyor ama başlıgını çıkardıgında genç yatagı olanlar var onlardan olsa iyi diyorum..ama tabii onların boyuda haliyle uzun oluyor..
kızzz deli sen benim hikayemi bilmiyormusun ben 2-3 ayda bir adet olurdum şekerim o yüzden birde doktor zor olur deyince hiç şüphelenmedik kaydirigubbakcemile3
ayy evet ya inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşmuştur bebeğine :Saruboceq:
ye ye yarasın kuşum :CüvCüv:
oh oh maşallah ye löp löp et olsun :CüvCüv:
içeceksin öğürsende kussanda iğrensende içmelisin
sende içiceksin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?