Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet hatırlıyorum o şekilde öğrendiğini kaydirigubbakcemile3
karabiber doğurdu galiba hiç ses yok :uhm:

ay ben sabah içtim sütümü ögleden sonra burada yogurdumu yedim küçük yogurtlardan aldık dolapta duruyor hergün bir tane yiyecem...

ceren senin bulantıların çok vardı evet hatırlıyorum inş çok bulantı çekmeyiz bizde...sende bulantı olmasa idi inan tekme atınca anlayacaktın herhalde yada karnın iyice şişince...kız reglin gecikince anlamadın normalde düzensiz olurmuydu?

ben sütü severim ama böyle mecuri olunca bide bulantı olunca zoraya zorlaya içiyorum bi dikişteee

kızlarrr beşik modelleri nasıl? Ben şu üçüncüyü beğendim çok şık duruyor büyüyen karyola tipi ama bakalım bizim odaya uyucakmı akşama ölçücem boyunu uymazda mecbur daha kısa olanından alıcaz...

ayy merak ettim ama göremiyorum yine akşam dizi izlerken reklamda bakarım ...cnm eşim dünde çocuk odasında ki eşyaları nereye koyarız onun planını yapıyor orayı boşaltacaz ya sonra ..

benim bebek odam belli çileğin sayfasında bebek odasına tıklayınca kız ve erkek odası çıkıo iki tane ikisinede bayıldık biz odamda küçük benim anca onalr olur kısmetse onalrdan biri olcak

ay cok güzellll.evet ücüncü güzel.ya almanyada böyle güzel mobilya yok bizde türkiyeden siparis vermeyi düsünüyoruz.

kızlar bugün çok yoğunuz ve resmen -tatlicadiarzu-oldum çok canım sıkılıyo biran önce evime gitmek istiyorum

cerencim beşikler çok güzel

burcu dedigine baktım pembeli olan çiçek deseni var degilmi güzel miş odanın ikiside ...ama yatak olarak ben beşlik gibi degilde beşik görünüyor ama başlıgını çıkardıgında genç yatagı olanlar var onlardan olsa iyi diyorum..ama tabii onların boyuda haliyle uzun oluyor..

tekrr hayirli olsun deyim ozaman evet bencede bol su ic cnm hamileyken bendede cikmisti korkumdan gunde 3 lt su icmistim hatta bende iki kez tekrarlamisti bu olay sende suyu icmeyi sakin ihmal etme gunde en az 2 lt gerci butun hamislerin icmesi gerekiyor bu kadar su yarin haberlerini verirsin artik isallah hersey yolunda gider cnm

kızzz deli sen benim hikayemi bilmiyormusun ben 2-3 ayda bir adet olurdum şekerim o yüzden birde doktor zor olur deyince hiç şüphelenmedik kaydirigubbakcemile3

evet hatırlıyorum o şekilde öğrendiğini kaydirigubbakcemile3
karabiber doğurdu galiba hiç ses yok :uhm:

ayy evet ya inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşmuştur bebeğine :Saruboceq:

sağolasın löp löp kalsiyum olsun kaydirigubbakcemile3

ye ye yarasın kuşum :CüvCüv:

ay ben sabah içtim sütümü ögleden sonra burada yogurdumu yedim küçük yogurtlardan aldık dolapta duruyor hergün bir tane yiyecem...

oh oh maşallah ye löp löp et olsun :CüvCüv:

ben pek süt icemiyorum ya sevmiyorum ama her sabah iciyorum bir bartak zorla

içeceksin öğürsende kussanda iğrensende içmelisin

ben sütü severim ama böyle mecuri olunca bide bulantı olunca zoraya zorlaya içiyorum bi dikişteee

sende içiceksin kuzum

bende baştan senin gibi düşündüm ama sonra ilerde yatak alırım diye düşündüm
bide spet alırım kısmet olursa yatak odasına süslülerden oluyo yaa
ay bunları konuşmak bile güsel hihoyyyt

haklisin bacim icmelim.ama iciyom kiz zorla

cerncim düzensi oldugunu hatırlıyorum ama emin olmak için sordum..ama 2 3 ayda onu unutmuşum affet..hemide doktor zor dedi heee bak gördümü zormuymuş yoksa kolaymıymış?

burcu zaten şuanda en mantıklısı ve ölçülerin uydugu şekilde alırsın bende öyle diyorum ama odaya sıgarmı bilmem ölçülerini bilmiyorum çünkü malum çocuk odaları pek büyük olmaz zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…